PDA

View Full Version : Към момчетата

JustAnotherGirl
04-03-2012, 17:20
Как бихте реагирали в подобна ситуация:

Лягате си вечерта с приятелката ви и преди да заспите, вие си искате, но тя ви отказва. През нощта се събуждате по никое време, защото тя усилено мастурбира в своята половина на леглото.

П.П.: Ситуацията е както смешна, така и много груба. Понеже не се видяхме с моето момче на първи април и си мисля да наваксам с нещо такова (chuckle)

awerw
04-03-2012, 17:31
чакай чакай чакай ! вие не сте се видяли, а сега се виждате, но ти мастурбираш така ли ?

JustAnotherGirl
04-03-2012, 17:51
Не утре ще се видим. Но как би реагирал ти ако хипотетично твоето момиче направи нещо такова?

awerw
04-03-2012, 18:04
защо не го направите, а ще мастурбираш ?

anonymous708973
04-03-2012, 18:14
Момичето иска да се пошегува за първи април.

Глупава шега е. Правиш и на себе си гадно.

TheBeliever
04-03-2012, 18:16
Не съм момче, но ако моя ми спретне такъв номер ще съм най-малкото обидена. Аз поне не успявам да усетя хумора в тази "шега".

JustAnotherGirl
04-03-2012, 18:17
Е, то после най-вероятно ще продължим двамата, но в случая е важен първоначалния момент, когато се събуди

TheBeliever
04-03-2012, 18:22
Няма ли да е по-добре да след като му откажеш под някакъв малоумен предлог, да го изчакаш да заспи и да го събудиш със свирка? Пак си го "метнала", ама поне няма да рискуваш да те изрита от леглото.

anonymous708973
04-03-2012, 18:26
Защо изобщо трябва да му отказва, по дяволите?
Не може ли да си правят секс, после да заспят и тя пак да го събуди със свирка?

Супер непонятно ми е. Ще се лишавам АЗ от секс, за да му е гадно на него. Хах.

TheBeliever
04-03-2012, 18:31
Идеята на авторката е да го излъже заради миналия първи април. Явно не може да измисли по какъв друг начин да стане или пък държи да е нещо, свързано със секс, та просто опитвам да предложа по-приятни варианти.

И сериозно, ако моя ми откаже секс и след това го хвана с пишка в ръка, ще спи в коридора. Без завивка. По без гащи.

Irti
04-03-2012, 19:03
Няма ли да е по-добре да след като му откажеш под някакъв малоумен предлог, да го изчакаш да заспи и да го събудиш със свирка? Пак си го "метнала", ама поне няма да рискуваш да те изрита от леглото.

+1

Бих ти теглил пичка майчина и направо ще спиш на пода.

Аз ще искам и няма да има, а ти ще ме събудиш точно, когато си спя.. и ще ти се вържа? Аз не бих.. този пич, ако го направи е пълен идиот.

Вместо да се нашибате като хората..

DragonLady
04-03-2012, 19:40
Защо изобщо трябва да му отказва, по дяволите?
Не може ли да си правят секс, после да заспят и тя пак да го събуди със свирка?

Супер непонятно ми е. Ще се лишавам АЗ от секс, за да му е гадно на него. Хах.

+1
Него да лиша ок, ако е сгафил яко, но да го лиша от секс, значи да лиша и себе си, което просто няма как да стане ;)

Magician
04-04-2012, 12:03
Лягате си вечерта с приятелката ви и преди да заспите, вие си искате, но тя ви отказва. През нощта се събуждате по никое време, защото тя усилено мастурбира в своята половина на леглото.

Бих я изчукал много грубо в дупето, с шамари през лицето, заплюване в устата и душене.

flamesoulbgr
04-04-2012, 13:53
Хих да кажем, че бих поздравил цялата и рода, като започна от майка и... :D

anonymous708973
04-04-2012, 14:31
+1
Него да лиша ок, ако е сгафил яко, но да го лиша от секс, значи да лиша и себе си, което просто няма как да стане ;)

Като цяло лишаването от секс далеч не е съзнателно, както го мислят момчетата. Знаеш ли... ще пусна тема направо :д

ShtrudeL
04-04-2012, 14:32
Ного тъпо ;О <3

anonymous708973
04-04-2012, 14:35
И сериозно, ако моя ми откаже секс и след това го хвана с пишка в ръка, ще спи в коридора. Без завивка. По без гащи.

Присъединявам се към това.

awerw
04-04-2012, 14:39
Момичето иска да се пошегува за първи април.

Глупава шега е. Правиш и на себе си гадно.
мерсииииии, нямаше и да се сетя........ това не е ирония :D

ами, ако се случи, няма да ми стане приятно, първи април е минал така че............ пък и първи април да беше пак е гадно.........

Muaythaifighter
04-04-2012, 15:19
Как бихте реагирали в подобна ситуация:

П.П.: Ситуацията е както смешна, така и много груба. Понеже не се видяхме с моето момче на първи април и си мисля да наваксам с нещо такова (chuckle)

няма такъв вариант , ако е в леглото , под ножа , няма друг изход

MojoJojo88
04-04-2012, 15:28
Дебилна идея! Аз, ако съм мъж, с такъв шут ще изхвърчиш от леглото, пък си мастурбирай колкото желаеш. Това не е шега, това си е обида към половинката и се съмнявам, че някой нормален човек ще го приеме откъм смешната страна!