View Full Version : Дали съм бременна?
bakugan_topche
04-02-2012, 16:17
Последният ми цикъл беше от 01.03, а следващият трябваше да започне на 28, но днес още не ми е дошло Правих секс с приятелят си без предпазни средства. Каква е възможността да съм бременна, като се има предвид, че той не е свършал в мен.
anonymous708973
04-02-2012, 16:25
Дефинирай "не е свършвал в мен". Ако му е било първо свършване - нищо ти няма, ако му е било второ и се е изпикал между повторенията - също. Ако не е минал през тоалетната обаче, може да има останала сперма и да е станала белята.
кажи кога сте правили секс и можем и да предполагаме тогава
bakugan_topche
04-02-2012, 16:59
Ами в периода 25-ми 28-ми, но винаги по веднъж
Научете се да ползвате предпазни средства, това е здравето ви, бе хора! Ние с точност 100% нали се сещаш, че няма как да ти кажем. Ако не ти дойде правиш си тест 2 сед след рисковия акт и виждаш.
broken-barbiee
04-02-2012, 17:59
http://prikachi.com/images/525/4594525V.jpg !
DragonLady
04-02-2012, 19:29
Ние тука сме врачки нали знаеш ....
Иначе подкрепям мнението на PinkPan7her
Verminaard
04-02-2012, 20:16
Последният ми цикъл беше от 01.03, а следващият трябваше да започне на 28, но днес още не ми е дошло Правих секс с приятелят си без предпазни средства. Каква е възможността да съм бременна, като се има предвид, че той не е свършал в мен.
Ама и нагла,кучката.Хем се лашкат през презерватив,хем очаква ние да и станем онлайн гинеколози и да и изчисляваме теоретичните цикли.
broken-barbiee
04-02-2012, 20:47
Ама и нагла,кучката.Хем се лашкат през презерватив,хем очаква ние да и станем онлайн гинеколози и да и изчисляваме теоретичните цикли.
Винаги може да е по-зле. Още малко ще започнат да искат кондоми или тестове ние да им купуваме и да им ги пращаме, а разноските за транспорта да са за наша сметка.. :D
Така или иначе, вече е късно за хапче. Ако не ти дойде до 2 седмици след акта си купи тест и се моли да е отрицателен. Друго не може да направиш в момента, освен при гинеколога, ама по-добре изчакай 2 седмици. Ако е станала белята няма да има голямо значени. И запомнете бебето е един от малкото проблеми при правенето на секс без презерватив.
MaLkaTa_LaDy
04-03-2012, 08:09
Епа не мога да изчисля колко процента е възможността да си бременна. Закъснява ти => вече можеш да си направиш тест. Айде дано да е отрицателен.
TheBeliever
04-03-2012, 08:30
Освен ако овулацията ти не се е изместила с десетина дни шансът да си бременна е много малък. Но няма как да знаем дали на другия яйчник не му е хрумнало нещо. Прави тест.
хаха ако някой от тук ти каже "не си бременна" по - спокойно ли ще ти стане, въпреки че може да си?
Другия път гледай пак да е без презерватив ..