View Full Version : най-обсъжданата тема ..
someonlikeyou
03-30-2012, 11:39
Здравейте всички! Първо искам да кажа,че съм нова в сайта и не съм запозната много с правилата, и ако вече има такава тема .. извинете :)
Та започвам направо ... вече 3-та година съм влюбена в едно момче .. събираме се от време на време в една компания, дори го бях поканила на моя рожден ден тази година и на няколко пъти ме наричаше хубавице... но никаква развръзка няма, освен че само погледите ни се засичат, беше ме гушнал и по скайпа ми пише, че много съм се разхубавиа ,леки закачки ми отправя, но аз нали съм от срамежливите момичета и когато си пиша с него буквално си гълтам цялата граматика, и не знам какво да кажа,как да отговоря,какво да го питам, просто унемявам :(. От 2 месеца вече не сме си писали,наскоро разбрах,че от отдавна бил наркоман и всеки ден се друсал .... Искам да ви попитам какво ви е мнението за това което ви разказах, как бихте ме посаветвали ;С Моля ви без,обиди :)
П.С : на 16 години съм, той е на 19 :)
dimitar_ak
03-30-2012, 11:41
Бихте имали шанс, ако не беше последното. Момчето определено има проблем и връзката ви ще е конфликтна от самото начало. Нека ти покаже, че е готов да пребори проблема си. Дори може да говориш с него за това.
ivcheto0o
03-30-2012, 11:44
Мнението ми-детски истории.По-добре остави нещата така,не се занимавай с него.Но ако все пак много държиш,може да се опиташ да му пишеш.А и разликата ви в годините според мен играе роля...
someonlikeyou
03-30-2012, 11:50
Говорили сме на тази тема, в смисъл знам от близо една година,че понякога шмърка, но не знаех, че всеки ден си взима дозата .. Казвала съм му,да спре,че освен да се трови нищо друго не постига, а той ми отговаряше:споко,ще ги спра,просто като употребявам от време на време се успокоявам и ми става по весело ..
dimitar_ak
03-30-2012, 11:52
Зарежи го. Слабохарактерен тип. Не е за теб.
someonlikeyou
03-30-2012, 11:53
Мнението ми-детски истории.По-добре остави нещата така,не се занимавай с него.Но ако все пак много държиш,може да се опиташ да му пишеш.А и разликата ви в годините според мен играе роля...
Така е :) не бих се захванала с наркоман .. но мисля,че ме разбираш .. някои хора ти остават тръпка за цял живот, а и като се сетя какви неща сме преживявали и колко хубави моменти сме имали ми става много тъпо .. :
Абсолютно детски истории... на 16 казваш, че си, а се впечатляваш, че някой си те е гушнал по скайп. Ама това не е проблема в случая.. щом има проблеми с наркотиците, ти какво се занимаваш? Не си струва.
someonlikeyou
03-30-2012, 17:11
Абсолютно детски истории... на 16 казваш, че си, а се впечатляваш, че някой си те е гушнал по скайп. Ама това не е проблема в случая.. щом има проблеми с наркотиците, ти какво се занимаваш? Не си струва.
Когато обичаш и най малките жестове ти се запечатват в съзнанието :) и си спомняш за тях... всякаш е било вчера :),точно по това си личи че си влюбен.. спомняш си с най малки подробности всеки един детайлл [е почти ;д ]
Дано си ме разбрала:)
Когато обичаш и най малките жестове ти се запечатват в съзнанието :) и си спомняш за тях... всякаш е било вчера :),точно по това си личи че си влюбен.. спомняш си с най малки подробности всеки един детайлл [е почти ;д ]
Дано си ме разбрала:)
Миличка, това не е жест. Едно е да те гушне на живо, едно е да помниш първа среща,целувка, място и тн. Аз и без да обичам помня такива неща. Но друго е една емотиконка в скайп. Не се връзвайте толкова и не се вживявайте в тия чатове, повече отколкото трябва, от опит ти го казвам. ;)
ge6aaaa3
03-30-2012, 17:21
А минавало ли ти е през акъла, че може да те използва и да ти направи всякакви мизерии само за да си вземе дозата?Накарай го да спре дрогата и после слагай розовите очила.Ако не спре да се друса значи държи повече на измисления си свят, отколкото на теб.
valdesbg
03-30-2012, 18:48
Най-много да станеш като него. По добре зарежи тая история.
someonlikeyou
03-30-2012, 19:09
Миличка, това не е жест. Едно е да те гушне на живо, едно е да помниш първа среща,целувка, място и тн. Аз и без да обичам помня такива неща. Но друго е една емотиконка в скайп. Не се връзвайте толкова и не се вживявайте в тия чатове, повече отколкото трябва, от опит ти го казвам. ;)
явно не съм се изказала правилно , казах че на живо ме е гушкал и то не веднъж .... а в скайп ехееее колко мечки и целувки е имало .. :) не се вживявам мерси все пак за савета :)
someonlikeyou
03-30-2012, 19:14
А минавало ли ти е през акъла, че може да те използва и да ти направи всякакви мизерии само за да си вземе дозата?Накарай го да спре дрогата и после слагай розовите очила.Ако не спре да се друса значи държи повече на измисления си свят, отколкото на теб.
мерси за савета .. но не съм тръгнала да правя такива грешки аз имах друго впредвид с тази тема, а й той може да е всякакъв, но не би направил това с когото и да е :) не го защитавам просто го познавам,че зад този непокорен,наркомански вид стои един добър човек и въпреки това не бих започнала връзка с него :)
явно не съм се изказала правилно , казах че на живо ме е гушкал и то не веднъж .... а в скайп ехееее колко мечки и целувки е имало .. :) не се вживявам мерси все пак за савета :)
Извинявам се, явно не съм разбрала, помислих че става дума само за някви работи по скайпа.
someonlikeyou
03-30-2012, 19:15
Най-много да станеш като него. По добре зарежи тая история.
Никога !!!! колкото и да го харесвам и т.н, заради това което прави никога не бих тръгнала с него :)
За какво е тая тема всъщност ?
valdesbg
03-30-2012, 21:47
За какво е тая тема всъщност ?
За да и галим котето, и да и надуваме захарното балонче. Авторке точно такива като тебе са най-податливите. Ей сега като ти се усмихне един два пъти и си готова :)
someonlikeyou
03-30-2012, 22:04
За да и галим котето, и да и надуваме захарното балонче. Авторке точно такива като тебе са най-податливите. Ей сега като ти се усмихне един два пъти и си готова :)
изобщо не си прав .. имала съм много възможности да бъда с него, но самата аз не съм искала поради куп причини :) и моля ви се не коментирайте без дори да ме познавате :)
Lilly777
03-31-2012, 09:43
изобщо не си прав .. имала съм много възможности да бъда с него, но самата аз не съм искала поради куп причини :) и моля ви се не коментирайте без дори да ме познавате :)
Ем тогава защо я направи тази тема точно тук, след като не искаш да коментират хора,които не те познават?
just-girl
03-31-2012, 09:57
Ем тогава защо я направи тази тема точно тук, след като не искаш да коментират хора,които не те познават?
+1. Ти хем сама си казваш, че няма смисъл обаче пак пускаш някаква тема, че и на тв'а отгоре не щеш да те коментират.. :D
little-bad-girl
04-01-2012, 21:49
Доста гадна ситуация. Гадно ти е, защото си влюбена, но пък той е наркоман.. абе дилема голяма като цяло.. Аз бих те посъветвала да си пробваш късмета с момчето. Щом казваш, че няма да се поддадеш на това, което прави той не виждам какво лошо има да си направиш кефа. А и дори да се поддадеш, тебе нали ще ти е ок, кво ти пука от другите! :)
broken-barbiee
04-01-2012, 22:21
Не съм чела цялата тема!
Еми, мацка, моят съвет е да не се занимаваш, защото няма смисъл.
БожиятАгнец
04-01-2012, 23:33
Аз само не разбрах от кога това е най обсъбжданата тема. :lol:
К'во друса пича?
С наркомани е много забавно. И романтично. Винаги има много емоция. Bitter sweet, както се вика. (Като Сид и Нанси. :lol: ) Обаче, ако търсиш сериозна връзка не се захващай.
Иначе може и да се получат нещата, ако се постараеш.
someonlikeyou
04-02-2012, 12:48
Доста гадна ситуация. Гадно ти е, защото си влюбена, но пък той е наркоман.. абе дилема голяма като цяло.. Аз бих те посъветвала да си пробваш късмета с момчето. Щом казваш, че няма да се поддадеш на това, което прави той не виждам какво лошо има да си направиш кефа. А и дори да се поддадеш, тебе нали ще ти е ок, кво ти пука от другите! :)
хах като цяло коментара ти ми допадна супер много но...... не само аз решавам дали да съм с него, все пак не знам той какво чувства, а и вече спряхме да си пишем от доста време насам :с но иначе абсурд не бих се потдала ... :)
someonlikeyou
04-02-2012, 12:50
Аз само не разбрах от кога това е най обсъбжданата тема. :lol:
К'во друса пича?
С наркомани е много забавно. И романтично. Винаги има много емоция. Bitter sweet, както се вика. (Като Сид и Нанси. :lol: ) Обаче, ако търсиш сериозна връзка не се захващай.
Иначе може и да се получат нещата, ако се постараеш.
кръстих темата така, защото всички в този раздел пишат за това как се влюбени в някой и искат съвет .. не измислих друго и за това така написах .. :) хахахахах :Д maybe .. а как да се постарая,допълни ? :)
Бихте имали шанс, ако не беше последното. Момчето определено има проблем и връзката ви ще е конфликтна от самото начало. Нека ти покаже, че е готов да пребори проблема си. Дори може да говориш с него за това.
Напълно съм съгласна!!
И кое му е забавното да си с наркоман? През цялото време докато е надрусан да се вкарва в някакви филми, а през малкото време,докато е "чист" да се чудиш познаваш ли изобщо този човек и кое е истинското му "АЗ" ? Съгласна съм още с първото мнение на dimitar_ak :)