Влез

View Full Version : Въпрос към майсторите

fantomazZ
04-01-2012, 17:44
Въпроса ми е как да се държа с момичетата как да измислям теми кога да ги докосвам.Кога да се шегувам .Какво да им говоря как да ги докосвам . Защото ми писна да не ми върви с момичетата нямам проблем който да ги отблъсква просто не знам как да се държа със тях за да ме харесват и търсят. Как има ли някаква тактика как става ?? Благодаря ви :)

just-girl
04-01-2012, 17:47
Това става с практика. Всеки действа различно с момичетата и на всички момичета различно им харесва, за това и не можем да ти кажем нищо конкретно. Поне на мястото където живея аз на всяко момиче се харесва различно. Иначе малко нежност няма да ти дойде зле като за начало (по принцип). :)

fantomazZ
04-01-2012, 17:56
Добре кой начин е най ефикасен или там някакъв начин да започна от някъде :Д

asp1r1n94
04-01-2012, 18:00
Оправи си правописа,бъди остроумен на моменти,накарай ги да си привлекат вниманието към теб :)

a1a2b3v
04-01-2012, 18:02
До усещане е. Няма точна рецепта и никой не може да ти каже кога какво да правиш. Принципно ако момичето те харесва всяка тактика е подходяща, ако не трябва да се потрудиш. Я пусни снимка. :)

bReAk3R
04-01-2012, 18:23
Няма точна рецепта и никой не може да ти каже кога какво да правиш.

Всъщност има. Познавам едно момче (приятел ми е) което действа всеки път по един и същи начин, но не съм сигурен какво точно ми беше казал за резултатите, мисля, че действа начина му.
Мнение към темата: Ако си изградиш някакъв начин, по който да НЕ действаш всеки път, но все пак да пробваш повечето пъти, няма да имаш проблем. Може да пускаш шегички при разговорите, но да са умерени, да не се притесняваш като говориш с нея (най-често притеснения има ако я харесваш), да говориш с нея всеедно е с приятел естествено не на същите теми и по същия начин де. Имам в предвид да не се притесняваш от това, че е момиче, както си спокоен като говориш с приятел. Ако се сетя други неща, ще допълня... успех.

anonymous708973
04-01-2012, 18:45
Добре кой начин е най ефикасен или там някакъв начин да започна от някъде :Д

Ох, душата... романи искаш да ти се пишат, ама какво да те правим. Никой не се е родил научен. Я кажи на колко си първо.

fantomazZ
04-01-2012, 18:49
Аз съм на 17 години

a1a2b3v
04-01-2012, 19:29
Всъщност има. Познавам едно момче (приятел ми е) което действа всеки път по един и същи начин, но не съм сигурен какво точно ми беше казал за резултатите, мисля, че действа начина му. .

Да този твоят приятел явно си има тактика, но надали я ще действа при всяко момиче. Може би тя би свършила работа да направиш добро впечатление и да накараш някое момиче да ти обърне внимание, но не мисля, че тя е достатъчна да я задържиш интереса и на по-късен етап. Точно и затова казвам, че няма точна рецепта могат да се кажат само общи насоки какво да се прави и какво не.

Irti
04-01-2012, 19:45
Какви майстори? Тук няма никакви майстори! Недоклепанци!

Майстор е човек със здрави ръце и занаят, а не загорели, куродъвчещи угореляци. Уважавай малко тази "титла" и не я лепи на някакви псевдо играчи, които са правили секс два пъти.

Майстор да кажеш на някакъв измислен сваляч е просто уникалната тъпотия.

Как да те харесат и търсят? Ти, ако нямаш никаква харизма и самочувствие нищо няма да стане и кур да бричиш. Изгради си първо тези работи и после питай "майсторите".

:)

bReAk3R
04-01-2012, 20:17
но не мисля, че тя е достатъчна да я задържиш интереса и на по-късен етап.

Ами за това има друга тактика :D

djipsito
04-02-2012, 20:34
Съгласна с Ирти. Харесвай се сам и другите ще те харесват. Ама не се пъчи като пуяк, де.. Тря да го даваш леко непукист или поне така да изглежда, да не си помисли мацката, че е голяма работа ако те надуши, че си неуверен.

Goddess
04-02-2012, 23:09
То ако имаше точна формула за тези неща, всички щяха да са перфектни. Не става така, трябва да ти идва отвътре отношението. Така си си формулирал темата, че още малко ще поискаш някой друг вместо тебе да ти сваля момичета.

Hilary_
04-03-2012, 08:15
Трябва да ги усещаш нещата. Тук колкото и романи да се изпишат, не може всичко да правиш като по учебник.
Просто не го мисли толкова и не бъди някое дърво, което мълчи на всички теми.

marilyn
04-03-2012, 13:27
До усет е, точна рецепта няма. И практика...

Svekata
04-05-2012, 09:56
Ако си с момичето което харесваш,няма да имаш никакви проблеми приказките ще си вървят сами.Не му мисли бъди себе си това е.

Sirius
04-12-2012, 19:02
Не им ходи след задника.

Ukhtar
04-12-2012, 19:53
Вкарай някой друг игнор.