Влез

View Full Version : Как да изтърпя още 1 година

distance
04-04-2012, 14:00
Така...откъде да започна. 10 клас се преместих в ново училище, в клас, който е бил заедно от 8ми клас още. Уж по едно време се ,,вписах" в една от групичките, но след като 1 момиче оттам започна да се ебава с мене, реших, че е по-добре да не се занимавам с тях. Да, ама сега съм леко...сама. От една страна ми става гадно, но и забелязвам как към мене има някаква...как да кажа, неприязън. Недолюбват ме нещо тези хора, а пък не съм ги предизвикала с нищо. Така де, пробвам се да общувам с някои от тях и т.н., но като цяло разговорът не върви особено.
И понеже през цялото време, докато съм на даскало, имам усещането, че всички са негативно настроени към мене, някак си се сдухвам. Оставете това, че ми е гадно, ами и не мога да се държа свободно, чувствам се сковано и се държа като уплашено кутре. Пробвам да си кажа, хайде какво ти пука от тези, майната им...да, ама не.
Сега като не ме харесват, какво да се прави. Това си е техен проблем, само че не искам да съм в такова състояние. Искам си самочувствието обратно!!!
Остава още 1 година с тях, в момента съм в 11 клас. Ако може да ми кажете какво да направя...??? Мислила съм да сменям училища и т.н., но там не знам пък въобще на кого ще попадна.

nIkEnCeTy_bE
04-04-2012, 14:14
Нямаш ли други приятели извън училище? Не излизаш ли? Ако имаш компания, няма да ти прави такова впечатление. А и в училище може да излизаш междучасията с други момчета/момичета от съседните класове. Иначе не вярвам тооолкова да няма с кого да говориш от класа си. Друг е въпроса дали те е срам от зубърите, да не говорят хората и т.н

anonymous708973
04-04-2012, 14:19
Ще изтраеш още една година.

marilyn
04-04-2012, 17:42
Ами нямаш особен избор... да ти кажа нашия клас като е от 8ми заедно.. пак има свободни електрони, които не се вписват. До края на тая година ти остават няколко месеца, а в 12ти клас няма да се виждате много така или иначе..

SmilezZz
04-07-2012, 13:47
Познато ми е. В началото и аз бях така , докато един ден не си казах *майната им, дреме ми на **** за тях* и през междучасията бях с други момичета от съседните класове. Просто се отпусни и се запознай с нови хора , да не ти пука за въпросните индивиди. Още малко време ти остава с тях, така че имай търпение и не се предавай така лесно.

awerw
04-07-2012, 13:50
тъпо е ама кво да се прави..... не знам как да ги нарека тези хора, но познавам и аз такива, просто отношението им е тъпо вместо да приветстват новия ученик те .......... не знам как да реагираш на такива много е тъпо ама това е поне още само 1 година ти остава и гледай като отидеш в университет да не стане пак същото....