elki4ka
04-01-2012, 14:31
Преди година излизах с едно момче на моята възраст ( 18 ) Познавах го от съвсем малко време,но можех всичко да му кажа,можех да се държа естествено ,без да се притеснявам какво ще си помисли за мен ,ако се излигавя или приказвам някакви глупости. Може да се каже ,че бяхме по-скоро приятели с облаги,но се държахме за ръце,постоянно бяхме заедно..не знам и аз точно какво сме били,но не сме ходили и не сме се задълбочавали в това какво ще става занапред.Всичко беше за момента......Беше ми много хубаво с него,постоянно ходихме у тях,гледахме филми,стояхме пред компютъра заедно,забавлявахме се .С него се чувствах спокойна .Нещата не бяха сериозни и изведнъж спряхме да се виждаме .Наскоро пак започнахме да си пишем и си спомних за всички тези неща и много ми се прииска да е както преди.Започнах да се замислям дали го харесвам като момче или просто искам да имам такъв добър приятел с който мога да си кажа всичко.Не ме привлича толкова като момче,но ми е много хубаво и спокойно с него както вече споменах. Ако започнем да се виждаме пак,според вас кое е по-добре да е както преди -когато ни причатка да се виждаме за секс и пак да си бъдем приятели или да сме просто приятели.Мисля си че секса ще развали всичко.Изпитвам усещане,че искам да го виждам все по-често и това ме плаши,да не стане накрая аз да се влюбя и да страдам .