View Full Version : За размера на пениса (към жените)
Здравейте, имам един въпрос към жените. Пенисът ми е дълъг горе-долу 12,5 см. и обиколката му е някъде 12 см. (диаметър на главичката около 4,5-4,7 см.). Та въпросът ми е какво ви е мнението за размера му и като какъв бихте го определили - малък или не. Освен това ми е интересно как бихте реагирали, ако разберете че на приятеля ви е такъв. Бих се радвал да споделите и размера на вашия приятел, за да направя съпоставка.
DragonLady
04-01-2012, 12:48
Хахаха боже още колко комплексарски теми тип малка ми е пишката ще се появят тези дни?
Иначе според мен е малък. А за това колко е на приятелят ми по-добре да не казвам, че хептен ще се комплексираш.
Здравейте, имам един въпрос към жените. Пенисът ми е дълъг горе-долу 12,5 см. и обиколката му е някъде 12 см. (диаметър на главичката около 4,5-4,7 см.). Та въпросът ми е какво ви е мнението за размера му и като какъв бихте го определили - малък или не. Освен това ми е интересно как бихте реагирали, ако разберете че на приятеля ви е такъв. Бих се радвал да споделите и размера на вашия приятел, за да направя съпоставка.
Нормално е ако си на 10-13 години.
DragonLady
04-01-2012, 12:51
Нормално е ако си на 10-13 години.
Да де прав си, тоя момент го пропуснах.
just-girl
04-01-2012, 12:59
Хахаха боже още колко комплексарски теми тип малка ми е пишката ще се появят тези дни?
Иначе според мен е малък. А за това колко е на приятелят ми по-добре да не казвам, че хептен ще се комплексираш.
ахах колко си директна /няма лошо/ :D. Иначе, авторе, само като ти чета глупостите не ти давам повече от 13г. и едно запомни от мен "ако ще 1 метър да ти е, ако не го използваш по предназначение файда няма", изводите сам си ги прави. :)
значи ми е малък, така ли :(
и никоя ли не би легнала с мен заради това (поне доколкото схващам от подигравателните ви отговори)
just-girl
04-01-2012, 13:22
значи ми е малък, така ли :(
и никоя ли не би легнала с мен заради това (поне доколкото схващам от подигравателните ви отговори)
Спокойно, бе все някоя ще се излъже да легне с теб. Няма се притесняваш! :D
А сега по-сериозно. На колко си години?
broken-barbiee
04-01-2012, 13:25
Само наливате масло в огъня. Момчето пита вие се гаврите. Може пък да е голям и това да му тежи. Авторе, ще се радвам да кажеш на колко си години, но ако си на 12-13-14 няма от какво да се притесняваш. Това не е краят на света. Човешкият организъм се развива до 21години /е, ако не пушиш ще се развива, нали знаеш?!/ :).
DragonLady
04-01-2012, 13:26
Не и казвай колко ти е "голям". Стигне ли се до леглото, вече ще е късно да бяга, но ако е някоя по опърничева може и да те отреже преди да е видяла, каква ти е практиката с инструмента.
всъщност съм на 22 и не вярвам да порасте повече, ако това имате предвид
(откъдето идва и тревогата ми)
DragonLady
04-01-2012, 13:29
всъщност съм на 22 и не вярвам да порасте повече, ако това имате предвид
(откъдето идва и тревогата ми)
Ами какво да ти кажа за 22годишен ... Май верно попадаш в графата малък ... Но ако имаш добри умения, може и да вържеш някоя за повече от 1 път.
Ами какво да ти кажа за 22годишен ... Май верно попадаш в графата малък ... Но ако имаш добри умения, може и да вържеш някоя за повече от 1 път.
ти само 1 път ли би легнала с такъв (ако въобще легнеш, де)
DragonLady
04-01-2012, 13:38
ти само 1 път ли би легнала с такъв (ако въобще легнеш, де)
Ще легна с такъв, само ако нямам инфо за размера, ако имам инфо не. Ако нямам и все пак легна, определено няма да повторя.
Ще легна с такъв, само ако нямам инфо за размера, ако имам инфо не. Ако нямам и все пак легна, определено няма да повторя.
А ако да речем иначе го харесваш като човек и външно също ти харесва, само заради това ще го зарежеш, така ли
vermili0n
04-01-2012, 13:48
К'ви сте гаднии :D
Към автора - ако ми е само за едното клатене ще търся нещо "по-голямо" ако мога така да се изразя :D
Ако е нещо по-сериозно, човекът ми харесва, привързала съм се към него и т.н., не бих го отрязала заради такова нещо :)
DragonLady
04-01-2012, 13:51
А ако да речем иначе го харесваш като човек и външно също ти харесва, само заради това ще го зарежеш, така ли
Да харесвам е едно, да обичам друго. Ако е просто харесване и няма по сериозни чувства, врата и чао ( сори че съм толкова директен човек ), ако вече го обичам, ще търся начини или да се нагодя или ако не успява да ме задоволи, то любовта сама ще си отиде, а с нея и аз.
Да харесвам е едно, да обичам друго. Ако е просто харесване и няма по сериозни чувства, врата и чао ( сори че съм толкова директен човек ), ако вече го обичам, ще търся начини или да се нагодя или ако не успява да ме задоволи, то любовта сама ще си отиде, а с нея и аз.
ами ако ти разреши да спиш с други мъже, за да се задоволяваш сексуално (само хипотетично, не смятам че бих направил такова нещо)
broken-barbiee
04-01-2012, 13:56
Авторе, хич не се притеснявай за това колко ти е голям. Ако си добър любовник няма да имаш грижи с момичетата на тази тема. :)
Авторе, хич не се притеснявай за това колко ти е голям. Ако си добър любовник няма да имаш грижи с момичетата на тази тема. :)
благодаря за подкрепата, breken-barbiee :)
dragonlady спри да пишеш курвенските си мнения ( няма да си легна , защото му е малък.. глупости на търкалета )
Не мисля, че е толкова зле. Важно е какво ще правиш с него и с какво ще го компенсираш. По принцип мъжете с по - малки пениси, са доста по старателни и това определено е плюс. Само не се спичай и не позволявай да окаже влияние на самочувствието ти.
dragonlady спри да пишеш курвенските си мнения ( няма да си легна , защото му е малък.. глупости на търкалета )
Хахахах сега пък на DragonLady са й курвенски мненията щото видиш ли казва истината и това, което мисли...
Авторе, това че ти 12см не значи, че никоя няма да си легне с теб. Има примерно мн тесни жени, за които секса с надарен е равен на болка. Освен това чувствата играят важна роля. Аз също съм си лягала с момче, на което не му беше особено голям, но го харесвах и исках да съм с него. И той винаги ме докарваше до край. Беше ми хубаво, но само до там. Като знам колко по-хубаво ми е било с други, секса с него беше ей така за емоцията, може би. Иначе чукането си го намирах в лицето на друг човек. И все пак, това че ти е не кой зн колко голям не значи, че никога никоя жена няма да си легне с теб.
Всъщност, ти девствен ли си, че толкова си се отчаял?
Хахахах сега пък на DragonLady са й курвенски мненията щото видиш ли казва истината и това, което мисли...
Авторе, това че ти 12см не значи, че никоя няма да си легне с теб. Има примерно мн тесни жени, за които секса с надарен е равен на болка. Освен това чувствата играят важна роля. Аз също съм си лягала с момче, на което не му беше особено голям, но го харесвах и исках да съм с него. И той винаги ме докарваше до край. Беше ми хубаво, но само до там. Като знам колко по-хубаво ми е било с други, секса с него беше ей така за емоцията, може би. Иначе чукането си го намирах в лицето на друг човек. И все пак, това че ти е не кой зн колко голям не значи, че никога никоя жена няма да си легне с теб.
Всъщност, ти девствен ли си, че толкова си се отчаял?
Да, девствен съм
То въпросът не е някоя просто да си легне с мен, а да иска да бъде с мен и само с мен, и да не търси задоволяването другаде, както в твоя случай
Да, девствен съм
То въпросът не е някоя просто да си легне с мен, а да иска да бъде с мен и само с мен, и да не търси задоволяването другаде, както в твоя случай
В моя случай е по-различно, защото аз нито един от 2мата не обичах и не исках връзка и тн. А и бях на 16-17 да ти кажа не съм мислила много кой колко наранявам иии дума като "вярност" не знаех какво значи. Ама сега съм на 19 и ми е дошъл акъла вече.
Иии пак казвам, въпреки че му беше не кой знае колко голям (не съм му го мерила с линийка, нз колко точно му е бил) ии аз му бях първата, той ме докарваше до оргазъм и не ми беше лошо с него.
В крайна сметка мисля, че размера не ти е кой знае какъв проблем, а проблема на теб ти е комплекса. :)
Намаляваш шансовете си, ако сам се комплексираш от размера.
На първо място жените обичат уверени мъже, а не такива, които докато се събличат треперят от притеснение.
Cold_Tearsss
04-01-2012, 15:57
XAXAXAXAXAXAXAXAXA Остава да кажеш, че има истинска любов и ще се видя във филм. Размера има значение!
heartlesandfreaky
04-01-2012, 15:58
Абе мъничък е, ама честно казано, колкото и голям да е, ако не го използваш, както трябва, язък за размера... Мисълта ми е, ако си добър, размерът няма да е чак такъв проблем..
DownloadVirus
04-01-2012, 16:15
Размерът е нормален! нали от 10 до 18 см е нормален размер..
DragonLady
04-01-2012, 18:46
Като са "курвенски" що ги четеш? Някой да те кара насила? А и не мисля, че съм к*рва, ако бях такава, нямаше да съм сгодена ;)
лемон - аз съм строго моногамна, за мен такива работи като да съм тоя и да се чукам с оня няма.
autumn666
04-01-2012, 19:03
Много зависи. Ти например бая си се филмирал... Ако срещнеш свестно момиче, което да те хареса като характер, външен вид и тн и няма да иска да е с теб само заради единия секс, няма да й пука за размера ти. Ако се хванеш с няква курва или нимфоманка или просто някакво момиче, което няма по-сериозни намерения към теб, не очаквай да не й пука.
Е, нищо не се знае. Има и жени, които предпочитат по-малките размери, например по-тесните. Колкото и невероятно да ти се струва... Както има мъже, които предпочитат жени с по-малки гърди, така и жени, които предпочитат мъже с по-малки пениси.
За мен размера ти е малък. Не се обиждай, но за мен под 15 е малко. Това е моето мнение.
Cold_Tearsss
04-01-2012, 19:13
В тази тема девствените да не пишат.
А кажете му истината кратко и ясно. Кво си мислите, че като му увъртате темата и му кажете да няма комплекси, ще му изчезнат? Много по-лесно ще му е да знае как стоят нещата и чак тогава да ги приеме, вместо да живее в неведение.
Пич, момче съм, ама не познавам момиче, което би било доволно на такъв размер. Може да си намериш жена, но ще ти е много трудно да я задържиш, щото сигурно няма да имате чак толкова пълноценен сексуален живот. Можеш да компенсираш с други неща в секса и ще ти се наложи да компенсираш много с характер. Или да прибегнеш към медицинска помощ и да го уголемиш. Просто да случиш на такава, която ще склони на такъв размер и ще ти допадне, е изключително малък шанс.
autumn666
04-01-2012, 19:29
В тази тема девствените да не пишат.
За кой се отнасяше това?
И добре, честно казано, на 22 години - 12см ми се вижда чак абсурдно.
Ако искаш снимка да видиш ?
Cold_Tearsss
04-01-2012, 19:58
За кой се отнасяше това?
Гузен негонен бяга?
Иначе абзаца със свестните момичета и курвите нимфоманки беше забавен. Има още пасти да ядеш. ;)
Еми брат извинявай ама ако не те удовлетворява размера пробвай с помпи туй-онуй..не съм се интересувал....
Еми брат извинявай ама ако не те удовлетворява размера пробвай с помпи туй-онуй..не съм се интересувал....
То мен размера си ме удовлетворява, в смисъл не ми пречи да си стигам до оргазъм, ама въпроса е жените дали би ги удовлетворил.
То мен размера си ме удовлетворява, в смисъл не ми пречи да си стигам до оргазъм, ама въпроса е жените дали би ги удовлетворил.
К'во ти пука...ако момичето е сериозно и наистина те харесва/обича ще намери начин :)
cvetit000
04-01-2012, 20:13
ахах колко си директна /няма лошо/ :D. Иначе, авторе, само като ти чета глупостите не ти давам повече от 13г. и едно запомни от мен "ако ще 1 метър да ти е, ако не го използваш по предназначение файда няма", изводите сам си ги прави. :)
:D true :D
Cold_Tearsss
04-01-2012, 20:13
К'во ти пука...ако момичето е сериозно и наистина те харесва/обича ще намери начин :)
XAXAXAXA Ох, май никой не чете горните коментари.
XAXAXAXA Ох, май никой не чете горните коментари.
obvious troll is obvious
Cold_Tearsss
04-01-2012, 20:21
obvious troll is obvious
Защо не го напишеш на Български? Като си толко мега готин?
Murzeluvam_i_sportuvam
04-01-2012, 21:32
Малко акъл да дам и аз...... според мен не се тревожи за размера си... както казаха много хора по-нагоре използвай го както трябва и няма да имаш грижи. А това, че повечето български жени са лакоми да не ти пука... те винаги гледат по-ххубавото, а не по-качественото...
И друго: както аз разбрах ти не търсиш само секс... а искаш нещо повече от една жена....
Така че "чакай своя влак" както се казва... А това кето по-нагоре се казва от някои момичета, че ти е малък хич да не ти дреме кво мислят те. Нали знаеш, че лакомията не води до нищо хубаво....
Ето ти малко данни, които се пишат по всички форуми:
По медицински данни, дължината на половия член в ерекция е както следва:
1/ микропенис - до 5 сантиметра
2/ малък пенис - между 5 и 10 сантиметра
3/ cредно-статистически пенис - между 10 и 18 сантиметра
4/ над 18 сантиметра - голям пенис.
Измерването на дължината на пениса, става като сантиметъра се заложи откъм корема, т.е. от гърба на пениса до върха на главата му, а не както повечето измерват члена си от края на тестисите до главата му (т.е. измерването му отдолу е погрешно).
И нали знаеш, че много от мъжките индивиди във форума като се заговори за дължина преувеличават с 1-1.5 см. С твойте сантиметри спокойно можеш да задоволиш една жена.
брааат стига се обяснявал, тури една снимка мааму стара!
anonymous708973
04-02-2012, 16:23
Средностатистически 10-18 е чисто и просто малоумно. Няма как понятието "средностатистически" да обхваща толкова голяма граница. Има гигантска разлика между 11 и 17 см, примерно. Това дори аз мога да го установя, която съм адски зле с меренето на око. :д Да не говорим как за всеки народ има отделно число. Доколкото си спомням, българите бяха с няква дължина от рода на 15-15.5 като средно число.
Авторе, сигурно е кофти, няма как да знам, но остави на женските да преценят. Да разбирам, че не си спал с момиче/жена още? Когато опре до тоя момент, най-най-най-лошото и прецакващо нещо, което можеш да направиш, е да кажеш "Ама имай предвид, че на мен ми е 12 см". Нищо не казваш и оставяш на нея коментар, ако има такъв.
То на 22 ако се чуди дали изобщо някоя ще си легне с него, чурката да му е проблема
Todorr97
04-04-2012, 12:33
az sam na 15 i penisat mi e 16 cm nz nqkoi dali 6te mi povqrva no si kazvam istinata
dimitar_ak
04-04-2012, 13:26
Чисто анатомически 6см стигат за да влезе. Останалото е екстра или женска лакомия. Според гледната точка.
flamesoulbgr
04-04-2012, 13:49
А размерът нямал значение за жените... :D :D :D :D :D :D :D
Murzeluvam_i_sportuvam
04-04-2012, 14:45
А размерът нямал значение за жените... :D :D :D :D :D :D :D
Нямал, нямал колко да е нямал...... при жените винаги размера е от значчение, и не само на пениса.... ;)
Нямал, нямал колко да е нямал...... при жените винаги размера е от значчение, и не само на пениса.... ;)
Мислех да не пиша, но все пак за жените не само пениса е от значение така е и дебелината на портфейла е от голямо значение за повечето...
До автора ами какво да ти кажа като не си пробвал с жена как да ти кажем дали ще я задоволиш... Бъди малко по уверен в себе си и ще станат нещата.. :)
Намаляваш шансовете си, ако сам се комплексираш от размера.
На първо място жените обичат уверени мъже, а не такива, които докато се събличат треперят от притеснение.
Това :) !!!
Освен това наистина има по тясни мацки, за които големите пениси са по скоро наказание отколкото мечта. Моя например, не е много голям и въпреки това, често в определени пози се налага да внимавам, защото приятелката ми умира от болка ако го вкарам докрай.
DownloadVirus
04-05-2012, 06:42
Измерването на дължината на пениса, става като сантиметъра се заложи откъм корема, т.е. от гърба на пениса до върха на главата му, а не както повечето измерват члена си от края на тестисите до главата му (т.е. измерването му отдолу е погрешно).
Да бе..Супер измерване..Изкара ме извънземен с 19,5 почти 20 см..Кви са тия методи на мерене не знам..Това освен да си почешеш егото за друго не служи .
prinncess
04-05-2012, 10:04
Да нямаш притеснения, че за това ни питаш ? (music) haxhax :D
ccdesigns
04-05-2012, 11:34
[QUOTE=DragonLady;10104831]Май верно попадаш в графата малък/QUOTE]
10-18см - Средно статистически пенис.
TheBeliever
04-05-2012, 11:39
10-18см - Средно статистически пенис.
Средностатистически, ама я сравни 10см пенис и 18 сантиметров? Може да са в една статистическа категория, но реално единия е почти два пъти по-голям от другия.
mariyan547
09-15-2016, 08:57
Аз съм на 18 и ми е 20 санта е моика
baby_baby
09-20-2016, 09:46
Какво ти пука?
Ако ти кажем че ти е малък какво ще направиш?
Не трябва толкова да го мислите и да се притеснявате какво ще кажат хората
alexl123
09-22-2016, 22:47
Ще ти го кажа като мъж на мъж (Тук прозвучах като Фики) :D :) начи малак е до 8, 9 см Среден е от 12 до 18 голям е от 19 до 21 и много голям е от 22 нагоре относно поста ти искам да ти кажа, че размера не е толкова важен зависи си и от момичето при възбуда колко се разширява влагалището, ай нали се сещаш, че ако едно момиче иска голям пенис ще си хване негър :D (Това е сарказъм) дори да не е удоволетворена може да и доставиш удоволствие с орална любов, ако имаш сериозна приятелка експириментирай прави пози, с които ще достигне най-дълбоко пениса във вагината и, ай щом едно момиче те избрало да бъде с теб не ми се вярва да е само заради пениса да може да е малко разучерована, но следващият път може да е удовлетворена
the...dreamer
09-23-2016, 20:07
Опитай jelq
baitanas
02-27-2017, 15:49
Братле, жалко,че го виждам след 4 години, но дано да го прочетеш и още повече се надявам, че не го мислиш,защото няма за какво ! Искам да ти кажа,че 80 % от коментарлите са напълно малоумни и неадекватни особено на драгонлейди ли е ква е . Тя била моногамна , еми като си как имаш база на сравнение, отде знаеш ,че не мчоже да ти е и по-хубаво . Направих си профил тук само за да дадм коментар.
Виж сега, уча медицина и повярвай ми всички статистики, които някъде ги пише изобщо не са достоверни.Трбява да се измерят пишките на всички мъже по света и така ще се разбере средният размер, нещо което трядно ще стане :D . От опит мога да ти кажа, че 90% от мъжете лъжат и ги оголемяват не с 1-1,5 ,както сподели някой тук, ами с 2-3 дори и повече, защото съм установвявал несъответствието. Моят пенис е 11 см, често казано никога не съм го мерил преди 17-год възраст и е така реших да си го видя от любопитство :D И естествено се комплексирах за 4-5 месеца малко след това, докато разбера, че съм бил много тъп в случая. Спал съм с 7 жени и нито една,повтарям нито една, не ме заеба затова или да е искала да бяга. 3 от тях ми казаха,че съм най-добрият, а бяха по-големи от мен, към 25-26 годишни, така че си имат базза за сравнение. Всички бяха доволни и се чукахме с кеф. Сега ще ти кажа и тайната, която не е никаква тайна:
1. Трябва да се харесваш и постоянно да се развиваш като личност, което означава да си поддържаш фигурата,прическата, ума и чувството за хумор. Запомни последното, аз имам уникално такова и ги пръскам, много ми се радват.
2. Бъди уверен,културен, мъж на място , а не галфон.Увереността не идва от тва,че си карал без книжка на 2 ракии инищо не е станало или тем подобни,макар че доста съвременни жени се радват на това, което е друга тема. На теб ти трябват класни мадами, които нямчат линиики за мерене на чепа,щото като е под 15 и край :D
3. Главният герой в секса е пишката, но сценаристът е горната кофа, а за да успее главният герой да изпъкне, са важни подкрепящите роли на пръстчетата,езика и думите ти. Побъркай ги с пипане,лизане и думи, накарай ги да свършат още преди да си проникнал. Клиторът е най-ерогенната зона на жената, а той е външен полов орган. Осевн това,прочутата Г-точка е в първите 4-5 см, така че и там може само с пръст да стане работата. Сега за маточен оргазъм сигурно ще трябват повечко ,защото вагината е с дълбочина между 8 и 11 см , а при възбуда стига и до повече, но реално и човек с 16 см може да не успее, всичко зависи и от позата.
Не смея да твърда ,че съм експерт, но смея да твърдя ,че съм доста компетентен ,а повечето в темата не . Ако една мацка те възбужда, ще я заебеш ли заради малки гърди,криви крака и т.н. Важно е да завладееш ума и и да я накараш да те иска , а това нве стана като кажеш ,че ти е 20 санта :D Лека вечер и правете повече секс и по-малко мерене..
anonymous908491
03-01-2017, 20:59
Моят пенис е 11 см
Важно е да завладееш ума и и да я накараш да те иска
ма преди това ще трябва да я накараш да спре да се смее
baitanas
03-03-2017, 08:51
Вярно е ,че имам чудесно чувство за хумор, но не знам ти с твоята мутра как ги спираш да не избягат :D
baitanas
03-03-2017, 08:53
ма преди това ще трябва да я накараш да спре да се смее
Вярно е ,че имам чудесно чувство за хумор, но се чудя как с тази мутра ги спираш да не избягат :D