PDA

View Full Version : Искам да ми прости..Как да я накарам?



insane12
04-03-2012, 18:37
Здравейте,
Преди около 2 седмици се запознах с едно момиче от 10ти клас (аз съм 9ти),и започнахме да си пишем всяка вечер,всяка сутрин,движехме нон-стоп в даскало,идваше ми на гости и просто когато бях с нея я чувствах много близка.Когато излизахме винаги имаше разговор,смеехме се от сърце и много се забавлявахме.Докато един ден се събудих и първото нещо което си помислих беше тя,но се правех все едно сме още приятели.Една вечер тя ми каза,че иска да се видим спешно и аз излязох в 21;30 (казах на майка ми,че ще си дойда в 10) и се прибрах в 11;30 ..и си навлякох доста проблеми в нас,но си казвах,че заради нея си е струвало.Тази вечер тя ми каза как е видяла бившото си гадже с други две момичета и някакви неща за него.Аз горе-долу я успокоих и започнах да я забавлявам.Тогава тя ми каза,че не се е смяла така от години което за мен означаваше много.И така продължихме да си пишем и да излизаме.Вчера си пишехме и тя беше много изнервена за нещо ( и аз не разбрах защо)..Пишехме си по скайп с нея ,но в същото време аз си пишех по фейсбук с нейната най-добра приятелка.Тя ми каза да спра да си пиша,а на нея е казала ,че няма проблем и така продължихме да си пишем (не е кой знае какво и колко).Следователно тя ме блокира в скайп и в фейсбук.Питам приятелката и защо го е направила а тя ми каза ,че от ревност.. (мислех ,че е ебавка ,но сега не съм сигурен).На сутринта ставам и гледам дали ме е отблокирала ,но не..Стана ми доста гадно..В училище слизах няколко пъти до нейната стая ,но тя не беше там..Най-накрая когато свършвахме се засякохме на входа и тя започна да ходи много бързо.Тръгнах след нея и се опитвах да и се извиня (за не знам и аз какво).Тя не спираше да ми казва да се разкарам и ,че съм пълен тъпак..стана ми още по-гадно докато не видях някакво момче да я чака и се прегърнаха.. Направо имах чувството ,че целия ми свят се срина!

Моля ви,обърнах се към Вас,защото няма вече към кой друг!!

k0rn
04-03-2012, 18:57
Като за начало дай това написаното на нейната най-добра приятелка, така ще види и тя самата. Може да те е ревнувала от нейната приятелка, защото сте си писали. Или пък просто когато е била изнервена ти се е разсърдила за незнам си що и сега ти `и ходиш по гъза за да и се извиняваш за нещо което даже не си знаел. Опитай да разбереш за какво ти се е разсърдила и ако не разбереш по-добре недей се опитва. Не е нито първата, нито последната.

nIkEnCeTy_bE
04-03-2012, 19:01
Просто явно има чувства към теб и ревнува от приятелката ти, и сега се опитва да ходи, да се прегръща с някой си, за да ревнуваш. Не трябва да и ходиш след гъза, така няма да те спечели, а напротив. Седнете и се разберете като хората.

a1a2b3v
04-03-2012, 19:03
Няма за какво да ти прощава, ти за нищо не си и виновен- в крайна сметка, това че с приятелката и сте си писали нищо не означава. Даже тя трябва да ти се извини за тъпото си държание... но това е друг въпрос.

melany12
04-03-2012, 19:07
напълно съгласна съм с nIkEnCeTy_bE ... ако и ходиш подир гъза и и се извиняваш както си направил на даскало,до никъде няма да стигнеш.прави се на недостъпен,за да те желае повече..тя сама ще дойде при тебе..иначе 100% е изревнувала от това,че си писал на приятелката и..явно изпитва нещо към теб.: ) трябва да се изясните..най-доброто решение е това..питай я какво и е станало и се разберете поне..