View Full Version : Усещате ли когато свършват във вас (без презерватив)
Pavlinka93
04-11-2012, 14:31
Здравейте,
С 2 мои приятелки настана голям спор - винаги ли усещате, когато свършват във вас - когато правите секс без презерватив. Аз и едната ми приятелка винаги усещаме, но другото момиче твърди, че понякога не усеща когато приятелят й свършва в нея...
Та въпроса ми е - винаги ли усещате когато партньора ви се изпразва във вас (когато го правите без презерватив естествено) ?
P.S. Е, ако някой иска да сподели и как е с презерватив - там лично аз рядко усещам - по-скоро усещам оргазъма на приятеля ми по останалите признаци, но когато е с презерватив по-скоро не усещам кога се изпразва...
SisiStrange
04-11-2012, 14:45
Усеща се, да. Усеща се пулсирането.
DisappointedDreamer
04-11-2012, 14:48
Усеща се пулсирането.
thefreak
04-11-2012, 15:06
Pavlinka93 ? Фейк профил чичкото се върна.
SisiStrange
04-11-2012, 15:08
Така ли? Имали сме Павлинка във форума? о.О
И с презерватив се усеща пулсирането.
MojoJojo88
04-11-2012, 15:45
Винаги се усеща-дали с или без презерватив, пулсацията се усеща.
DragonLady
04-11-2012, 19:57
Винаги се усеща-дали с или без презерватив, пулсацията се усеща.
+1
Дори и с презерватив пак се усеща!!! Вече за без не ми се е случвало, и не мога да изкажа компетентно мнение.
bad__girl
04-12-2012, 04:54
Хах не са свършвали в мен без презерватив дано и не ми се случва,но се усеща едно пулсиране и като е с преерватив и му става като ,че ли по твърд дори преди да свърши.
In*The*Face
04-12-2012, 10:06
Усеща се - да и в двата случая. Ако е с предпазни мерки по пулсирането на пениса, забързването в края, дори начна по който партньора се двици. Ако е без, просто усещаш топлина в тялото си. Не знам как да го обясня по-ясно. Може да не усетиш подобно нещо, ако си неопитен или ако не познаваш достатъчно добре тялото си.
По-интересното е с твоите приятелки, ако сте набор 93, колко пъти ви се е случвало да свършват във вас без презерватив?
MaLkaTa_LaDy
04-12-2012, 10:10
Нищо не се усеща, нито с презерватив, нито без!
DarkTemplar
04-12-2012, 10:50
Да свършиш вътре без презерватив е най-готиното усещане на света. По-опитните жени го усещат и също им харесва. :)
SisiStrange
04-12-2012, 11:27
Усеща се - да и в двата случая. Ако е с предпазни мерки по пулсирането на пениса, забързването в края, дори начна по който партньора се двици. Ако е без, просто усещаш топлина в тялото си. Не знам как да го обясня по-ясно. Може да не усетиш подобно нещо, ако си неопитен или ако не познаваш достатъчно добре тялото си.
По-интересното е с твоите приятелки, ако сте набор 93, колко пъти ви се е случвало да свършват във вас без презерватив?
Може да са на хапчета. ;)
marin4itu
04-12-2012, 11:44
И аз усещам пулсацията.
И аз усещам - със и без презерватив
Pavlinka93
04-12-2012, 15:09
Ами със сегашния ми приятел така правим - и на двама ни харесва повече (и да взимам хапчета). От време навреме за разноообразие сме пробвали за някой месец с презерватив. За другите ми приятелки - май и те са като мен.
Иначе за движенето и забързването на партьора - то е ясно... питах за усещането вътре... Аз по принцип усещам не само самото пулсиране накрая, а и като самата семенна течност на гаджето ми - наистина като затопляне... а когато е с презерватив не усещам това и е странно, ако не го видя да изпитва оргазъм - не знам дали ще разбера, че е свършил...
А моята приятелка казва че не усеща почти нищо без презерватив - нито затопляне от спер...та на партньора, нито конвулсията на пен..а му накрая. С другата ми приятелка даже я бъзикаме, че гаджето й може да симулира оргазъм... лол
А това пулсиране на пениса доставя ли ви удоволствие?И струва ли си примерно да се отделят 10-20 секунди в пулсиране вместо движения вътре-вън?
Violenza
04-13-2012, 07:11
Да свършиш вътре без презерватив е най-готиното усещане на света. По-опитните жени го усещат и също им харесва. :)
И с презерватив, и без, все е уникално. Даже бих казала, че го равнявам на едно мое свършване.
mimi1239
04-19-2012, 09:12
Аз не уещам пулсирането, но приятеля ми тогава започва да вие тихичко и по това разбирам.
TheDevilInMe
04-19-2012, 11:47
Усеща се пулсирането и самата течност, става ми едно топличко такова.
SlowDownBaby
04-19-2012, 13:49
Само аз май не усещам нищо с презерватив :D
GraveLess
04-20-2012, 09:23
Зависи от презерватива май дали ще усетиш нещо или не. Но без определено се усеща пулсирането и топлината.
Аз съм на противозачатъчни и от доста време приятелят ми редовно свършва в мен,без презерватив.Не усещам самата течност,но пулсирането,както казахте по нагоре определено се усеща.
А това пулсиране на пениса доставя ли ви удоволствие?И струва ли си примерно да се отделят 10-20 секунди в пулсиране вместо движения вътре-вън?
Никой не ми отговори на този въпрос...
thefreak
04-23-2012, 10:12
Никой не ми отговори на този въпрос...
ако си момче, какво ти пука?
Момче съм и се надявам да получа отговор от повече момичета.
K.KaramiteV
04-24-2012, 07:49
Такава тема вече има пусната поразрови се из раздела и ще я намериш доста спорове имаше ;)
MojoJojo88
04-24-2012, 13:10
Момче съм и се надявам да получа отговор от повече момичета.
Е, какво значение има? Момичетата се кефят и на двете. Пулсациите вътре са много приятни, особено ако момичето е свършило вече, или свършвате едновременно-тогава е по-приятно, отколкото вътре-вън.
Е, какво значение има? Момичетата се кефят и на двете. Пулсациите вътре са много приятни, особено ако момичето е свършило вече, или свършвате едновременно-тогава е по-приятно, отколкото вътре-вън.
Добре.Значи само ако усетя, че е свършила има смисъл да се играе с пулсирането вътре.
FearFactory2012
04-25-2012, 19:52
ТА Е*А В ГНУСАРА , МУКАДЕС !
А, аз си мислех, че става дума за пилешко със гъби! Глупавият аз...
MarietaS
04-25-2012, 22:34
Усеща се ,но давам само отзад без презерватив да ми свършват
Marcella
04-29-2012, 09:01
Да, усеща се. Пулсацията и затоплянето. Усещането е много приятно.. :)
miss_cherry
05-05-2012, 08:59
Определено се усеща и е доооста приятно чувството :)
Пулсиране ? По-точно ние го правим това пулсиране. Можем да си изтегляме кръвта към пениса даже дори без да свършваме.. Попитайте приятеля си да го направи докато правите секс и ще видите.
Ако сте се слели в едно цяло няма как да не се усети(без гумичка).
georgi.anev3
05-09-2012, 13:03
Усеща се пулсирането.
Емилиана
05-10-2012, 18:27
Аз усещам и със и без презерватив пак ...