Влез

View Full Version : Фърст тайм.. :д

Нежна Красота
04-09-2012, 16:51
Така имам странно чувство от известно време. Девствена съм, но ми се прави секс. Не знам какво е чувството и ми е любопитно - искам да го направя, чувствам се готова. Това нормално ли е при положение, че не съм го правила никога и на някой от вас случвало ли му се е подобно нещо?

DisappointedDreamer
04-09-2012, 16:55
Ъъъъ, разбира се че е нормално. Кви са тези тъпи теми? Всички девствени преди теб са искали да правят секс. Затова са и изгубили девствеността си.

Нежна Красота
04-09-2012, 17:00
Някой девственици го правят като по задължение, а на мен ми се иска. Аз дори нямам приятел, с който да го направя. Не че ако си набележа някой ще ми откаже, обаче по принцип момичетата искат уж секс като имат приятел, а аз просто така.. Странно ми е.. :D

litlle_devil
04-09-2012, 17:24
Напълно нормално е. Само внимавай, защото все пак е първи път, а повечето, да не кажа всички го смятат за нещо ценно! Успех! : )))

bloodyF
04-09-2012, 17:37
да, случвало ни се е
и спрете да пускате теми за първия път, втория път, бременна ли съм и т.н.
всеки ден по 5 нови..
//казвам го по принцип, да не се засегнеш

TheBeliever
04-09-2012, 17:40
Ако не беше ми се доправило секс докато бях девствена, все още щях да съм си девствена. Това отговаря ли на въпроса ти?

Нежна Красота
04-09-2012, 17:48
bloodyF няма от какво да се засягам. Все пак това е форум и е нормално да ми се дават различни мнения, дали било то негативни или не. :)

пт/ Ама нормално ли е да искам да го направя просто с някой. Да не съм си набелязала никой, а просто да изпитвам нужда да го направя с някой? о.О

DownloadVirus
04-09-2012, 17:53
bloodyF няма от какво да се засягам. Все пак това е форум и е нормално да ми се дават различни мнения, дали било то негативни или не. :)

пт/ Ама нормално ли е да искам да го направя просто с някой. Да не съм си набелязала никой, а просто да изпитвам нужда да го направя с някой? о.О

Да ! Напълно е нормално!

TheBeliever
04-09-2012, 17:54
Да, нормално е. Нагон. Пък и е пролет - всичко живо се разгонва.

marilyn
04-09-2012, 21:01
Да, нормално е! В един момент човек пораства и започва да се нуждае и от секс. Аз бях по същия начин иии си намерих човек за това. Той не ми беше цел, а средство. Не правех секс с него заради самия него, а заради секса. И да ти кажа грам не съжалявам. Успех. :)

Нежна Красота
04-09-2012, 21:24
Много благодаря за отговорите. Мислех си, че все някой ще се изгаври, но всички ми отговорихте съвсем адекватно. Още веднъж БЛАГОДАРЯ! :)

In*The*Face
04-10-2012, 07:48
А аз, не че искам да се гавря, ама по какво разбра, че ти се прави секс? Мастурбираш ли, възбуждаш ли се или просто така реши?

Урсула
04-12-2012, 19:05
Добре, как разбирате, че сте готови?
За момичетата с приятели, даже в случаите със забивка мога да го разбера - не те е страх, възбудена си, искаш, тн ... Ама ти, по какво разбра, че си готова? Не ме разбирай погрешно, не те съдя или нещо подобно, и аз имах такъв 'развратен' период, най-малкото - пролет е :D
Иначе, естествено, че е нормално. Нещо ново е, хормоните тресат, приятелките ти сигурно вече имат истории, любопитно ти е, всички за това говорят 'се пак ... стискам палци да намериш подходящия човек и успех :)

lqlqlq..
04-13-2012, 18:43
мм на колко беше?..щото на някои на 12 им се чу*а..на други по-късно..
П.П. питам от любопитство :)

ubuntureload
04-13-2012, 21:13
Като си разгонена и ти се e6e хвани се изпраскай... Или искаш тъпан да ударим по случая и да направим кастинг за най-добър е6ач.?

anonymous708973
04-14-2012, 06:32
Добре, как разбирате, че сте готови?
За момичетата с приятели, даже в случаите със забивка мога да го разбера - не те е страх, възбудена си, искаш, тн ... Ама ти, по какво разбра, че си готова? Не ме разбирай погрешно, не те съдя или нещо подобно, и аз имах такъв 'развратен' период, най-малкото - пролет е :D
Иначе, естествено, че е нормално. Нещо ново е, хормоните тресат, приятелките ти сигурно вече имат истории, любопитно ти е, всички за това говорят 'се пак ... стискам палци да намериш подходящия човек и успех :)

Като започнеш да си представяш случайни батковци на улицата, наведени над теб, ясна е работата.

Урсула
04-14-2012, 12:44
Принципно съм съгласна с теб, PinkPan7her, обаче я си представи малкото разгонено 14-15 годишно момиче, което си представя яките батковци по улицата пред/зад/под/над нея. Значи ли това, че е готова за последиците от един евентуален секс с някой от тях? Да приемем, че е има сексуалната култура и биологията от 8 клас, става въпрос по-скоро за психологическите последици. Особено в тая сладка филмарска възраст :)

DisappointedDreamer
04-14-2012, 12:48
Мда. Стойте си девственици до 25 годишна възраст, когато сте достатъчно умствено зрели.

Урсула
04-14-2012, 15:05
Дриймърке, никой не говори за умствена зрялост и за девстеност до 25 години :)
Говоря ти за случай с момиче, което имаше one night stand на 15 с момче, на което хич не му беше до нея. Мацката се обсеби и превърна секса в начин да задържа момчетата до себе си. Малко "чука ме - значи ме обича", а като я зареже 2 седмици по-късно, изпада в депресия. После кръгът се повтаря. Това е, за което говоря - дали си готов да поемеш последствията от акт, който понякога може да е чисто физически. Не винаги сексът е израз на главозамайваща, вечна, безкрайна, опустошителна и прочие любов. Ако си от момичетата, които го разбират, евала :)