Влез

View Full Version : Не го разбирам...

Converse333
04-09-2012, 21:44
От началото на тази година съм с едно момче. Е, по-скоро БЯХ с него до преди няколко дена... В началото не се бях привързала, беше ми супер, а той беше супер хлътнал. С времето аз също се привързах ужасно много. Преминахме през много трудности, на няколко пъти щяха да ни разделят (негов познат, с когото съм излизала), но вярвахме един в друг и останахме заедно. Той учи в друг град и миналия месец не беше тук. Върна се миналата седмица заради мен (така каза той). Казваше, че ме обича, че съм му липсвала ужасно много и т.н. Минаха 3-4 дена откакто се беше върнал и постоянно излизаше, не можехме дори да се чуем по телефона. Аз го разбирах от части, понеже не се беше виждал с приятелите си, но все пак ревнувах малко или много, защото не знаех къде е и с кого е. На няколко пъти направих сцени на ревност като му казах, че се дразня, че не се чуваме нито се виждаме, а уж се върна заради мен... Тогава ми каза, че дори на майка си не давал такива отчети къде ходи и с кого... И в края на седмицата най-накрая се видяхме. Всичко беше супер, изкарахме си идеално. На другия ден го попитах дали ще се видим. Той ми каза, че нямало да излиза, а аз можех да отида у тях, но според него нямало какво да правим у тях. Прозвуча ми странно и го попитах дали съм му омръзнала, а той ми отвърна, че не било точно така, но имало нещо такова. Аз все пак отидох до у тях, за да поговорим. Попитах го дали ме обича, той потвърди. Попитах го защо ме оставя тогава, защото когато обичаш някого няма просто как да го захвърлиш с лека ръка, а той ми каза, че двете неща нямали нищо общо. И не съм му била точно писнала, а искал да бъде сам. Опитах се да го уверя колко много държа на него, колко го чаках да се прибере, а той ми каза, че знае, че го обичам и държа на него и той също ме обича, но така бил решил. Казах му ако иска да се разделим за кратко, щом иска да е сам, ще му дам достатъчното време и пространство, но той ми каза, че не се връщал втори път при момиче, а и нямало смисъл да се връща при мен след няколко месеца, защото съм щяла да буда с друг и не искал да ми дава напразни надежди. Не го разбирам ... Попитах го дали има друга, той каза, че нямало и нямало да има скоро. А днес се сприятели с к****та във facebook, с която е спал преди да се занимава с мен. Тя му беше писала смс-и, докато ходехме, той я отряза. А сега съм почти сигурна, че ще се видят и излиза, сякаш, че ме е оставил заради тая, а тя си има приятел.
Казва, че ме обича и не искал да ме лъже, а ме остави... Каза, че щял да ми се обади за кафе уж... Опитах се да му върна гривната, която ми беше подарил, а той ми каза, че с това съм показвала, че не искам да се съберем отново. Сякаш и той не знае какво иска.
Е, ако някои го е прочел да ми даде някакъв съвет... Не мога да си го избия от главата...

fenkaaa
04-09-2012, 23:34
Кажи му каквото мислиш.. че си против да излиза с това момиче,дори в момента да сте разделени.Ако смята,че отново може да се съберете няма да излезе с нея,или ще .. но няма да направи нищо :)

Chacho
04-10-2012, 01:41
Ми май верно си му омръзнала. Не му пречи да те обича, но просто да му липсва тръпката, двете неща наистина са различни. Може да си му много близка, но да се е изчерпал към теб. Понякога връзките просто замират. Дали ще се събере още утре по обед с някоя ("курвата", за която говориш или някво произволно момиче) си е негов избор. Дали ще остане сам - също. Ако поиска да се върне при теб, тогава ти решаваш.

SisiStrange
04-10-2012, 04:17
Според мен чака въпросната да си скъса с гаджето и дотогава не му се иска да е сам. Затова хем не е баш с тебе, хем не те къса напълно. Аз бих спряла да му се обяснявам и да го търся. Нали иска да е сам? Ок. Спираш да го следиш във фейсбук, да се чудиш къде какво прави. Излизай с приятели и се разсейвай. Ако държи на теб, ще се усети навреме и ще се извини за дето те разиграва. Ако ли не, не си длъжна да търпиш пуберски неосъзнати периоди и да го чакаш да се освести.

In*The*Face
04-10-2012, 11:48
Директно тегли чертата. Върни му гривната, въпреки че това с връщането на подаръци е много тъпо, но той е придал друг символ в това. И му кажи, че я връщаш, защото не е човека, който заслужава да изчакаш. По начина по който си описала ситуацията, наистин излиза, че не му е ясно какво точно иска. А ти не трябва да му позволяваш да те върти на малкия си пръс, за да запълваш свободното му време.

Chacho
04-10-2012, 11:54
Ба, да му връща гривната. Да си я пази да му бие шута.

In*The*Face
04-10-2012, 11:55
Ба, да му връща гривната. Да си я пази да му бие шута.

Е тя така или иначе няма да я носи, а той е изтълкувал опита й да я върне, като жест, че не иска да го чака и да бъдат заедно. Това е идеален повод да му бие шута, ама директно в лицето, а не игнорирайки.

kalpazanka
04-10-2012, 12:33
Събери подаръците и иди да му ги връчиш. Поне да го няма оправданието, че си запазила еди-си-коя дрънкулка и видиш ли, има шанс да ти се извини и да се съберете. 'Щото излиза, че той може да си вее г*за и като му скимне, да се върне при теб.

SmilezZz
04-10-2012, 12:57
Да ти е все тая. Той наистина по описаната ситуация изглежда, че не знае какво иска, а пък и най - вероятно те върти на двата си пръстта , за да не остане напълно сам, ако с другата не я огрее.

- Дали да му връщаш подаръка (гривната) или не , си е твой избор. Можеш да си го запазиш за "доброто старо време" и да си спомняш след време за него или просто да му го върнеш.

Но в никакъв случай не му позволявай да те разиграва.
Щом иска да е сам - нека е.

prinncess
04-12-2012, 21:57
Остави го. Не те заслужава.