View Full Version : Гаджето ми се разплака след оргазъм?
flyingmonkey
04-08-2012, 19:03
Приятелката ми се разплака след оргазъм, на някой случвало ли му се е нещо подобно и някоя жена може ли да изкаже мнение по въпроса? :)
TheBeliever
04-08-2012, 19:07
Оргазмът вероятно няма нищо общо. Ти не я ли попита защо плаче?
На мен ми се е случвало да се разплача след секс, но това е много объркана история.
Иначе за гаджето ти, не знам, поговори с нея, попитай я просто. :)
You're good. :Д
http://pikantno.eu/viewnews.php?id=6556
DragonLady
04-08-2012, 19:15
Попитай я, ние няма как да знаем защо се е разплакала.
Е стига де... да се разреве от кеф?!
Sex_idol92
04-08-2012, 20:48
Еми я еди ден зел че плякам у дупето ама тя почна пишти и я пуснах ко да правим.Па то нека малко се пооппраи че зема да се насира.
Да те питам нещо: Лесно ли ти е да си толкова прост?
DisappointedDreamer
04-08-2012, 20:56
Аааа, колко си просТ, има ли смисъл с теб да говоря, ааа колко си просТ, има ли смисъл, ОО НЕ!
Няма нищо странно в това.
Много момичета/жени ги избива на по-силни емоции след секс.
ShtrudeL
04-08-2012, 21:16
Много е интересно, и на мен ми се е случвало да съм на път да се разрева ^^
"Защо плачат жените след секс?
Интерес към този въпрос са проявявали много учени в областта на междуполовите отношения и психологията. И след продължителни изследвания станало ясно, че действително много жени плачат след секс. Още по-интересното било обаче, че при тях това се случва четири пъти по-често отколкото при мъжете.
Търсейки причините за тази значителна разлика и базирайки се на своите предположения, специалистите открили следната любопитна зависимост – потокът от сълзи е тясно свързан с факта, че за женското тяло е много по-лесно да произвежда серотонин - хормона на щастието, в сравнение с тялото на мъжете.
По време на силна емоционална възбуда серотонинът се отделя от организма и попада в кръвта на човек. Този процес обикновено се случва по време на бурен смях, след груб или много страстен секс, както и в моменти на силна душевна еуфория. А основната задача на "хормона на щастието" е да отговаря за доброто настроение и неговото възстановяване, когато това е необходимо.
Пренасищането на женския организъм със серотонин обаче води до възникване на стресово състояние, което от своя страна става причина за рязката промяна на настроението. И дори след такива прекрасни моменти на невероятен секс и върховен екстаз, жената изведнъж може да промени изражението си и да започне да плаче, което пък от своя страна предизвиква пълното недоумение на партньора й.
Но мъжете през това време не трябва да изпадат в паника, а да помнят, че жената плаче не защото й е неприятно или изпитва болка или е изпаднала в депресия, а че за нея сексът е бил толкова добър, че с ласките си вие сте я довели до сълзи. Това всъщност е женското щастие! "
Едит: Всъщност сега като се замисля и сетя, ми се е случвало, но не съм сигурна дали е по горе споменатите причини, или заради друго...
Щеше ми се да се въздържа, ма пробвайте да замените думите "рева", "плача" и т.н. със "сера". Доста весело излиза. Лека вечер!
Не,няма такъв смях просто,Чачо! Велик си , корема ме заболя!
bootyboy
04-08-2012, 21:31
може да е съжалила че го е получила с теб
DisappointedDreamer
04-08-2012, 21:32
+1 :lol: -------
ccdesigns
04-08-2012, 21:34
1. Приятелката ми се насра след оргазъм, на някой случвало ли му се е нещо подобно и някоя жена може ли да изкаже мнение по въпроса?
2. Оргазмът вероятно няма нищо общо. Ти не я ли попита защо сере?
3. На мен ми се е случвало да се насера след секс, но това е много объркана история.
Иначе за гаджето ти, не знам, поговори с нея, попитай я просто.
4. Попитай я, ние няма как да знаем защо се е насрала.
5. Е стига де... да се насере от кеф?!
При Щруделката по яко напасват :D
ccdesigns
04-08-2012, 21:37
E там ме мързи сега :D Може утре :D
ccdesigns
04-08-2012, 21:40
Много е интересно, и на мен ми се е случвало да съм на път да се насера ^^
"Защо серат жените след секс?
Интерес към този въпрос са проявявали много учени в областта на междуполовите отношения и психологията. И след продължителни изследвания станало ясно, че действително много жени серат след секс. Още по-интересното било обаче, че при тях това се случва четири пъти по-често отколкото при мъжете.
Търсейки причините за тази значителна разлика и базирайки се на своите предположения, специалистите открили следната любопитна зависимост – потокът от лайна е тясно свързан с факта, че за женското тяло е много по-лесно да произвежда серинин - хормона на акото, в сравнение с тялото на мъжете.
По време на силна емоционална възбуда серининът се отделя от организма и попада в кръвта на човек. Този процес обикновено се случва по време на бурен смях, след груб или много страстен секс, както и в моменти на силна душевна еуфория. А основната задача на "хормона на акото" е да отговаря за доброто настроение и неговото възстановяване, когато това е необходимо.
Пренасищането на женския организъм със серинин обаче води до възникване на стресово състояние, което от своя страна става причина за рязката промяна на настроението. И дори след такива прекрасни моменти на невероятен секс и върховен екстаз, жената изведнъж може да промени изражението си и да започне да сере, което пък от своя страна предизвиква пълното недоумение на партньора й.
Но мъжете през това време не трябва да изпадат в паника, а да помнят, че жената сере не защото й е неприятно или изпитва болка или е изпаднала в депресия, а че за нея сексът е бил толкова добър, че с ласките си вие сте я довели до лайна. Това всъщност е женското щастие! "
Едит: Всъщност сега като се замисля и сетя, ми се е случвало, но не съм сигурна дали е по горе споменатите причини, или заради друго...
........................
ShtrudeL
04-08-2012, 21:52
:lol: :lol: :lol:
Простаци!
http://25.media.tumblr.com/tumblr_luoyyfTusS1r6aoq4o1_500.gif
........................
еееееееееее не :lol: :lol:
MarkKnight
04-08-2012, 22:32
аре отговорете на човека бе
ShtrudeL
04-08-2012, 22:35
Цяла статия му изкопах (с която се изгавриха), какво още? 8-)
:lol:
ти не я ли попита ебати?
DarkTemplar
04-09-2012, 00:08
Добри сте мамка му. :D :D
golf_5_r32
04-09-2012, 05:22
Ооо боже, боже, може на зор да е била :D:D
dark_angel3
04-09-2012, 09:20
Мда, добри са в простотията .. Осъзнавате ли колко сте смешни ? Не, не, не ми отговаряйте, няма смисъл, то се вижда..
Прочетете статията и тогава си правете пи*ки или може би не сте толкова добри в секса и трябва да избиете комплекси.. Не съм учудена.
На мен също ми се е случвало да се разплача, и не, защото секса е бил незадоволителен и т.н., напротив ..
Concussion
04-09-2012, 09:27
Аз не се учудвам и взимам темата напълно сериозно, тъй като ми се е случвало да плача след секс. Според мен има нещо общо с хормони, силна емоция, чувства които в тоя момент просто избиват нанякъде. Не е заради самия оргазъм, свързано е по-скоро с преживяването и близостта й с теб. :)
ShtrudeL
04-09-2012, 09:34
мхмхмхммм !
Хммм да! Аз съм от плачещите. Когато имам много силен отгазъм просто почвам да плача и не мога да го контролирам. В началото това много ме притесняваше, защото ми беше тъпо да обясня на човек до себе си защо плача. Не знам защо. Не е от тъга, не мога да кажа и че е от щастие. Просто се случва. Не знам от какво е, дали от хормони...просто сълзите почват да бликат и не мога да се спря няколко минутки.
flyingmonkey
04-09-2012, 11:01
Явно просто е от силната емоция, защото не е за 1ви път да се случва, а вчера беше 4тия път. Впрочем интересно ми е троловете с горните мнения дали изпитват оргазми след като тролнат във форума? Get a life ^_^.
Ахахаха, кво се засегнахте, все едно сме ви взели закуската барабар с девствеността? Ако не можете да се посмеете, нищо чудно, че ще ревете.
Явно от различните емоции и силния оргазъм наистина. Това което мога да кажа категорично е, че това означава, че й е било МНОГО хубаво !! :)
flyingmonkey
04-09-2012, 12:20
Ахахаха, кво се засегнахте, все едно сме ви взели закуската барабар с девствеността? Ако не можете да се посмеете, нищо чудно, че ще ревете.
Кой се е засегнал, приятелю? Сигурно чувството да се правиш на интересен в интернет и да ти се радват група непознати е много яко, хахахаххаха.
Кой се е засегнал, приятелю? Сигурно чувството да се правиш на интересен в интернет и да ти се радват група непознати е много яко, хахахаххаха.
В момента мастурбирам
dark_angel3
04-09-2012, 12:25
Има разлика от шега до подигравка .. Ако нямаш нещо смислено да кажеш по темата, изобщо не пиши, искат се сериозни отговори, не изцепките на разни клоуни..
вие нямате никакво чувство за хумор :С
//too bad for you
а по темата:просто е прилив на хормони и нищо повече, не се вкарвай във филма, авторе ^_^
dark_angel3
04-09-2012, 12:36
О, това било хумор ? Дообре.
Ох, драги новоизлюпени, като гледам надървили сте морала и се чудите къде да го мушнете. Преди да се превъплатите в борци без кауза, вложете малко мисъл. Никого не сме засягали, всичко беше доза смях на ничий гръб. Същевременно имаше достатъчно мнения, сред които статии, които дадоха смислен отговор. На вас явно ви е весело да повтаряте по папагалски. Преди да ми давате акъл тука, замислете се, че смислените ми коментари са повече от вашите всички събрани заедно и умножени по произволно едноцифрено число и повечето действително са били от помощ. Ако не можете да погледнете по-далече от носа си, не си го изливайте на останалите. Нито пък ако не можете да си опънете устата в усмивка.
Вече можете да продължите да си коментирате възвишено по екзистенциалните въпроси!
dark_angel3
04-09-2012, 12:44
7 440 смислени мнения ? Браво, поздравления, личен живот нещо ? Продължавай да си сипеш много оригиналните шеги ;)
Личният живот е 6. Мерят ли ти се пишки на тая тема? Или май ти се изхаби със смислените коментари?
sweetycherry33
04-09-2012, 12:46
И дори след такива прекрасни моменти на невероятен секс и върховен екстаз, жената изведнъж може да промени изражението си и да започне да сере, което пък от своя страна предизвиква пълното недоумение на партньора й.
Но мъжете през това време не трябва да изпадат в паника, а да помнят, че жената сере не защото й е неприятно или изпитва болка или е изпаднала в депресия, а че за нея сексът е бил толкова добър, че с ласките си вие сте я довели до лайна. Това всъщност е женското щастие! "
ccdesigns
04-09-2012, 12:46
7 440 смислени мнения ? Браво, поздравления, личен живот нещо ? Продължавай да си сипеш много оригиналните шеги ;)
Я ми кажи бъдещето на мене, колко деца ще имам, ще ми върви ли в живота? (като гледам по мненията разбра какъв е Чачо)
П.П. Не си мери пишката (или квото имаш) с Чачо.
шегите са му по-оригинални от баналните опити за ирония, които се опитваш да вкарваш (:
flyingmonkey
04-09-2012, 12:47
Сигурно и останалите 7000 и кусур мнения са също така смислени както последните няколко, които "изсра" ххахаха.
Ами свободен си да провериш, ако държиш.
Забавно е как четете морал, какво да се пише в темата, ма иначе се въвличате в някакви безполезни спорове.
flyingmonkey
04-09-2012, 12:58
В крайна сметка извода е, че не може човек да пита за нещо непознато в един форум - дали аджеба някой друг му се е случвало подобно нещо, защото явно се намират разни форумни клоуни като "Chacho", която работа явно им е вместо да се държат една идея малко пораснали, те идват в темите и се подиграват и правят на интересни заедно със своите поддръжници и e-friends като granger, bloodyf & CO. Явно форума вече не е място, на което се дискутират различни въпроси, а място, което e за лична изява и масова критика, която можеш лесно да прочетеш из останалите мнения. Както и да е, форума е станал пълна дупка и хората, които редовно го посещаваха преди вече не са същите, ами са останали само утайките ;) Няма да пиша повече по темата, не ми пука какво някой ще напише за мен или дали ще изям някой бан, защо ще докаже колко съм прав (: Приятно прекарване във виртуалния живот драги съфорумци!
dark_angel3
Ма като са безполезни, защо отговаряш ? И ти си част от безполезния спор.
Шегите ти бяха адски неуместни, поне наистина смешни да бяха..
BrokenKnight
Това е страхооотнооооо. Ти толкова зверски си е лашкал, че чак е заревала от кеф. Браво, идеален си :))
Ма като са безполезни, защо отговаряш ? И ти си част от безполезния спор.
Шегите ти бяха адски неуместни, поне наистина смешни да бяха..
За мен не е безполезен, щото аз виждам смисъл да се отклонявам от темата, когато според мен е приключила. А вашият проблем беше, че не пишем по нея, ма изведнъж и вие кривнахте. Тоест, държите на някакви глупости.
Имаше достатъчно смислени отговори, пак повтарям. Вие двамата специално нищо ново не сте казали. Няма и да добавите след Щрудел. Нито имате капацитета да се правите на сериозни, нито можете да се лигавите. Възмущавайте се от форума, но не се е променил последните дни, седмици или месеци, нито пък е по-различен от реалния живот. Винаги ще има "простаци" като мен, които да ви лазят по нервите.
dark_angel3
04-09-2012, 13:17
М, до колкото си спомням използва думата 'безполезни' ;) Нито съм възмутена, не се мисля и за сериозна ( не ме познаваш, така че не можеш да твърдиш каква съм, оракуле ) Да бе, да вляза за пръв път от месец във форума и да взема да се възмутя O.O Далеч си от моят проблем, МА нали трябва да се правим на умни и много оригинални.
ccdesigns - сбъркал си човека, който ще ти предскаже бъдещето ;)
Have a nice day, сигурна съм, че ще поддържате темата ;)
П.П Чачо, след като се имаш за такъв умник, защо продължаваш да отговаряш и да спориш ?А уж по-умния отстъпвал.. До скоро, пряко включване ще има, когато ми доскучае и искам да се посмея отново
ccdesigns
04-09-2012, 13:24
( не ме познаваш, така че не можеш да твърдиш каква съм, оракуле )
А нали и ти и авторът до преди малко викахте как Чачо е утайка и няма живот. Чачо със 7000 от 7400-те си мнения е помогнал много повече, отколкото ти през целия си живот.
Concussion
04-09-2012, 13:33
Аман от ощипани госпожици! Хайде стига вече безсмислени спорове, някои хора се засегнаха повече отколкото самия автор, за к'во си хабите енергията за глупости?
In*The*Face
04-09-2012, 13:37
Приятелката ми се разплака след оргазъм, на някой случвало ли му се е нещо подобно и някоя жена може ли да изкаже мнение по въпроса? :)
Кофти тръпка...Щом се е разплака значи има нещо гнило в цялата работа. Най-добре говори с нея по въпроса.
Като се обръщате лично към мен, си защитавам позицията. Думата безполезен ти обясних защо съм я използвал. По-умният отстъпва тогава, когато види, че отсрещния човек няма да го разбере. Поне толкова смятам, че можете.
Пуснах шега и някои се посмяха, включително и Щрудел, беше забавно. Ето и съображенията ми да си го позволя:
-Шегата не е насочена конкретно към никого, за да засегна определен човек. Още повече, че създава нереална ситуация, за да няма някаква истина, която да обиди някого.
-Не преча на хората, които искат да коментират проблема да си изкажат мнението, нито противореча на тяхното.
-Някои хора се развеселиха. Това, че не е по вашия вкус, не значи, че няма кой да я оцени.
Хайде сега ми кажи ясно и точно, кое толкова ти пречеше, че реши да се противопоставяш?
TheNormalGuy
04-09-2012, 13:46
Абе това ващо не е сране, то си е направо е диария.
DisappointedDreamer
04-09-2012, 13:46
( не ме познаваш, така че не можеш да твърдиш каква съм, оракуле )
А ти не беше ли първата, която почна да лепва етикети на съфорумници, базиращи се на техния брой мнения във форума? Какво стана сега? Да не би кристалната топка пред ръцете ти да се счупи?
//Като се изчерпат в спор, хората започват да използват ненужни факти срещу противника-външен вид, височина, МНЕНИЯ У ТЪП ФОРОН /just sayin/
SmilezZz
04-09-2012, 13:57
Може просто да се е разплака от кеф, какво толкова?
Просто я попитай.
зависи от това дали се е разплакала от щастие или от скръб, случвало се е човешката душа да бъде осенена от негативен дух, например имало е случаи когато човек (изведнъж) е потъвал в скръб с мисли за някаква голяма мъка, дори понякога чувството е било такова сякаш афектирания е страдал цяла вечност - сякаш е "живял" (стотици) хиляди/милиони години страдайки по един и същ начин, това се дължи на едни измамливи явления на негативната природа на духовното("тъмнината"), които някои са наричали "дежавю", разбира се Слава Богу такова мъчително хилядолетно минало всъщност не е имало в вечноста, но такова чувство е просто илюзия пораждана от "тъмнината", а сексът често е служил като неин мотив (за) да поражда тези явления, тъй като в нейната природа е да предизвиква презрение към човешкото Естество и въобще към Естествената природа като цяло
thefreak
04-09-2012, 14:44
1. Приятелката ми се насра след оргазъм, на някой случвало ли му се е нещо подобно и някоя жена може ли да изкаже мнение по въпроса?
2. Оргазмът вероятно няма нищо общо. Ти не я ли попита защо сере?
3. На мен ми се е случвало да се насера след секс, но това е много объркана история.
Иначе за гаджето ти, не знам, поговори с нея, попитай я просто.
4. Попитай я, ние няма как да знаем защо се е насрала.
5. Е стига де... да се насере от кеф?!
........................
http://i1080.photobucket.com/albums/j329/bluemookie/Whats_Going_On_In_This_Thread_Huge_Collection_of_R andoms_s400x541_66557_580_RE_4_Year_old_suspended_ for_long_hair-s400x541-89530-580.jpg
DisappointedDreamer
04-09-2012, 14:46
зависи от това дали се е разплакала от щастие или от скръб, случвало се е човешката душа да бъде осенена от негативен дух,
Авторе, води приятелката си при екзорсист :lol:
Concussion
04-09-2012, 14:47
зависи от това дали се е разплакала от щастие или от скръб, случвало се е човешката душа да бъде осенена от негативен дух, например имало е случаи когато човек (изведнъж) е потъвал в скръб с мисли за някаква голяма мъка, дори понякога чувството е било такова сякаш афектирания е страдал цяла вечност - сякаш е "живял" (стотици) хиляди/милиони години страдайки по един и същ начин, това се дължи на едни измамливи явления на негативната природа на духовното("тъмнината"), които някои са наричали "дежавю", разбира се Слава Богу такова мъчително хилядолетно минало всъщност не е имало в вечноста, но такова чувство е просто илюзия пораждана от "тъмнината", а сексът често е служил като неин мотив (за) да поражда тези явления, тъй като в нейната природа е да предизвиква презрение към човешкото Естество и въобще към Естествената природа като цяло
Слушайте го този пич, слушайте него :D ахахахаха
DarkTemplar
04-09-2012, 15:12
Тук става все по-епично. :lol:
Concussion, всеки път като ти видя аватара и си мисля, че тоя след малко ще си глътне пурата. 8-)
Concussion
04-09-2012, 15:17
Тук става все по-епично. :lol:
Concussion, всеки път като ти видя аватара и си мисля, че тоя след малко ще си глътне пурата. 8-)
Ахаха!
Няма, Тинто Брас е свикнал да гледа такива неща 8-)
DarkTemplar
04-09-2012, 21:57
Дърт пезевенк е той. 8-)
Иначе гледката не е лоша, стига да няма разни "гори тилилейски". :D
Иначе гледката не е лоша, стига да няма разни "гори тилилейски". :D
Или мандра, хахаха
DragonLady
04-09-2012, 23:12
Охо тая тема голям смях станала бре ... Тръгнахме от сране, а до къде я докарахме :D
DarkTemplar
04-09-2012, 23:20
Или мандра, хахаха
Може и рибен магазин да е, ама пак не е куул. 8-)
Моята приятелка си реве всеки път :)
но не всички са така според мен
kpackapgo
04-25-2012, 07:19
хаха сигурен ли си че не се е разплакала защото не можеш да я докараш до оргазъм :D
Monica Al-Hamaideh
04-25-2012, 08:36
banned !!!
Снощи се насрах от смях докато четох темата и най-вече редактираните пасажи...
Сигурно един час не можах да спра да се смея с глас и паралелно с това да сера...
Chacho направо разцепва...
http://i1080.photobucket.com/albums/j329/bluemookie/Whats_Going_On_In_This_Thread_Huge_Collection_of_R andoms_s400x541_66557_580_RE_4_Year_old_suspended_ for_long_hair-s400x541-89530-580.jpg
XAXAXAXAXAXAXAAAaa
Случвало ми се е да ми потекат сълзи от емоцията,да.