View Full Version : Помощ?
helpneeded
04-11-2012, 21:57
Здравейте! Момче на 17 съм и преди няколко дена едно момиче ми писа във фейса, оказа се, че е от моето даскало и си писахме тия дни, пофлиртувах с нея и и казах, че много искам да се запознаем на живо, оказа се, че и тя иска. На въпроса "след вторник (тогава ще се запознаем) ако те поканя на разходка би ли приела?" тя отговори, че зависи от мен. Ще помоля за съвет, ето някои въпроси, които ме интересуват по-специално, но и допълнително не бих отказал помощ:
1. По време на чата и казах, че се надявам, да не се разминем в даскалото, а тя ми отговоеи, че ако трябва тя ще дойде при мен - да и предложа ли определено място и време, а не да разчитам да се засечем?
2. Как да започна разговора, защото принципно не съм стеснителен в разговор с момиче, но нея я харесвам и се притеснявам да не изръся няква глупост?
3. Комплименти? Правя и във фейса, ама тва е по-различно, нали ;д?
Надявам се за съвети как да я впечатля, благодаря предварително :)
Ами не е лошо да не се срещате точно в даскалото. Може би някъде до него и т.н. Попитай я тя къде предпочита да се запознаете :)
т2. Едно приятно ми е да се запознаем, придружено с дружелюбна усмивка би свършило работа.
т3. Не избързвай с комплиментите, защото може да и се сторят клиширани и да не и хареса, разбира се възможни са но внимавай с тях. Иначе се дръж естествено и това е в общи линии.
DisappointedDreamer
04-11-2012, 22:10
Излезте от този фейсшит. Вижте се в училище, уговорете си среща някъде, ама гледай да е някъде, където ще можете да разговарате, та да се опоознаете по-добре.
anonymous708973
04-12-2012, 09:00
1. Щом е поела инициатива - добре. Проявата на инициатива е + в едно момиче. Като дойде, предложи място и час.
2. С усмивка и "Оо, ти дойде, бе, браво :д"
3. Не бързай с комплиментите. Ставаш леко придвидим и изглеждаш много лапнал.
In*The*Face
04-12-2012, 09:49
1. Остави инициативата й да проработи. Ако тя не дойде при теб, тогава действай ти.
2. Започни разговора нормално. Може би с шега наистина не най-добрият вариант.
3. Можеш да й направиш комплимент, но не се изхвърляй и не прекалявай. Ако пък ти изглежда притеснена, по-добре изчакай с ласкателствата.
SmilezZz
04-12-2012, 14:47
Щом е поела инициатива - добре. Като се видите предложи място и час. /.. Не се вманиачавай много, за това какво ще кажеш и как ще го кажеш. Но не забравяй усмивката ;dd Дадоха ти предложения по - горе.. /
Комплименти? Добре е да направиш някоя , но не прекалявай, за да не направят друго впечатление (ако й се струват клиширани) и да изглеждаш като вече силно влюбен в нея. (ако мога така да се изразя) ;d
paradosou
04-12-2012, 15:14
1. Щом е поела инициатива - добре. Проявата на инициатива е + в едно момиче. Като дойде, предложи място и час.
2. С усмивка и "Оо, ти дойде, бе, браво :д"
3. Не бързай с комплиментите. Ставаш леко придвидим и изглеждаш много лапнал.
+ вкарай повече непукизъм, и да изръсиш някоя глупост, винаги можеш да се изхилиш и да покажеш чувство за самоирония 8-) И леко с комплиментите, наистина. Оценяват се само когато са искрени и не ги раздаваш прекалено щедро.