Влез

View Full Version : Чувството...

lady3335
03-30-2012, 19:17
Не знам дали съществува някаква подобна глупава тема, ама предполагам, че не. И все пак се извинявам ако има.
Наскоро се замислих за нещо, което просто ми стана интересно да споделя и обсъдя с някой..
Не знам как точно да го формулирам.
Мисля, че се влюбих. :D До сега всичките момчета, които съм харесвала или с които съм била са били неволни временни увлечения или са ме привличали само физически...
Този път обаче е различно... Някой от вас някога усещал ли е някакво такова приятно чувство в стомаха... като много силна тръпка, която се появява всеки път или поне доста пъти щом човека, който харесваш те прегърне/целуне/тн... Може би точно това са т.нар "пеперуди в стомаха" което до сега си мислех, че е просто някакъв нелеп израз. Но съвсем като пеперуди е. ;P
Интересно ми е просто... Дали всички го чувстваме, как се появява... Кажете ;D

bwef
03-30-2012, 19:26
пеперуди в стомаха --- >> http://gigglepedia.com/gigglepedia/gallery/Wide%20Screen/5/when_i_see_you_smile-1.jpg

marilyn
03-30-2012, 19:42
Според мен тия "пеперуди" в стомаха не означават винаги любов. :)

TheBeliever
03-30-2012, 19:44
Според мен тия "пеперуди" в стомаха не означават винаги любов. :)

Зависи кой какво разбира под "любов".
Тръпка, увлечение, физическо привличане, с една дума - хормони. Да.
Обич - не.

marilyn
03-30-2012, 19:50
Тръпка, увлечение, физическо привличане, с една дума - хормони. Да.

За мен това означават пеперудите в стомаха. ;)

lady3335
03-30-2012, 19:50
Интересно ми беше дали и вие ги имате тея "пеперуди в стомаха" :D и какво всъщност представляват... Тръпка, някакво странно чувство... В стомахв :D
Иначе при мен със сигурност е любов - човека, за който ставаше въпрос ми е много близък и тн, но всичко това е друга тема... И аз мисля, че не е задължително това чувство да е любов, може да е просто привличане и тн (и въпреки това аз за пръв път го изпитах към този човек :D )

marilyn
03-30-2012, 19:55
Интересно ми беше дали и вие ги имате тея "пеперуди в стомаха" :D и какво всъщност представляват... Тръпка, някакво странно чувство... В стомахв :D

Ми то е трудно да се обясни. Имала съм ги много пъти и е много сладко усещане... такава тръпка, вълнение, че ще видиш дадения човек, който предизвиква тия емоции..

autumn666
03-31-2012, 06:13
Да, и аз съм го имала това чувство. Наистина много приятно усещане :)

anonymous708973
03-31-2012, 07:30
Всички сме го имали, някои от нас продължаваме да го изпитваме всеки път, когато си видим любимото човече.

djipsito
03-31-2012, 17:58
Да, всички го имат. И не се появява само като си влюбен в някой...
На мен ми се случва и когато се развълнувам много за нещо друго, примерно, че ще ходя на някое място или когато съм чакала някви гости, които съм нямала търпение да видя..

Вълнение някво е, превъзбудено състояние. Не мога да го определя и аз ;д

NambyPamby
03-31-2012, 18:01
Интересно ми беше дали и вие ги имате тея "пеперуди в стомаха" :D и какво всъщност представляват... Тръпка, някакво странно чувство...

Тения в начален стадий?

heartlesandfreaky
03-31-2012, 19:47
Много се обичаме с пеперудите. :D :) Не ме оставят намира..