View Full Version : Училища, Желания и Резултати - Прием след 8 клас (2012)
Здравейте ! :) Тук всеки може да пише къде иска да кандидатства след 8 клас. Аз лично ще кандидатствам в Проф. Асен Златаров Варна! А вие каде мислите да кандидатствате?? :)
mMemories
04-06-2012, 17:03
ЕГ Пловдив :)) Дали ще вляза...съмнявам се малко, но нищо не пречи да опитам..
Да така е :) Нищо не губиш и аз не знам дали ще ме приемат.. :)
Аз искам да кандидатствам в училище с усилено изучаване на английски език /т.е. цял ден учене/, обаче не знам дали няма да е прекалено изморително. Как мислите? :( А също и нямам много добри резултати в училище и не знам г/д какви трябва да са, за да ме приемат.. ;/
DisappointedDreamer
04-08-2012, 10:53
^Ние откъде да знаем какви са възможностите ти? Ако наистина го искаш, ще седнеш на д-то си и ще се потрудиш здраво, за да го постигнеш. Не вярвам да е толкова трудно, поне за мен не би било, но всичко зависи от човека.
^Ние откъде да знаем какви са възможностите ти? Ако наистина го искаш, ще седнеш на д-то си и ще се потрудиш здраво, за да го постигнеш. Не вярвам да е толкова трудно, поне за мен не би било, но всичко зависи от човека.
Всъщност въпроса ми беше дали няма да е прекалено изморително от сутрин до вечер да си на училище, което може би значеше някой, който го е постигнал да си даде мнението. А за резултатите ми - майка ми ще разпита какъв трябва да ми е успеха, за да знам да храня ли надежди изобщо, че може и да ме приемат. (((((:
DisappointedDreamer
04-08-2012, 11:13
Знам какво е, изморително е, но се преживява.
Миналата година и аз го преживях това, с по 4 часа английски на ден.. да ти кажа.. повече ми харесва отколкото в 9 клас...
Изморително ще е, но ще се справиш!! (((:
Хей приятели някой знае ли какъв е минималния и максималния бал за влизане в ТОХА - Варна след 8 клас?
Първите 2-3 месеца ти е криво да си и двете смени. После се свиква.
SmilezZz
04-20-2012, 14:22
Аз искам да кандидатствам в училище с усилено изучаване на английски език /т.е. цял ден учене/, обаче не знам дали няма да е прекалено изморително. Как мислите? :( А също и нямам много добри резултати в училище и не знам г/д какви трябва да са, за да ме приемат.. ;/
Чак пък от сутрин до вечер - не. Освен ако не си на целодневно обучение, макар че се съмнявам да има такова , де или поне в гимназията. /Не съм попадала , та ако има - няма проблеми :D /
Иначе изморително е до някаква степен. Аз бях с китайски език, 18 часа на седмица , т.е. 4 часа максимум на ден - след даскало ми бяха напълно достатъчни около два часа.
Всичко си зависи от възможностите ти и от това колко бързо можеш да запомняш , и какво желание имаш да изучаваш тоя език. Всичко си зависи от тебе.
nIkEnCeTy_bE
04-20-2012, 16:58
Хей приятели някой знае ли какъв е минималния и максималния бал за влизане в ТОХА - Варна след 8 клас?
Минимален около 26, максимален 30.
Хей приятели някой знае ли какъв е минималния и максималния бал за влизане в ТОХА София - след 7 клас?
biskwitkaa_
06-26-2012, 18:07
Някой знае ли кои са датите за подаването на документи след 8. клас ?
SunnyWinter
06-26-2012, 20:50
^ От 27.06 до 29.06
biskwitkaa_
06-27-2012, 15:32
^ От 27.06 до 29.06 - това за след 8. клас ли е ? Защото мислех, че са от 3.07 до 5.07, но не бях сигурна.
Някой знае ли кои са датите за подаването на документи след 8. клас ?
Първи етап:
1. От 03.07.2012 до 05.07.2012 (вкл.) - подаване на документи
2. Обявяване на списъците с приетите ученици - 06.07.2012
3. Записване на приетите ученици - 09.07.2012
4. Обявяване на записалите се ученици и броя на незаетите места - 10.07.2012
Втори етап:
1. На 11.07.2012 - подаване на документи
2. Обявяване на списъците с приетите ученици - 13.07.2012
3. Записване на приетите ученици - 16.07.2012
4. Обявяване на записалите се ученици и броя на незаетите места - 18.07.2012
Трети етап (При обявени свободни места):
1. На 19.07.2012 - подаване на документи
2. Обявяване на списъците с приетите ученици - 20.07.2012
3. Записване на приетите ученици - 23.07.2012
И ако някой не е разбрал ето и необходимите документи:
1. Заявление за участие в класиране по образец на училището.
2. Свидетелство за завършено основно образование.
- При подаване на документи - КОПИЕ
- При записване - ОРИГИНАЛ
3. КОПИЕ от акт за раждане.
Ще кандидатствам в СОУПНЕ "Фридрих Шилер" (Град Русе) и Европейски Езици "Св. Константин-Кирил Философ" (Град Русе).
В Европейските само ще кандидатствам, а се записвам в Немската. Догодина ще се боря за Leistungsklasse.
Тази година с успех 5,71.
Здравейте :) щях да ви питам 8 клас го завърших със 5.19 и дали с този успех ще мога да вляза в ПГТ "Проф. Д-р Асен Златаров" Варна с сладкарство тази година това ми е целта но не знам дали ще ме приемат ? Тази година и приема е друг 3х по АЕ и оценките по български и по математика и бала ми е 22 казаха ми, че ще ме приемат ама малко се съмнявам знаете ли колко ще е минималния бал тази година и на 2ро класиране дали ще ме приемат? :) Благодаря ви предварително!
stelly12
06-30-2012, 12:34
Аз искам да пробвам в ПГТ-Варна, ПГИ-Варна,но искам в III-та или в ГПЧЕ,но в тези двете гимназии само след 7-клас може или аз се бъркам...? Имам приятелка,която влезев IV-та след завършен 8-ми клас
mimeto_0o0o
06-30-2012, 15:25
Никой ли няма да ходи в Стара Загора? :D
Давай в ПГТ - Варна stelly12 другте са след 7ми клас да и затова аз ще влизам в ПГТ! :)
Ами май никой няма да ходи ама ако ходя ще ти пиша. :D
stelly12
07-01-2012, 10:56
Давай в ПГТ - Варна stelly12 другте са след 7ми клас да и затова аз ще влизам в ПГТ! :)
Аз се замислям за тази или за Димитър Менделеев,но хората който съм питала са 50 на 50 едни отивай други не. И аз самата не знам
И ти къде подаде документи? :)
А някой знае ли къде излизат резултатите или трябва да се ходи по училищата ?? :)
Ами май в сайта на самото даскало излизат.. :)
Аз се замислям за тази или за Димитър Менделеев,но хората който съм питала са 50 на 50 едни отивай други не. И аз самата не знам
Мен ме приеха ПГТ, а теб? :)