View Full Version : Не мога да реша!!!
likelikelike
04-03-2012, 18:42
Здравейте ето ии моят РД наближава и тази година искам телефон или пък не....НЕ знам!!! И за тове предложете ми някви др.идеи и някои наистина хубав различен от тел. подарък мерси предварително
TheBeliever
04-03-2012, 18:44
Аман от разглезени госпожички.
likelikelike
04-03-2012, 18:49
и какво ми е разглезеното просто искам някои хубав тел марка нещо???
broken-barbiee
04-03-2012, 18:50
Всичко зависи от възможностите на родителите ти, но не забравяй, че те не са задължени за всеки рожден ден да ти купуват подаръци. За 11-тия ми рожден ден ми подариха почивка до Анталия, както и за 12-тия. След това не са ми подарявали нищо, защото до там са стигнали възможностите им, а и един подарък си е да ти организират само рождения ден. За това първо трябва да питаш родителите ти дали разполагат с достатъчно пари и тогава да си правиш сметки за подарък. :)
TheBeliever
04-03-2012, 18:51
Последно телефон ли искаш или нещо различно от телефон?
И, да, разглезена си. Ако имаше нужда от нов телефон нямаше да се чудиш "ама искам ли, ама не искам ли". Просто се чудиш какво да измолиш от вашите.
likelikelike
04-03-2012, 18:54
ДА TheBeliever телефон искам,но се оърках съжалявам моя е грешката,амии говорила съм с нашите и те са съгласни да ми купят телефон ,но искам да ми препоръчате хубава мрка.....
Ти наистина не знаеш какво искаш ... ми каквото искаш, нямаш, харесТваш 8-)
MojoJojo88
04-05-2012, 15:23
Аз вече се обърках. Я като за начало кажи на колко годинки ставаш.
mlakniwe2
04-05-2012, 15:31
На колко години си? На мен ми подариха телефон 2004г-бях на 11г май и с тоя телефон изкарах до 2010, но си купих нов, щото оня вече много взе да му пада батерията и тнт-така, че ако телефона ти си е наред няма смисъл да дават ваще пари за скъп и хубав телефон, аз нали си взех такъв 2010 уж там с всички екстри и кво ся го ползвам само за разговори-1 месец ще се радваш и после ще ти е безинтересно-според мен някоя дреха си вземи или домашен любимец нещо такова
ccdesigns
04-05-2012, 15:40
Не ти трябва хубав телефон, още повече, ако се чудиш!!! Аз дадох 300лв. за моя, а можех да си карам и със стария от 10лв. Е, тоя си е мн по-удобен за път особено, ама пак. Иначе ние не можем да знам ти на колко години си, какво харесваш, какво обичаш да правиш, че да ти кажем какво да ти купят. Аз бих искал пари на твое място и като ми скимне нещо - сам да си го купя.
likelikelike
04-05-2012, 19:37
Ставам на 14 :Р
MojoJojo88
04-06-2012, 14:38
О, Божее...защо толкова ви е завладяла техниката вас?
Добре, ще ти препоръчам телефон. HTC Wildfire S.
Удобен е, защото не е много голям, в същото време е с тъч скрийн и изкарва перфектна картина (можеш да гледаш и филми и клипове, всичко се вижда чудесно).
-meGusta-
04-06-2012, 15:45
Отваряш да кажем някой сайт http://www.technomarket.bg/browse/544
http://get.bg/index.php?cPath=1365_74&osCsid=qspseooqf074nti4019hdnn6e7 ,гледаш,харесваш и избираш ..толкова ли е сложно
Отваряш да кажем някой сайт http://www.technomarket.bg/browse/544
http://get.bg/index.php?cPath=1365_74&osCsid=qspseooqf074nti4019hdnn6e7 ,гледаш,харесваш и избираш ..толкова ли е сложно
Глупости...
Ето тук гледай http://www.mobilebulgaria.com/home/
zviar7539
04-06-2012, 21:41
Много искаш.А дали го заслужаваш дали знаеш?
explosion_
04-08-2012, 12:40
Ами до колкото разбрах т`ва е на мама и тати глезаната.. значи в крайна сметка щом искаш телефон кажи г/д до колко пари трябва да е! От 2 месеца аз съм с HTC Sensation XE и съм доста доволен, но все пак за момиче на 14 е доста голям телефон на теб ти трябва нещо по-малко и компактно предлагам Samsung Galaxy mini 2 струва около 400 лв и има всички екстри които вие малчуганите искате! :)
телефон с андроид-xperia на sony ericsson или htc
и все пак на малка 14 годишна пикла, аз не бих купила нищо по-скъпо от 100 лева..
утре ще го пуснеш 3 пъти на земята и е заминал...
radeberger
04-09-2012, 10:08
Колко скъп телефон могат да си позволят да ти купят? Ако няма ограничения бих си избрал Iphone. Sony ericsson xperia според лични наблюдения е малко муден. В смисъл - замисля се като разглеждам снимки и тн. Същото се отнася и за Nokia N8. Iphone има много добър touch screen. :)
ThinspoBaby
04-09-2012, 11:20
Някакво Blackberry.
nessparty
04-09-2012, 16:39
Аман от разглезени госпожички.
++++++++++
Леле хораа успокойтее сее!!! Момичето се е объркало,така каза по - горе!!! Пък и явно родителите и имат възможност щомм е гговорила с тях!! А иначе за телефонн Iphone!!!
Сони Ериксон какъвто и да вземеш няма да се излъжеш.
Издръжливи са, разполагат с най - добрата камера ( CyberShot ), и музиката е на ниво.
Аз по принцип не мога да пазя телефони, но тези са железни. 1вия ми Ериксон падна в 100 литров+ варел с вода и 45мин. не можех да го извадя от там. Още работи. :>
PullMeCloser
04-12-2012, 20:46
Аз по принцип не мога да пазя телефони, но тези са железни. 1вия ми Ериксон падна в 100 литров+ варел с вода и 45мин. не можех да го извадя от там. Още работи. :>
Хаха! Сетих се за един от първите ми телефони, Сони Ериксон някакъв беше. Изпуснах го в морето. Един час не искаше да се включи, после се оправи и си работеше идеално дъъълго време след инцидента :Д
Иначе аз сега съм с iPhone и мога да кажа, че са страааашни, супер удобни и лесни за работа. Само че не знам дали не си малка за него... лесно се развалят, много не търпят на изпускане. Преди това бях с Нокиа 5310 май беше около 3-4 години. Не исках да го сменям изоообщо, толкова го обичах, обаче един ден ме изненадаха с iPhone-а и нямах избор. Доста страдах за Нокиа-та. Какво ли не беше преживял, почти нямаше драскотини и имах около 3000 смс-а вътре! :Д
HTC-тата казват, че са добри, брат ми е с Wildfire S, двама приятели са с Wildfire, обаче лично на мен ми идват мааалко сложнички :Д сигурно защото не съм свикнала и също изобщо не ми харесва менюто. Иначе на външен вид е симпатичен.
Ааа, Нокиа Е72 (или 73 май беше ) е страаааашен телефон. Чудничък е просто и на външен вид е просто прекрасен!
телефон с андроид-xperia на sony ericsson или htc
и все пак на малка 14 годишна пикла, аз не бих купила нищо по-скъпо от 100 лева..
утре ще го пуснеш 3 пъти на земята и е заминал...
Това беше грубо...от къде тази злоба към момичето, като семейството и може да си го позволи, защо не ?
Иначе към авторката, доуточни какво точно искаш, да каква цена да е телефона или какви екстри искаш...Иначе така както си си задала въпроса ти препоръчвам марката Vertu, много са качествени...
Сега сериозно, Соне Ериксон са издържливи (първият ми телефон беше такъв и го изпуснах през балкона на петия етаж във вътрешния двор и след това си работеше както преди), но понякога забиват мн. тъпо и блокират често. Нокийте са по-малко издържливи (на изпускания, но на вода издържат, пак от личен опит го казвам), но не блокират. HTC и Блекбери бих ти препоръчала...
DisappointedDreamer
04-20-2012, 17:11
Сони Ериксон е вече само Сони. Ериксон се оттеглиха.