Влез

View Full Version : Първи април

Desi_Dancheva
04-01-2012, 09:20
Мен все още не са ме излъгали,а и аз не успях да излъжа никого.Ако вие сте успели или пък вас са ви излъгали тук може да споделите!

ImmortalSportFreak
04-01-2012, 10:42
Мен тате ме излъга с нещо дребно - даде ми телефона и вместо да се чуя с баба,както се очакваше,се чух с друга роднина. ;Р
Иначе аз наще не съм ги излъгала - обмислям нещо за майка ми. ;Д

Излъгах най-добрата ми фр,че снощи в нас е станала голяма лудница,идвали са приятели,напили са се,повръщали са... изгубихме котката.. ей такива. И тя ми се върза. ;Д
Пошегувах се с инструкторката ми по шофьорски курсове. Казах й,че съм намокрила на дъжда удостоверенията за успешно минати изпити,докато съм ги разнасяла.Тя веднага беше готова да помогне,да звънне на шефката на фирмата и да се опитат да направят нещо... и накрая й казвам - ЧЕСТИТ 1 АПРИЛ ! И тя - леллелеее убивам те! ;д Направо се е стреснала и й се е свил стомахът на горкичката... :D Но после мноооооого се смя !

Денят продължава - има още да лъжа,хахах.

mimoko666
04-01-2012, 12:03
Туко що ми зннаха и ми казаха че сайта ми е хакнат и аз се стреснах включвам компа и гледам сайта ми е ок ;) :D

пAteNцЕ
04-01-2012, 12:11
абе така се хванах :oops:
бях сънена още и майка ми влиза и вика "я виж как вали сняг" и аз станах веднага ама се осъзнах и се върнах пак в леглото
:D :D :D :D
после верно заваля и и казах " хах не се е*авай с времето мамо :cool: "

CherryBell13
04-01-2012, 13:19
fluffy_^....F..........UUUUUU!!! Метна ме отвратително гадно!!! Жалко, че аз не успях :D

fluffy_^
04-01-2012, 13:23
fluffy_^....F..........UUUUUU!!! Метна ме отвратително гадно!!! Жалко, че аз не успях :D
:D
http://www.banyanbranch.com/social-blog/wordpress/wp-content/uploads/2011/04/haha1.gif

ForzaFelipe
04-01-2012, 13:32
Па аз съм рожденик и от полунощ само пием :D Спряхме по едно време,ама да играеш истина или риск на пияна глава...
Майка ми ме метна че били пред нас и се прибирали а в този момент апартамента приличаше на... :D

cvetit000
04-01-2012, 13:48
мен родителите ми ме излъгаха като ми казаха, че имам писмо и трябва да ходя да си го взема, аз се облякох и за да не бъдат много гадни ми казаха че е първоаприлска шега

Gerry905
04-01-2012, 18:29
Майка ми ме излъга, че са казали по новините, че утре няма да сме на даскало! :D
Иначе къде е валяло сняг O_O

ViVi Smile
04-01-2012, 19:31
Майка ми ме излъга, че са казали по новините, че утре няма да сме на даскало! :D
Иначе къде е валяло сняг O_O

В София, много гадно и депресарско -_- От 12 до към 6...

ccdesigns
04-01-2012, 19:54
Хаха, баба ми ми беше разпавяла за някво лято средата Май валяло сняг :D