PDA

View Full Version : Сифилис?



ninaa12
03-30-2012, 16:54
ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ! :Х Възможно ли да е да имам сифилис как мислите ? НА 15 съм и съм девствена приятеля ми е на 18 и също е девствен колкото и ненормално да звучи факт. Заедно сме 6 месеца но наскоро се случи да му правя свирки (без презерватив) .. и днеска забелязах с устата ми една раничка и на езика ми имам няколко такива малки подутички като топ4енца. Съжалявам няма как да го опиша по друг начин надявам се ме разбрахте. Моля ви без обидни коментари направо съм съсипана. Не мога да си намеря място от притеснение и днеска като ги говорихме тия неща в училище съвсем откачих. Мисля че може да се случи най-лошото направо всякакви глупости ми минават през главата. Само това да мине и повече не знам, не знам. Не знам дали има нещо общо но и кожата на гушката ми почна да ме дразни .. не знам дали е точно обрив .. сеедно ме сърби. Божее направо не знам, за това може да си жъобразявам ама другото изглежа съвсем сериозно, преди не ми се е случвало. Не мога да кажа на майка, не искам да разбере. ;х Изобщо няма към кого да се обърна.

FuCKkK13
03-30-2012, 17:21
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B8%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%81 - сама прецени .. и все пак.. ако толкова се притесняваш си направи едни изследвания и готово .. ако си имала рана в устата и той на половия орган може да си прихванала,но ако той е бил здрав и ти преди това си нямала ранички в устата няма как да си хванала.. а той болен ли е от сифилис ? защото е девствен и това ме навежда на мисълта,че не е заразен,но може и от майка на дете.. ако той не е заразен дори и да е имал рана и ти няма страшно..

nymphadora
03-30-2012, 18:05
Сифилисът вече е лечим,не се шашкай толкова.Но да ти кажа честно хич не вярвам да си се заразила с нещо такова.Ако толкова се притесняваш отивай при личния и му обясни симптомите,майка ти не е нужно да идва с теб.Оттам той ще прецени дали да ти дава направление,или не,но пак казвам-щом приятелят ти е девствен е малък шансът за сифилис.Успокой се и не си трови нервите.

draid
03-30-2012, 21:26
Ама то да не мислиш, че става толкова лесно :) Я не се впрягай. Рана в устата може да имаш поради милиони причини. Ако те боли тая рана особено и е бяла, то 99% е афта, а не сифилис. Още по малко ако приятеля ти е девствен, няма никакъв шанса да си хванала от него. Още повече ако му е предадено от майка му, отдавна тя да има симптоми и той да е бил лекуван, също така за 18г и той щеше да прояви някой белег на болестта. Така че дишай спокойно, вероятно е някаква инфекция на гърлото, вземи си стрепсилс да смучеш, ако те боли и това е.

anonymous708973
03-31-2012, 08:02
Ама той болен ли е от нещо, че да се притесняваш толкова?
Пълни глупости са това.

И не мъчи момчето със свирки с презерватив.

machoka
03-31-2012, 08:04
нищо ти няма.