Влез

View Full Version : Стрии

4o4ina
04-08-2012, 08:31
Отново познатия проблем със стриите,идва лято,а мен ме е срам да се покажа по бански,само заради този неприятен проблем.Вие какво ползвате за стрии и има ли ефект? Бях чела някъде,че се използвало маси наистина действала,аз все още не съм пробвала.Споделете вашите методи и продукти! :)

lude7ina
04-08-2012, 11:28
Всички ги мразим стрийте. В бг мама са я обсъдили темата доста добре и никой не се е оттървал.

musS
04-08-2012, 21:21
до колкото знам не се лекуват.. и аз имам, почти всеки има..

arsenalllbaby
04-08-2012, 22:38
Не се премахват напълно, просто има начини да не си личат толкова, обаче трябва постоянство.. (разбирай третиране с месеци..) Порови се и из нета и другите форуми и виж за маски и масла... Приемане на много вода + масажиране, масла, маски.. Ако са бели, значи са стари и ще се поскрият по-трудно, а ако са синьо-лилави (т.е. по-тъмни) са по-нови и ще се скрият малко по-лесно... Това последното само съм го чела, не знам дали е така наистина. Но премахване и аз не мисля, че има. Ако ти се занимава с това с месеци, за да ги поскриеш леко - давай. :))

tomboy
04-08-2012, 22:56
Маслото на ''Икаров '' за стрии помага супер много !..(поне при мен де)

bloodyF
04-09-2012, 08:14
оф няма да ви върнат от плажа или някой мъж, щото имате целулит или стрии в прилични граници -.-
пий повече вода и се мажи с бебешко олио след всяко къпане, за да предотвратиш появата на нови.