PDA

View Full Version : Свършва бързо

elizabethg
03-30-2012, 10:56
Здравейте!Аз съм момиче на 19 години и имам приятел,който е на 23.Той свършва за 1 минута.Вторият път издържа най-много 3 минути и всичко приключва.Винаги оставам незадоволена.Първоначално не ми пречеше,но вече не се издържа!Той се притеснява и се чувства виновен,но какво...?Нищо не прави по въпроса.Свършва си и си заспива.Аз го обичам много и не му казвам нищо,но наистина ми е неприятно.Просто си е мъчение.Пък и ние правим секс въднъж седмично.Даже някой път през 2 седмици...Моля Ви,дайте ми някакъв съвет,защото работата не е добре... ;(;(;(

TheBeliever
03-30-2012, 11:02
Обичаш го и не си доволна от положението - ами говори с него. Кажи му, че не си доволна от начина, по който игнорира твоите нужди. Въпреки, че свършва прекалено бързо, пак има начини да задоволи и теб. Не да се обръща и да заспива.
А ти колкото по-дълго си траеш, толкова повече той ще се самоубеждава, че всичко е наред и ти нямаш проблем със сегашното положение. И съответно няма да предприеме нищо, за да промени нещата. Затова събираш смелост и повдигаш неудобния въпрос.

ShtrudeL
03-30-2012, 11:02
Ами правете по-често и поговорете :>
Защо всъщност толкова рядко? Нямате възможност ли, какво? Защото ако нямате желание би било кофти.

marilyn
03-30-2012, 11:11
Поговорете. Присъединявам се към мнението на TheBeliever.
Ииии защо свършва толкова бързо? Това не е нормално, да няма някакъв проблем?

elizabethg
03-30-2012, 11:11
И аз не знам защо...Но наистина понякога се побърквам.Той знае,че това е проблем и казва,че не е добре това,което става и,че трябва да го правим по-често,но нищо.Казва ми,че прекалено много го възбуждам и за това се получава така.

flamesoulbgr
03-30-2012, 12:22
Правете го по-често, за да свикне с теб. Преди време и аз така бях с приятелката си. Както се казва и както приятеля ти казва просто прекалено много ме възбуждаше. Но сега вече нямам такъв проблем. Според мен проблемът е на психическа основа, липсата на редовен полов контакт може би му действа прекалено силно :)

malkostar
03-30-2012, 14:10
Без разговор няма да минете и ти сама ще се убедиш в това(рано или късно ще ти писне и ще му кажеш... така че по-добре рано му го кажи). След това същинския проблем а именно това че много го възбуждаш. Наскоро гледах една сексоложка говореше точно за този проблем и каза че това било извининието на всички мъже които правели така, а проблема се таял на подсъзнателно ниво и се състои в това че мъжът има влиятелна майка(така каза... психиката на човека е странно нещо). В същото това предаване тя обясни и начина за справяне, а именно в самоконтрола. По принцип много малко са случаите в които този проблем е наистина физиологичен и може да се излекува медикаментозно. Обикновено проблема е в главите ни и трябва сами да се справим с него. Успех в начинанието!!!
п.с Предаването беше Шоуто на Слави, а говорещата сексоложка беше някаква рускиня с особено име май Кобилкина, виж го дано поне ти е интересно

flamesoulbgr
03-30-2012, 21:01
Мъжът и жената интимно. Всеки петък от 11 вечерта в шоуто на слави и да Кобилкина или Кубилкина е не знам как точно се пише.

straus
03-30-2012, 21:07
Да пие повече течности и като му се пикае да стиска, тоя мускул като се потренира стават чудеса ;)

draid
03-30-2012, 21:09
Правете всеки ден секс и поговори с него. Нормално е ако има проблем да свършва за 3 минути, още повече като правите веднъж на 2 седмици.

elizabethg
03-30-2012, 21:22
Правете всеки ден секс...Е да ама не става.Не искам да изглеждам като момиче,което се натиска.Наистина ми е гадно,но се опитвам да свиквам.

draid
03-30-2012, 21:40
Не става, защото не искаш да изглеждаш като момиче което се натиска или щото няма място/възможност ? Защото ако да речем през повечето време сте само 2-мата и правите веднъж на две седмици, то определено нещо яко куца в системата.

elizabethg
03-30-2012, 21:45
Не знам какво куца...Нямам обяснение.Имаме място и възможност,защото той живее сам,не е това проблема.Не знам и аз...

draid
03-30-2012, 21:48
Ами бих ти препоръчал да поговорите доста сериозно и искрено по въпроса. Повечето хора на вашата възраст само се чудят как да правят секс по 3 пъти на ден, но нямат терен. Това да имате място и да правите по веднъж на 1-2 седмици е тотално сбъркано. Може би той се притеснява, че ще свърши и ще му е кофти или не знам какво, но определено трябва да поговорите и да положите усилия за разрешаване на проблема. Ако започнете да правите секс редовно, всичко ще се изглади. Казваш че си го възбуждала много. Попитай го щом е така, защо не правите редовно секс ? Първата работа като го видиш е да се изясните и да намерите решение иначе тази връзка е обречена.

SummerLove88
03-31-2012, 19:23
И в крайна сметка, ако не стане с говорене, има и други мъже :)

DragonLady
03-31-2012, 20:16
Подкрепям мнението marilyn. И да, без разговор няма да минете. Пробвали ли сте презервативите на Durex ( Performa ) за задържане? Ако не сте само да знаеш, че заради ледокаина по тях може да му спадне, понеже той е обезболяващо, което в случая се използва за подтискане на чувствителността.

umri
03-31-2012, 22:49
С говорене няма да промениш преждевременната еякулация. С времето по-малко ще го обичаш и накрая ще си намериш друг.

anonymous708973
04-01-2012, 07:46
С времето по-малко ще го обичаш и накрая ще си намериш друг.

Гарантирам.
С говорете нищо няма да оправите. Говорете, за да ти е чиста съвестта, но нищо няма да се промени.

TheBeliever
04-01-2012, 09:25
Гарантирам.
С говорете нищо няма да оправите. Говорете, за да ти е чиста съвестта, но нищо няма да се промени.
Всъщност ако той не е пълен дебил след един сериозен разговор може да предприеме нещо. Я повече практика за тренировка на издържливостта, я спрейчета за задържане, по-горе споменаха някакви презервативи и т.н. Има момчета, които са се преборили с този проблем, но трябва действие.
Ако не обсъдят проблемът като такъв, ако го приемат като "ами той си е такъв и няма как да се промени", тогава вече краят е неизбежен. Но при добро желание и от двете страни положението може да се подобри значително.

shmatarok
04-01-2012, 09:57
По едно време и аз ходех с едно такова момче. При него проблемът може би имаше нещо общо с опитността. Първият месец и нещо сексът не ни беше редовен (нещо като при вас, ама ние нямахме терен и време), но после започнахме да го правим всеки ден и в крайна сметка проблемът се реши. ;) (не казвам, че задължително е било заради редовността, може просто да е преодолял и нещо на подсъзнателно ниво ;д).

draid
04-01-2012, 10:28
С говорене няма да промениш преждевременната еякулация. С времето по-малко ще го обичаш и накрая ще си намериш друг.

Трябва разговор за да се разбере каква е причината за не правенето на секс. Преждевременното свършване ще се оправи с практика.

xoxi
04-01-2012, 10:45
Наистина трябва да поговорите. На мен ми се вижда страшно егоистично това, че след като свърши, той заспива, а ти оставаш незадоволена, след като има още толкова много начини, с които може да ти достави удоволствие и на теб.

FreeSpirit
04-01-2012, 11:29
Практиката е решението :)
А това, че много го възбуждаш не е оправдание, да те оставя незадоволена, достатъчно е голям да знае алтернативни начина да ти достави удоволствие.
Удължете любовната игра, така ще се научи да контролира възбудата!
Използвайте от по-плътните(пр.релефни) кондоми, по-този начин малко ще се намали чувствителността му и ще издържа повече!
Не забравяй, че той също трябва да го иска, затова може би ще е добре да го приеме, като проблем. Не просто да казва, че му е гадно и да си заспива, след като свърши ;)

scandalo
04-02-2012, 19:31
При мен проблема е точно обратен.Твърде издръжлив съм аз съм мъж на 24г имам сериозно приятелка от 8г правим си секс през тези 8г почти всеки ден и нормалния секс при нас е 20-25 мин като съм имал сериозни постижения над час.И това не е хвалба това си е утрепване.Но като цяло моя съвет е да правите по-често секс и мисля,че малко по малко ще се оправят нещатата.
Успех

scandalo
04-03-2012, 11:07
А другото интересно ми е?Свирки не му ли правиш пак ли свършва така бързо?Не е нормално според мен.

anonymous708973
04-03-2012, 11:12
Не знам какво куца...Нямам обяснение.Имаме място и възможност,защото той живее сам,не е това проблема.Не знам и аз...

Живее сам и не се спуквате от секс? Какво не ви е наред, бе?
Какво значи "момиче, което се натиска"? Неразбираемо и дразнещо е. Само той ли трябва да ти показва, че те иска? Да не мислиш, че неговото его не е задоволено, когато види колко много го желаеш ти? Натискаш се на приятеля си, не на филанкишията. Няма нещо, по-нормално от това.

elizabethg
04-03-2012, 14:33
Не му правя свирки.

DragonLady
04-03-2012, 19:47
Не му правя свирки.

Еб*хти и сексуалните взаимоотношения честно ...
Тя не му духа, той не я задоволява, и двамата мълчат като риби вместо да обсъдят проблемите си и да се опитат да ги разрешат като нормална двойка. Сега ако кажеш и че не те лиже, вече ще ме гръмнеш, честно ...
Нищо лично ;)

den4o7
04-03-2012, 19:51
:bulgarians:

Aku7ab1
04-03-2012, 21:06
… Направих си акуант предимно за да мога да пиша в тази тема… толкова ми е скучно че нямам думи.
Тааа както каза DragonLady „Еб*хти и сексуалните взаимоотношения честно ... „ Но само да отбележа.
Пич тук си да дадеш съвет не да се възмущаваш от човешката природа.
Тааа значи 2 неща от мене може и да станат с 1-2 отгоре ма голяма работа.
1 во- Може да си много тясна долу. –Случвало ми се е даже в момента. Доста е странно чувството предполагам че доста хора биха се съгласили.
2 ро- Момчето наистина може да те харесва много и да не може да се одържа. Да трябва ви повече секс заедно и ще се оправят нещата но… Приеми че като приятеля ти свършва може да се чувства гузно.Да вярно свършил би трябвало да е доволен но според мене не би или не би трябвало да се чувства доволен.
3 то- Ако смяташ че не си умела във свирките виж някоя от темите предполагам че ще има някакви съвети за това.Ти си по отдавна в този форум и го познаваш по добре.

den4o7 една дума за тебе. СПАМЕР

TheBeliever
04-03-2012, 21:16
1 во- Може да си много тясна долу. –Случвало ми се е даже в момента. Доста е странно чувството предполагам че доста хора биха се съгласили.
2 ро- Момчето наистина може да те харесва много и да не може да се одържа. Да трябва ви повече секс заедно и ще се оправят нещата но… Приеми че като приятеля ти свършва може да се чувства гузно.Да вярно свършил би трябвало да е доволен но според мене не би или не би трябвало да се чувства доволен.

Нито едно от тези неща не го извинява. Та той се обръща и заспива, без въобще да си направи труда даже да опита да задоволи партньорката си. За какво й е такъв?

Aku7ab1
04-03-2012, 21:27
TheBeliever предполагам че знаеш че секса е само още едно нещо което може да правиш с човек който обичаш. В техния случаи явно се обичат по странен начин за нас простосмъртните.
И аз не разбирам начина му на мислене мааа не го критикувам.Лесно е да критикуваш.
Винаги може ако се издъниш на секса и не искаш да направиш EPIС fail вечер слизаш долу и за 5 мин поне да сте 1 на 1 или айде в техния случаи 1 на 2.

TheBeliever
04-03-2012, 21:33
TheBeliever предполагам че знаеш че секса е само още едно нещо което може да правиш с човек който обичаш. В техния случаи явно се обичат по странен начин за нас простосмъртните.
И аз не разбирам начина му на мислене мааа не го критикувам.Лесно е да критикуваш.
Винаги може ако се издъниш на секса и не искаш да направиш EPIС fail вечер слизаш долу и за 5 мин поне да сте 1 на 1 или айде в техния случаи 1 на 2.
А ти, предполагам, си наясно, че когато сексът не върви, нищо друго не върви. Особено когато не се правят опити за подобряване на положението. Чувството за неудовлетвореност в този аспект ще се прехвърли и върху всичко останало и връзката си заминава.
Да си наясно, че има проблем, и да не правиш нищо - не мога да оправдая такова бездействие по никакъв начин.

И, да, критикувам. Обичам да критикувам. А ако случайно някой си вземе бележка от критиките ми - още по-добре.

Aku7ab1
04-03-2012, 21:57
Правете всеки ден секс...Е да ама не става.Не искам да изглеждам като момиче,което се натиска.Наистина ми е гадно,но се опитвам да свиквам.

Не му правя свирки.

Значи имат мястто където да го правят това е ясно необезпокоявани. Това е голям + голяма част от двойките им е голям проблем
Е да ама не става.Не искам да изглеждам като момиче,което се натиска. – Това не ти ли изглежда толкова грешно? Къде е проблема да покажеш на човека когото харесваш че го желаеш и ти.Какво ще изглеждаш като к*рва в неговите очи ли.Кво ти пука нали той е твой а ти ще си неговата к*рва.Знаеш ли подобно държание колко полезно може да бъде.Момиче на 19 си не знаеш ли че ние момчетата може да сме тооолкова тъпи.А може да сме толкова много по притеснителни от колкото сме тъпи.

А относно за ако секса не върви нищо друго не върви не съм напълно съгласен.В повечето случаи е така в това спор няма но има и друго.Има доста видове секс,няма да ги изброявам ще ми омръзне след 4-5 вид. Тааа ако двама човека се обичат и бла бла та дрън та пляс. Секса е още едно нещо което могат да правят заедно.Не трябва да се разделят защото куца. Ако толкова се обичат ще се запасят с храна някъде и започват да опознават телата си.Всеки да си казва какво как обича и така за по малко от 1 ден секса ще е доста добър.

Смяташ ли че това е една нормална връзка? Момичето е на 19 а се държи като 14 годишна а момчето е някакво ...

TheBeliever
04-04-2012, 07:57
Не става въпрос за това колко им е нормална или не връзката, а за това какво би могло да се направи, за да се нормализира тя. Аз в тази връзка виждам неопитно, притеснително девойче и егоистичен кретен с преждевременна еякулация. Какво може да се направи вече се изписа. Дали ще се направи зависи от двамата участници.

scandalo
04-05-2012, 07:50
Съгласен съм с TheBeliеver напълно.
А иначе съм сигурен,че ако се прави секс,но не 2-3 пъти месечно а по 7-10 пъти седмично и ако се отпуснат повече,че да вкусят от френската любов(уникално е) нещата ще потръгнат.Но така по 1 път седмично ами то ви е като за първи път всеки път :). Някой беше писал,че трябвало да се спуквате от секс ами истина е.Аз съм на 24г и нямам момент да не ми се прави секс,а вие си имате терен и всичко.Но че момчето ти е смотано това 2 мнения няма.Не винаги може да задоволиш приятелката си в секса,но има френска има пръсти има достатъчно начини да те накара да се почустваш желана и обичана,но заспиването не е един от тях.

cyclops
04-06-2012, 15:53
Била съм в твоята ситуация с един бивш. Беше много неприятно. Въпреки че опитвахме няколко поредни пъти понякога и "правихме секс" почти всеки ден все свършваше бързо. Не се получаваше и това е. В един момент се отдалечихме, раздалечихме и скъсахме. Колкото и да държах на него като не върви секса ..няма как. С гаджето му след мен пък твърди, че не е имал проблеми. Не знам дали ме е излъгал или не. Но ако не се опита някак да поправи нещата верно ще се отдалечите един от друг...

ubuntureload
04-07-2012, 12:31
Пиши ми на лично да ти реша проблема ;)

Gabrielaa1
04-21-2013, 20:30
zdraveite hora izvnqvam se mnogo che ne napravih tema i tursq pomosht tuk na tazi . Trqbva mi speshen savet priqtelqt mi svurshva i zapo4va pak nqma li opasnost da zabremeneq sled kato ne se e izmil smisul svurshva i pak zapo4va i taaka nqkolko puti pravim go bez prezervativ razbirase. i tova mi se sluchva za purvi put predi kato bqh s nqkogo vinagi kato svurshvashe vlizashe v banqta i posle pravihme kvoto pravihme no sega neznam zashto i imali opastnost da zabremeneq sled kato e svusrhil i pak zapochva i ne se e izmil

r0073x
04-22-2013, 05:59
Идете заедно на сексолог. Щом го обичаш и не искаш да го заменяш с друг, идете и решете общия проблем заедно ;)

Djara
04-22-2013, 06:48
...
Има опастност. Би трябвало да се изпишка поне.

Duhast
04-23-2013, 13:16
Чета и не вярвам на ушите си!Жена на 19 години да не духа на приятеля си...Нищо чудно,че заспива,то въпроса е не само ти да си задоволена,мисля,че ако му правеше свирки и той щеше да се постарае да не останеш незадоволена.Съжалявам,но в случая сте виновни и двамата по равно.Няма какво да говорите,така само ще убиете страстта,по-добре го изненадай с френска,ест,внимавай първите пъти да не ти свърши в устата...въпреки,че доста хора така правят :)

ubuntureload
04-23-2013, 17:29
Кво се чудите че на 19 не прави свирки, периодично чукам една на 24 и едвам я лъжа да го налапа, a като чуе за анален става страшно, целия блок разбира че в гъза не дава :D ... Тя да кажем че е дървена като надуваема кукла и за ебане не става Много, ама е по-добре от чекия :D Като няма друго за ебане посягам остро :D

pepinio
04-23-2013, 17:36
Да дам съвет: В секс магазините има всякакви обезчувствяващи спрейове и подобни !!! Вършат работа! А после нещата ще се нормализират.

Duhast
04-23-2013, 18:32
То хубаво има такива спрейове,но доколкото съм чувал по време на секс намалява и чувствителността при жената,дано да греша.Препоръчвам ти евентуално по-често и разнообразен секс,това би трябвало да помогне

ubuntureload
04-24-2013, 07:16
Как ще намали чувствителността на жената като си го пръскаш на главата на хуя, чакаш 10-15 мин и действаш, а не го пръскаш в путката й?

Duhast
04-24-2013, 08:22
Не знам,не съм ползвал спрейове,но са ми споделяли,че е така,може и да не са го ползвали спрея както трябва