View Full Version : Дали за нея и аз съм от другите?
Такаа.. В училището ми има едно много красиво момиче. Доста момчета й писаха и се опитваха да я зарибяват, но тя всякаш не ги забелязваше. Да, говореше си с тях, но си личеше, че не е заинтересована. Реших да й пиша да видя какво ще стане. В началото не проявяваше голям интерес, но след като излязохме веднъж, си пролича, че не съм й безинтересен. Започнахме много да си говорим и пишем и с времето много се сближихме. Излизахме, всичко беше наред, но 1 седмица нямах възможност да комуникирам с нея, въпреки че много исках. Когато пак й писах, всичко изглеждаше наред, но скоро разбрах, че един мой познат се опитва да я зариби. И така когато разбрах ми стана много гадно и реших, че пак съм от тези които само й се бутат и тя не ги отразява. Реших да престана да комуникирам с нея. Тя ми писа два/ тръ пъти и се държеше както преди, но продължавам да си мисля, че ме има за 'пиятелче'. Наистина съм много влюбен в момичето и не мога да разбера дали има нещо с моя познат. (някак не върви да я питам, защото ние не сме си никакви и доколкото я познавам, ще я отблъсна ако я попитам защо си комуникира с него.)
DisappointedDreamer
04-09-2012, 16:23
Е, чакай малко. Щом сте се зближили и сте излизали, ти аджеба защо никога не я покани на среща или не и каза какво изпитваш към нея? Плюс, това че твой познат е почнал да я зарибява, не означава нищо. Както ти по-горе каза, тя говори с тези, които се опитват да я свалят, но не им обръща много внимание.
Много тъпо си постъпил, когато си престанал да комуникираш с въпросното момиче, след онази 1 седмица. Аз ако бях, щях да ти тегля една майна. Но както и да е. Продължавайте да излизате, да комуникирате, и най-важното покани я на среща и се опитай да и споделиш своите чувства. Ако те отблъсне - чудо голямо. Важно е да опиташ. Успех.
paradosou
04-10-2012, 08:07
и реших, че пак съм от тези които само й се бутат и тя не ги отразява.
С такава нагласа автоматично си вкарваш автогол. Не гледай на тва момче, дето се навърта около нея, като на конкуренция, ами приеми, че нещата, които си харесал у нея, е нормално да бъдат забелязани и от други.
Щом проявява интерес като излизате и ти пише, очевидно си й симпатичен. Действай и не я разпитвай за някакви други, които се опитват да се сближат с нея. :)
druumandbaas
04-10-2012, 08:35
Виж сега пич не казваш какво сте правили докато сте излизали заедно сега ако само сте си говорили мацката най - много да те вземе за приятелка за нищо друго освен ако не си някакъв гига красивия пич тя не може да ти устои но да приемем че не е така.Та най-лошото което можеш да направиш в тая ситуация е да си разкриеш чувствата това дето го гледаш по филмите с хепи енда не е много реално.Та трябва да и покажеш че я харесваш не да и го кажеш как да стане това:прегръщай я трябва да има допир а не само кат се здрависвате за здрасти и чао.Защото не може да очакваш ти да не си я докосвал през цялото време и после да очакваш да и е комфортно да я целунеш.Трябва да свикне с допира ти с тебе самия.Пак и какво си пишете говорете си по телефона а най - добре е на живо.Ако те интересува нещо друго питай.
In*The*Face
04-10-2012, 09:52
Покажи на момичето чувствата си и остави останалото да се случи само.
sunshinex
04-10-2012, 22:17
Прави всичко друго , но само не я игнорирай . Покажи й , че я харесваш . Излезте още няколко пъти . Прави жестове , които показват , че искаш да сте нещо повече от приятели . Не обръщай внимание на другите момчета , а се концентрирай и направи всичко възможно за да спечелиш въпросното момиче , щом я харесваш , че даже си и "влюбен" в нея . Успех :)
Първо - зарибявам, тая дума винаги ме кара да се смея, щом става дума за свалки :D
Второ - като "зарибяваш" и разтъкаваш, без да действаш, ще ти вземат момичето. Момичетата не харесват несигурните. Като знаеш какво искаш - взимаш си го. Като се мотаеш - така ще е. Иначе преминаваш в другата графа.
Следиш ли ми мисълта? Ако искаш да я имаш - спечели я, не губи време.