View Full Version : Цензура - въпрос
TheBeliever
04-05-2012, 14:45
В старата версия на форума имаше автоцензура доколкото се сещам. Има ли я и в новата или трябва да се самоцензурираме?
Питам, защото съм свикнала да си пиша каквото ми е на ума и да разчитам на автоматичната поява на звездички, но ако опцията вече не присъства ще е добре да знаем и да се съобразяваме повече какви думички използваме.
anonymous708973
04-05-2012, 15:52
Няма цензура и доста ми харесва така. Нелепо е да се появява нещо от сорта на: През "мъжкия полов орган" ми е какво мислиш.
:D
TheBeliever
04-05-2012, 16:47
На нас може да ни харесва, но все пак аз не бих използвала онези определени изразни средства в разговор, ако в стаята има 11 годишно, примерно. На горе-долу същия принцип съм и в онлайн пространството.
Явно ще си се цензурирам сама.
ForzaFelipe
04-05-2012, 23:38
То не е лошо като идея де,на определени думи по една * по следата на думата и всички са доволни(нали да можем и ние да се разберем де :D )
В момента няма. Изказвайте се по-културно и няма да имаме нужда от нея.
SmilezZz
04-12-2012, 16:59
Както няма да псувате и употребявате неприлични думи , когато сте при малко дете - така трябва да е и в онлайн пространството , като се има предвид, че на днешните деца детството им е в компютъра, а не както при нас - навън с весели игри.