View Full Version : какво да правя?
adskikomin
04-04-2012, 16:01
Здравейте на всички! Имам 1 проблем с 1 момиче! На 30март започнах да ходя с 1 момиче, ние учим в 1 училище, всеки ден се виждаме и т.н. Ние сме с много различни характери: аз съм по принцип спокоен човек, докато тя е малко буйна, даже много! Първите 2-3 дена всичко беше ок, но веднъж на училище като бяхме 2мата, бяхме навън на двора и тя пушеше [аз не пуша] едно момче дойде и и каза "Патенце, ще ме почерпиш ли с 1 цигара?", но аз не казах нищо, защото не искам да имам проблеми с боища и такива подобни. Следващите 1 - 2 дни пак имаше такива случки, но аз не казвах нищо. Като отидох на училище 1 ден на нея, и беше нещо криво и я питах какво и има и т.н., и ми каза " Ти винаги ли си така спокоен?", и аз не аз разбрах много тогава. От тогава нещо не е наред и дори не иска да ме целува и такива, освен ако не я целуна по бузката като се дърпа малко....дори не ми казва "чао" като отива за час... Много харесвам това момиче! Утре сме се уговорили преди у-ще да се срещнем.. Кажете ми какво да правя?? Моля, отговорите да Ви са бързи!!
П.С.:Преди малко ми се обади и ме попита: "Дали още ходим?"!!
melany12
04-04-2012, 16:09
ми то ти си виновен бе момче :D по принцип момичетата обичат по надъхани,не някакви 'путки' с извинение както си постъпвал ти.Явно са и казали,че не ти пука,че са я питали за цигарите и си женчо.Повечето на твое място биха го злепоставили,явно ти наистина си прекалено спокоен.Не харесва може би такива..Ако нямаш намерение да се оправиш малко и да продължиш да те е шубе от другите..мисля,че тя ще те скъса.Ако ли НЕ -докажи и,че не си 'толкова спокоен'
melany12
04-04-2012, 16:10
или просто и кажи ,че си си такъв по принцип и тя ако те харесва ще остане с теб...
adskikomin
04-04-2012, 16:11
Амии.. добре, утре като се видим да и нося ли някакво цветенце или нещо такова?! И да и кажа да ми даде поне още 1 ден да се променя ?
someonlikeyou
04-04-2012, 16:16
еми нормално е .. при положение,че едва ли не оставаш момчетата да правят каквото искат с нея [да флиртуват]... покажи,че си мъж, не е нужно да се стига до бой, просто можеш да се разбереш с 2 3 приказки с тези момчета и всичко е ОК... но не си трай, така тя си мисли,че не ти пука за нея, а и е кофти все пак гаджето ти да е както казаха по горе '' путка' и да си трае за всяко нещо .. покажи и че държиш на нея и, и го докажи !
fluffy_^
04-04-2012, 16:26
Брат недей се променя заради момиче моля ти се..Не си заслужава :) Седни поговори с нея на сериозно изяснете си всичко и каквото стане ;) ! Но пък ако ти е толкова мирака да се правиш на нещо което не си хаха няма проблем ;д YOU CAN DO WHAT EVER THE FUCK YOU WANT !
Иначе да може да се стегнеш малко ;) но не и пълна промяна !
adskikomin
04-04-2012, 16:57
Аз няма да се променя.. Просто наистина трябва да се стегна малко.. Защото имам ''приятели'', които се промениха просто от обстановката и сега не приказвам с тях.. Като виждам на какво са станали.. :)
значи ако имам гадже и някой флиртува с мен пред него първата ми мисъл ще бъде " е на тоя определено не му пука за мен!" мисля че и на нея й е хрумнало нещо от сорта а това дърпане което прави и дори казването на едното "чао" й е толкова трудно значи ти е сърдита за нещо утре си поговорете открито
другото не се променяй заради момиче - първо че не си струва да се правиш на някой който не си и второ - ако тя наистина те харесва ще те харесва такъв какъвто си без да има изисквания за промяна от твоя страна но все пак хвани се стегни малко и ако скъсате да знаеш - не прави тази грешка повече защото спокойствието лесно може да бъде сбъркано с непукизъм
SmilezZz
04-16-2012, 14:09
Виновен си си! Ти , с тия ти постъпки , един вид показваш, че ти е все тая за нея и че позволяваш на другите да правят, каквото си искат с нея (да я свалят), а ти просто си мълчиш и си траеш. Просто промени маааалко тая черта от характера ти и я "предпазвай" от другите. Дърпането най - вероятно е от това, което ти казаха по - горе. Просто се стегни.
Иначе и поговори с нея, нека и тя да ти каже какъв е проблема. Извини й се, защото според мен, си ти виновния в случая.
Alabalaportokala
04-16-2012, 14:27
Приятел. Не ги слушай тези сбъркани пикли какво ти пилят на главата. Повечето не са вижали пишка на живо. Нищо ти няма, приятелката ти е сбърканата. Какво сега? Да го убиваш с камъни ли тоя твоя приятел, съученик или какъвто е там, че я е нарекъл патенце и тем подобни. Това са пълни глупости и не си заслужава да ходиш даже да го предупреждаваш. Ако го направиш ще изглеждаш смешно от страни. Не е важно колко човека на ден се мъчат да свалят приятелката ти, важно е тя до колко им връзва. И освен ако наистина не прекаляват няма смисъл да се правиш на мъж. Защото така или иначе ще продължат зад гърба ти.
Не се променяй само за да и угодиш. Колкото и да я обичаш не се оставяй да те води за носа. Това вече е мъжко и достойно поведение, независимо дали си спокоен или върлия нервак. Надявам се ме разбираш. Успех
Момичето ти е ядосано защото като този,който е поискал цигара от нея я е свалял пък ти си седял отстрани и нищо не си казал по-въпроса нормално е да ти е сърдита/бясна/ядосана дръж се малко по-така