View Full Version : Размисли за секса
Идеята е да се сподели малко опит, че да ставаме по-добри.Надявам се правилно да сте разбрали идеята на темата и да се включат повече хора.Много е важно и дамите да споделят кое им прави по-голямо удоволствие и какво да избягваме.
На кратко как процедирам аз.В повечето случаи съм от горе и движенията ги правя възможно най-бързо като се старая да го вкарвам и изкарвам възможно най-дълбото и колкото се може по-навън без да излизам.Скороста ми прави по-голямото удоловствие а пък и момичетата се гърчат от кеф.По принцип се и старая като го вкарвам да има и някакъв ъгъл, а не право напред.Обаче не винаги успявам да отделя достатъчно внимание на клитора и гърдите.Не ги забравям, но някак си не успявам да смогна все пак като съм от горе съм се подпрял с 2те ръце и е много уморително ако едната отпадне.На известен период от време допълвам с целувки по устата и врата, ако успея и гърдите.
П.П.Обърнал съм внимание на най-честата поза, като за начало.Разбира се всеки свободно може да коментира своята любима поза и всичко как деиства.
Пич, ти сериозно ли?! Очакваш да някой да тръгне да ти се обяснява как се прави секс?! При положение, че в повечето случаи винаги е различно...
DisappointedDreamer
04-09-2012, 22:02
Ще гледам следващия път да документирам сексуалните ми актове, и да ти ги пратя на лично.
DragonLady
04-09-2012, 22:12
Пич, ти сериозно ли?! Очакваш да някой да тръгне да ти се обяснява как се прави секс?! При положение, че в повечето случаи винаги е различно...
+1
А това с описването как го правиш ти беше минутката за реклама ли? Щото ако е било така ... антиреклама стана ... Не всяко момиче го обича бързо и грубо! А от самото начало да си груб ... как не те изритват от леглото не знам ...
DarkTemplar
04-09-2012, 22:16
Той не е груб бре, просто е бърз. Сигурно е фен на Шумахер. ;)
ShtrudeL
04-10-2012, 03:50
http://data.whicdn.com/images/9378362/Annette-hargrove-cerca-di-far-ridere-sebastian-valmont-nel-film-cruel-intentions-116300_large.jpg
Моля темата да бъде заключена.
Не мисля, че е казал или направил нещо лошо, но давайте, правете се на интересни.
anonymous708973
04-10-2012, 11:24
Не мисля, че е казал или направил нещо лошо, но давайте, правете се на интересни.
Абсолютно. Нищо толкова не е казал момчето, ама тръгнахте да го ядете.
П.С. Доста добре си звучи описаното даже.
И аз не мога да разбера какво толкова съм казал или направил.Не виждам с какво темата стана толкова плюта, ама така е хора всякакви.В крайна сметка никой не пише по същество и ако е толкова скучна и безинтересна нека някой да я заключи.
Аз не виждам някой ,някъде да е плюл,ама щом казваш. Пак казвам, за мен темата е безсмислена! Не смятам да пиша повече в нея. Успех и хубав ден от мен ;)
GrandProtector
04-10-2012, 14:56
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fluffy_^
04-10-2012, 15:09
......................................-_-
http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/003/326/127814606985.jpg?1280072224
TheBeliever
04-10-2012, 15:17
Звучи ми малко като "Сега ще барна тук, после ще потъркам там, след 45сек ще забързам темпото и ще я целуна след 2 минути". Наистина ли си правиш планове къде по колко да докосваш?
Аз и да искам не мога да ти кажа какво точно правя по време на секс. Просто съм в такова неосъзнато състояние по време на акта, че няма начин да знам кога къде са ми били ръцете и за колко време, още по-малко да си планувам движенията.
Не, няма как да се планира пък и звучи адски тъпо.Но се старая да си имам ясна представа къде се намирам по време на акта ако ме разбираш.Удоволствието е по-голямо и за двамата когато знаят какво правят.Като винаги си има и вратичка за експериментиране най-вече с пръстите.