Converse333
04-09-2012, 21:44
От началото на тази година съм с едно момче. Е, по-скоро БЯХ с него до преди няколко дена... В началото не се бях привързала, беше ми супер, а той беше супер хлътнал. С времето аз също се привързах ужасно много. Преминахме през много трудности, на няколко пъти щяха да ни разделят (негов познат, с когото съм излизала), но вярвахме един в друг и останахме заедно. Той учи в друг град и миналия месец не беше тук. Върна се миналата седмица заради мен (така каза той). Казваше, че ме обича, че съм му липсвала ужасно много и т.н. Минаха 3-4 дена откакто се беше върнал и постоянно излизаше, не можехме дори да се чуем по телефона. Аз го разбирах от части, понеже не се беше виждал с приятелите си, но все пак ревнувах малко или много, защото не знаех къде е и с кого е. На няколко пъти направих сцени на ревност като му казах, че се дразня, че не се чуваме нито се виждаме, а уж се върна заради мен... Тогава ми каза, че дори на майка си не давал такива отчети къде ходи и с кого... И в края на седмицата най-накрая се видяхме. Всичко беше супер, изкарахме си идеално. На другия ден го попитах дали ще се видим. Той ми каза, че нямало да излиза, а аз можех да отида у тях, но според него нямало какво да правим у тях. Прозвуча ми странно и го попитах дали съм му омръзнала, а той ми отвърна, че не било точно така, но имало нещо такова. Аз все пак отидох до у тях, за да поговорим. Попитах го дали ме обича, той потвърди. Попитах го защо ме оставя тогава, защото когато обичаш някого няма просто как да го захвърлиш с лека ръка, а той ми каза, че двете неща нямали нищо общо. И не съм му била точно писнала, а искал да бъде сам. Опитах се да го уверя колко много държа на него, колко го чаках да се прибере, а той ми каза, че знае, че го обичам и държа на него и той също ме обича, но така бил решил. Казах му ако иска да се разделим за кратко, щом иска да е сам, ще му дам достатъчното време и пространство, но той ми каза, че не се връщал втори път при момиче, а и нямало смисъл да се връща при мен след няколко месеца, защото съм щяла да буда с друг и не искал да ми дава напразни надежди. Не го разбирам ... Попитах го дали има друга, той каза, че нямало и нямало да има скоро. А днес се сприятели с к****та във facebook, с която е спал преди да се занимава с мен. Тя му беше писала смс-и, докато ходехме, той я отряза. А сега съм почти сигурна, че ще се видят и излиза, сякаш, че ме е оставил заради тая, а тя си има приятел.
Казва, че ме обича и не искал да ме лъже, а ме остави... Каза, че щял да ми се обади за кафе уж... Опитах се да му върна гривната, която ми беше подарил, а той ми каза, че с това съм показвала, че не искам да се съберем отново. Сякаш и той не знае какво иска.
Е, ако някои го е прочел да ми даде някакъв съвет... Не мога да си го избия от главата...
Казва, че ме обича и не искал да ме лъже, а ме остави... Каза, че щял да ми се обади за кафе уж... Опитах се да му върна гривната, която ми беше подарил, а той ми каза, че с това съм показвала, че не искам да се съберем отново. Сякаш и той не знае какво иска.
Е, ако някои го е прочел да ми даде някакъв съвет... Не мога да си го избия от главата...