PDA

View Full Version : Кола маска ВЪПРОСИ

misskisss1
04-06-2012, 14:00
Здравейте искам да попитам тези които са ходили на козметик за кола маска (триъгълник) голяма ли е болката,цени,кога точно се ходи трябва ли да е дълъг косъма,не ви ли е срам.

XxInn0cencexX
04-06-2012, 14:10
1.Не е болка за умиране,за 5 минути си готова.
2.Цена-зависи от козметичката -10 -15 лв.
3.Най-добре да отидеш след цикъл,защото преди цикъл кожата е по-чувствителна.
4.5-6 мм е достатъчно,колкото кола маската да успее да захване косъмчетата.
5.Не,не ни е срам.На тази жена това и е работата,тя какво ли не е виждала.

YoAnA_kiiss
04-07-2012, 10:24
Аз искам да попитам за кола маска на краката боли ли? Защото аз използвам самобръсначка и ми писна през два дена да го правя. А и мога ли да си купя и да си я направя аз?

SmilezZz
04-07-2012, 13:35
Аз искам да попитам за кола маска на краката боли ли? Защото аз използвам самобръсначка и ми писна през два дена да го правя. А и мога ли да си купя и да си я направя аз?

Можеш. Отиваш в аптека или просто в някой козметичен магазин, и си купуваш топлата кола - маска на Джанкар, която струва около 2 - 3 лв, и действаш.

Болката си е строго индивидуална. При мен няма чак такава силна болка.

Обезкосмявам се навсякъде с кола - маска , сама в домашни условия: триъгълник, крака , ръце и т.н., и досега проблеми не съм имала.

YoAnA_kiiss
04-07-2012, 13:42
Можеш. Отиваш в аптека или просто в някой козметичен магазин, и си купуваш топлата кола - маска на Джанкар, която струва около 2 - 3 лв, и действаш.

Болката си е строго индивидуална. При мен няма чак такава силна болка.

Обезкосмявам се навсякъде с кола - маска , сама в домашни условия: триъгълник, крака , ръце и т.н., и досега проблеми не съм имала.

ок благодаря ти :)

FuCKkK13
04-07-2012, 14:51
^ аз също.. просто гледай да не я претопиш много ..т.е. да е само колкото лесно да излиза от тубичката,дърпай в посока обратна на растежа.. и аз ще те посъветвам да не използваш лентите в кола маската,а едно време имаше кърпички от плат.. ако можеш да намериш с тях ще е най-добре :)

YoAnA_kiiss
04-07-2012, 15:33
^ аз също.. просто гледай да не я претопиш много ..т.е. да е само колкото лесно да излиза от тубичката,дърпай в посока обратна на растежа.. и аз ще те посъветвам да не използваш лентите в кола маската,а едно време имаше кърпички от плат.. ако можеш да намериш с тях ще е най-добре :)
благодаря ти спасяваш ме :))

FuCKkK13
04-07-2012, 15:43
^ моля :)

101010

dreamer_love
06-18-2012, 19:40
а от тази кола маска разреждат ли се космите или обратното?

kitty02
06-18-2012, 21:36
Стават по-редки. От самобръсначката стават гъсти.