Влез

View Full Version : маниачка на тема отслабване

DistressedWithTime
04-10-2012, 20:56
Здравейте! Тей като днес 5 човека ми казаха ,че съм луда ще взема да си излея душата тук. На 14 съм 170 см около 63-65 кг. От 1 година спрях газираното, чипсовете, снаксовете и т.н опитвам се да ям все по здравословно и да отслабна.Имало е дни в който не съм яла нищо защото започвам да откачам и да си викам ,че съм дебела ставам много агресивна всеки ме ядосва като ми казва ,че съм си добре и продължавам да се инатя. Какви ли не глупости ми минават през главата...но не мога да спра.И това което най-много ми влияе е хората около мен. Падам си различна от другите (музика,мислене, стил и тн) и незнам дали е липсата на подкрепа или нещо друго но се чувствам безполезна и понякога ми е много саднато. Нямам и много подкрепа и от родителите ми защото все ми казват ,че мисля детински и стига съм си измисляла глупости и просто не разговарям с тях.Ам май това беше...съвети? :s

DisappointedDreamer
04-10-2012, 21:11
Почни да тренираш.

ccdesigns
04-10-2012, 21:26
Като не ядеш орагнизмът превръща по-голямата част от хранителните вещества в мазинини, които се трупат. Или нещо от тоя род беше. Много е грешно да не ядеш. Яж повече плодове и зеленчуци.

Adriancheto
04-10-2012, 21:44
както каза ccdesigns,от гладуването се надебелява ,а не отслабва ,с него можеш само да си прецакаш организма,когато организма не приема достатъчно калории от вместо да използва мазнините ,започва да се храни с мускулите,и ако продължаваш така ще станеш скини фет ,и когато хапнеш нещо всичко ще се складира като запаси за следващото гладуван,Затова спирай с това гладуване и започвай със здравословното хранене,и със спорта,той е най-важен казвам ти го от личен опит
затова ме послушай ,недей да правиш глупости,аз съм си патила от гладуване и затова ти казвам
недей да стигаш до там да разбереш грешката си по трудния начин :)

explosion_
04-11-2012, 09:03
Като не ядеш орагнизмът превръща по-голямата част от хранителните вещества в мазинини, които се трупат. Или нещо от тоя род беше. Много е грешно да не ядеш. Яж повече плодове и зеленчуци.

Съгласен съм! Искаш да отслабнеш казваш че си спряла чипсовете и т.н. Хапваш повечко пловоде зеленчуци и богати на витамини храни, взимаш си една карта за фитнеса отиваш там и почваш с упражненията. Щом искаш да отслабнеш ако имаш воля ще можеш, там си има хора, които ще ти обяснят какво да правиш, ако не пиши на ЛС нямам против да ти кажа няколко упражнения :) Ако не ти се ходи на фитнес слагаш екипа и правиш по един лек джогинг на ден около 300 метра и всеки ден увеличаваш по малко. Най-важното е да не се изкушаваш на сладки и солени храни и да има постоянство.. не примерно да след 5 дена да ти омръзне и да се натъпкаш с боклуци. Успех ! ;)