Влез

View Full Version : Малко помощ,моля!

zliat
04-02-2012, 20:01
Здравейте!
От 1,5 години имам сериозна връзка с момиче една година по-малко от мен.
Проблемът си корени в това,че преди време направихме нещо като байпас на връзката и отношенията си,
защото според Нея е изчерпала любовта си към мен.Според мен байпасът беше началото на един край...
Но аз Я обичам....вложил съм толкова много (не пари).....трудно ми е да си представя живота без нея.....
мда влюбен съм в нея до уши и затова не искам да я загубя.въпросите ми са два:
-тя ли търси причина,за да скъсаме и другият е как да и покажа,че я обичам и тя е на ръба да направи ужасна грешка.

melany12
04-02-2012, 20:11
ами да ти кажа,много вероятно е да не иска да сте заедно вече,щом се е съгласила на този 'байпас'.Най-добре е да си поговориш много сериозно с нея,да и кажеш всичко което чувстваш,бъди искрен,но не бъди толкова отчаян.И тя ако те обича ще си проличи от отговора и.или ще се оправите или ще скъсате нацяло.трета опция не мисля,че има.ако ти каже,че и трябва време,не мисля,че ще е добра идея ,така че...действай

Verminaard
04-02-2012, 20:14
Защо пък тя да е на ръба на ужасна грешка? Като не те обича повече ще ти бие шута рано или късно.Зависи от теб колко ще протакваш нещата и ще си къткаш илюзията.

zliat
04-02-2012, 20:19
ами да ти кажа,много вероятно е да не иска да сте заедно вече,щом се е съгласила на този 'байпас'.Най-добре е да си поговориш много сериозно с нея,да и кажеш всичко което чувстваш,бъди искрен,но не бъди толкова отчаян.И тя ако те обича ще си проличи от отговора и.или ще се оправите или ще скъсате нацяло.трета опция не мисля,че има.ако ти каже,че и трябва време,не мисля,че ще е добра идея ,така че...действай
Днес поиска от мен почивка....почивка от връзката ни.само не ми е ясно как да действам?

TheBeliever
04-02-2012, 20:29
Как да действаш? Събираш си остатъците достойнство и приемаш факта, че момичето не изпитва към теб това, което на теб ти се иска. Поне ти го е казала директно, а не е те е размотавала с лъжи.

Дай й почивката, която си е поискала и определете една дата след седмица/месец, на която да обсъдите ще има ли продължение връзката ви, или няма да има.

Според мен стигне ли се до почивки и "байпаси" (как по дяволите го измисли това?) връзката е приключила, но това си е лично мнение.

zliat
04-03-2012, 12:02
Как да действаш? Събираш си остатъците достойнство и приемаш факта, че момичето не изпитва към теб това, което на теб ти се иска. Поне ти го е казала директно, а не е те е размотавала с лъжи.

Дай й почивката, която си е поискала и определете една дата след седмица/месец, на която да обсъдите ще има ли продължение връзката ви, или няма да има.

Според мен стигне ли се до почивки и "байпаси" (как по дяволите го измисли това?) връзката е приключила, но това си е лично мнение.
Да бъда откровен и само по този начин да и покажа,че я обичам?Само толкова ли???

Goddess
04-03-2012, 12:08
Да бъда откровен и само по този начин да и покажа,че я обичам?Само толкова ли???

То проблемът ви не е в откровеността. На нея сигурно й е пределно ясно, че я обичаш и ти вярва, че е така, но просто тя не може да ти отвърне със същото.
Съветът на TheBeliever е най-точния, който може да ти се даде, но ти май не го схвана ? - Разделете се за известно време, щом така е пожелала, с уговорката след месец или два да обсъдите какво се случва след тази почивка - събирате ли се, имате ли нужда един от друг или се разделяте окончателно, защото тя няма нужда от теб, дори и ти да я обичаш. За връзка са нужни двама...

zliat
04-03-2012, 12:39
Схванах съвета на TheBeliever.Благодаря за разясненията,но нямаше нужда от тях.
Времето лекува рани....Страх ме е почивката да не продължи до края на живота, а през
цялото това време докато "почиваме" да храня някакви реално напразни надежди...

Violenza
04-03-2012, 12:42
"Почивката" сигурно е най-старият и изтъркан начин да разкараш някого.

LeprikonA
04-03-2012, 13:30
"Почивката" сигурно е най-старият и изтъркан начин да разкараш някого.

И дори в редките случай, когато не е с тази цел, повечето като видят свобода и спокойствие, набързо решават, че имат нужда от постоянна почивка. а.к.а край.

zliat
04-03-2012, 13:44
Айде недейте така де....все още има макар и минимален шанс нещата да се променят на 180 градуса

melany12
04-03-2012, 14:16
бе то надеждата умира последна,но ако наистина иска да е с теб,не мисля,че ще и е нужна почивка..лично мнение не искам да те подвеждам..

Goddess
04-03-2012, 18:34
Айде недейте така де....все още има макар и минимален шанс нещата да се променят на 180 градуса

Разбира се, че има, но знаеш приказката, че ако пуснеш нещо на свобода и то се върне, значи е твое. И че насила хубост не става. Затова си дайте точен срок, в който ще си "почивате". Ако и след този срок тя не иска да продължите връзката....това е..какво повече можеш да направиш ?

zliat
04-03-2012, 19:32
ако обичаш някой пусни го,ако се върне го изяш....(в кръга на шегата).Имали сме периоди в които
не сме се виждали месец+.Знаеш отговора на последния въпрос....на мен не ми се иска да го пиша
за да не става реалност....