View Full Version : Искам да попитам.
Здравеите с моята сме от 2 месеца заедно аз съм на 17 тя е на 13 кога е най-добре да правя секс с нея все си мисля че трябва да е над 15 ако може да съвет.
DisappointedDreamer
04-08-2012, 12:25
Надали и е секс в главата. Дай и близалка и я зарежи.
Трололол
TheNormalGuy
04-08-2012, 12:31
Зарежи я, ама и подари кукла барби, че да не се разреве!
supersonic0
04-08-2012, 12:32
:D :D :D пробвай с някоя по-малка
Ти чуваш ли се тя ми е първо момиче страшно много я обичам и съм и го казал и тя ме обича страшно много никога няма да я зарежа.!!
DisappointedDreamer
04-08-2012, 12:54
Тогава изкарай всички идеи за секс с нея от главата си.
Надали и е секс в главата. Дай и близалка и я зарежи.
Трололол
Може и да не е трол. Колко такива ги познавам...
пт: Вие си решавате. Говори с нея.
DisappointedDreamer
04-08-2012, 13:01
^Жалко е. Да не говорим, че не можеш да правиш секс с лице под 14 годишна възраст в БГ. Така че ако го направите, тя много лесно може да те съди пък и обвини в изнасилване.
^Друг е въпроса, че тя сигурно няма да се досети за такова нещо като обвиняване в изнасилване и т.н., 'щото нали после и тя ще го яде големия, а пък и може малката и главица да не го побира /това, че е незаконно/ следователно пак не би го обвинила. Иначе да, жалко е..
DragonLady
04-08-2012, 13:32
Като искаш секс що си се хванал с толкова малка? На тея години разлика от 5 год. хич не е малко. Разбирам да сте около 20, тогава по не се усещат ама 17 и 13 хич не ми звучи добре. Вие изобщо говорили ли сте с нея на тая тема?
Заведи я в McDonalds, седни до нея на масата с детското меню пред вас и нека това бъде най-голямата ви близост в близките 4 години. 'Правете' го всяка вечер, даже по няколко пъти на ден. Като свършите, излез, измий се и после може пак да влезеш. Така е най-безопасно да не хванеш някоя болест . . че знаеш ли кви бактерии има по .. ръцете ;)
Пълни идиоти има.. тези за макдонолтса ами идиот си аз имам проблем и питам ти ми се базикаш прост народ... А за другите за непълнолетието мерси момчета че ми помагате споменавал съм на нея ,тя ми е отговаряла на мен още не ми се прави.долу горе над 15 или на колко години да го направим
Тогава изкарай всички идеи за секс с нея от главата си.
Мерси дакато съм с нея нищо не ми се прави и забравям ВСИЧКОО :)
DragonLady
04-08-2012, 14:06
Пълни идиоти има.. тези за макдонолтса ами идиот си аз имам проблем и питам ти ми се базикаш прост народ... А за другите за непълнолетието мерси момчета че ми помагате споменавал съм на нея ,тя ми е отговаряла на мен още не ми се прави.долу горе над 15 или на колко години да го направим
Щом не иска не я притискай тогава. Но се замисли ти ще изкараш ли без секс 2 години? Не мисля ... По добре си хвани някоя 15 - 19.
SMALLVILLE
04-08-2012, 14:09
Направете го, когато и двамата се чувствате готови и достатъчно зрели за това(или поне си мислите, че сте).Фактът, че питаш в форум кога да правиш секс с приятелката си доказва, че не си готов за това.
Мерси драгонладу ще я видим тази работа с нея. а смаллжилле ами мисля още да порасне неискам да е толкова малка а за това осъждане и непълнолетие като ми го казахте и започнах да се притеснявам добре Благодаря.пак на всички които ми помогнаха и отговориха учтиво а тези които се даржаха грубо и се базикаха да го духат това мога да им пожелая.. Малки педерасчета.
добре де,
направете го като стане на 15 години, 4 месеца и 5 дена вечерта към десет и половина.
абе ти на малоумни въпроси к'ви отговори очакваш?!?!
ShtrudeL
04-08-2012, 15:04
Аз пък мисля, че т'ва с Макдоналдс беше сладко и мило 8-)
И авторе, 'земи та слагай запетаи, че нищо не ти се разбира 8-)
Не знам днес защо ми е така забавно 8-) ^_________-
http://www.youtube.com/watch?v=NsPFvqguawU
Да брат мерси за подкрепата а на щтрудел хаха с запетаите аз като ти казвам има толкова прости и малоумни хора хахах сладко като му го сложа в устата и стои пред мен ще му е по сладко а мерси знаачи на 15 и половина мерси много
ShtrudeL
04-08-2012, 15:22
Не само запетаите.
13 годишната ти "мацка" сигурно пише по-правилно от теб.
Добре сте се взели. :О
Имаш ли някакъв друг проблем, или вече мога да ти заключа темата?
Всъщност няма нужда от питане, липсата ти на възпитание е достатъчна причина.
Чакай бе, що му заключваш темата, нека се доизкаже...
братко ти хубу ше ми го сложиш в устата, ама като не нося памперси как ще те възбудя се чудя :D
Ами на 13 кво я занимаваш... или чакай да попорасне малко или я сменяй... много ви е разликата, на тия години дето сте много се усеща.
На мен по принцип ми е интересно на 17 не ти ли е малко наудобничко да искаш секс от 13годишна?..
GrandProtector
04-08-2012, 18:23
хайде стига!
Защо по дяволите 17 годишен ще ходи с 13 годишна ?! О.о
А пък за секс въобще забрави, освен ако не е някоя малка к*рвичка..
Тя е дете ве, стегни се...
Може ли да ми кажеш какви са Ви темите на разговор, по време на които забравяш за секс ? Може би за някое детско ? Момче осъзнай се, тая няма да я бъде. Първо ти няма да изкараш до 20г. да я чакаш да правите секс, второ толкова ще ти се е променило мисленето след 2 години, че ще се чудиш какво правиш с тва дете дето мисли за желирани мечета само.
dream1707
04-09-2012, 15:55
Бе да ви кажа, тия 13 годишните дето ги хващат големите батковци, обикновено се имат за много зрели... знаеш ли я, може скоро да е готова за секс
BrokenKnight
04-09-2012, 16:06
брех какви приказки от цепеняк .. :О