View Full Version : Сестра ми иска секс... !
explosion_
04-12-2012, 07:22
Хора.. малко мнения и хелп по въпроса ще са ми полезни! Така по темата.. Сестра ми е на 17 живеем заедно нашите работят в чужбина. И така до скоро всичко си беше наред, но преди 2 дни както си гледахме филм тя стана, дойде седна до мен и почна да ме целува по врата и на ухо ми каза '' Хайде да се ч*каме '' .. Аз разбира се се засмях, защото си помислих че нещо се бъзика, станах и отидох да се къпя както и да е.. На другия ден прибирам се аз от работа и гледката, която заварих ме шокира - сестра ми, гола на моето легло! Влизам и я питам кво прави там и тя с най-спокоен тон ми отговаря '' Чакам теб ''. Аз останах шокиран опитах се да и обясня само, че не може да ме разбере. Преди никога сме нямали такива проблеми, а нашите от дълго време ги няма. Нямам идея какво и става, обадих се на психиатър, говорихме, но той ми каза да я заведа, а това е пълен абсурт, тя не иска и да мръдне.. Някакви съвети, какво да правя? На какво може да се дължи тази рязка промяна в поведението и ? :(
dominating
04-12-2012, 07:35
прати ми я на мен - аз ще я излекувам
DSD Creations
04-12-2012, 07:41
Познато - един приятел е в твоето положение . :( Еми, кво да ти кажа - или е луда, или просто много загоряла (не ми се вярва)
Scarface_
04-12-2012, 07:44
е тва вече е проблем ... :Д шшшииит :д убий я :Д
explosion_
04-12-2012, 07:45
Познато - един приятел е в твоето положение . :( Еми, кво да ти кажа - или е луда, или просто много загоряла (не ми се вярва)
Луда - не! Може би е загоряла да ти кажа .. ама то с нея не може и да се говори вече.. мани, мани :(
е тва вече е проблем ... :Д шшшииит :д убий я :Д
Само в краен случай... :D
DSD Creations
04-12-2012, 07:48
Значи е луда :D Ако живееш в Благоевград, драсни ми едно лично и ше видя кво с кво мога да помогна ;) :D srsface
DarkTemplar
04-12-2012, 07:50
Тука колко кандидат-лечители има... 8-)
Scarface_
04-12-2012, 07:50
Не се отчайвай...можеше да е и по зле...ами ако имаше брат и той искаше да прави секс с тебе...недай си боже да имаше 2ма такива братя :Д
TheBeliever
04-12-2012, 07:51
Значи е луда :D Ако живееш в Благоевград, драсни ми едно лично и ше видя кво с кво мога да помогна ;) :D srsface
С какво ще помогнеш? Ти не беше ли на 12?
sarin4eto
04-12-2012, 07:52
Не се отчайвай...можеше да е и по зле...ами ако имаше брат и той искаше да прави секс с тебе...недай си боже да имаше 2ма такива братя :Д
хаха това ме разби :D :D :D
а по темата...най-добре е да се посъветвате с психолог,за да се разбере какъв проблем има сестра ти,защото това е ужасно...
DSD Creations
04-12-2012, 07:55
С какво ще помогнеш? Ти не беше ли на 12?
Шит My cover is blown :D На 13 н6 ве пак ше помогна с нещо :D
explosion_
04-12-2012, 07:57
Шит My cover is blown :D На 13 н6 ве пак ше помогна с нещо :D
С дъвки и бонбонки ли ?
По темата.. ще се опитам някак си да я отвлача до кабинета на психиатъра !
DSD Creations
04-12-2012, 07:58
С дъвки и бонбонки ли ?
По темата.. ще се опитам някак си да я отвлача до кабинета на психиатъра !
Okok предавам се :( :( :( :D :P D
Scarface_
04-12-2012, 07:58
Накарай сестра ти да си направи тук акаунт ,може да и помогне ;)
explosion_
04-12-2012, 08:01
Накарай сестра ти да си направи тук акаунт ,може да и помогне ;)
Добра идея, не се бях сетил!
thegreenzombie
04-12-2012, 08:08
само аз ли не вярвам... първо, това е извратено.. и второ - нов си ... твърде съмнително
explosion_
04-12-2012, 08:11
Ми твоя работа си е като не вярваш ... имам проблем споделям го и търся съвети, ако нямаш кво да кажеш по въпроса просто не коментирай.. ОК? ...
MojoJojo88
04-12-2012, 08:21
Как се обади на психиятър? Нали знаеш, че психиятъра е медицинско лице, и не е психолог, нито психоаналитик?!
И как така сестра ти неква тъпа ли е, да я отрежеш два пъти и тя да продължава да натяга?
Нещо и на мен тази история ми звучи фейк...
explosion_
04-12-2012, 08:23
Имаш си право на лично мнение :) .. Пък и доста отдавна съм надраснал историйките с фейк темите така че.. и да добавя че не съм толкова извратен да си измисля такава история :)
Е човекът може сериозно да има проблем, хора, като не вярвате ваш проблем. Може да звучи странно, но всичко е възможно! :D :D :D
По темата: Посъветвай се с лекар, нещо и хлопа на момичето.. А ти впрочем на колко си?! :? Може да я привличаш с нещо, особено ако си няма приятел и ако е яко загоряла.. Всичко е възможно, както казах, откачени - бол! Сега дали и тя спада към групата на откачалките е друг въпрос, но има достатъчно доказателства! :lol: Говори и с вашите, ако сметнеш за добре! Надявам се, че поне те ще приемат на сериозно случващото се! ;)
horsefly
04-12-2012, 08:31
оффф имах една позната и тя искаше с брат си....
ами обясни и, че е готина, секси и т.н. но ти е сестра
и не те възбужда.Много хора имат сексуални фантазии с роднини,
тя просто е разкрила своята.
Според мен не я води на лекар, а и обясни и поговори с нея,
че просто не я възприемаш сексуално и това е.
нали знаеш разликата - психиатъра изписва лекарства, психолога
си лафи с пациента....ако това продължава - сексолог или там
каквито специалисти бяха в тази област
успех :)
оффф имах една позната и тя искаше с брат си....
ами обясни и, че е готина, секси и т.н. но ти е сестра
и не те възбужда.Много хора имат сексуални фантазии с роднини,
тя просто е разкрила своята.
Според мен не я води на лекар, а и обясни и поговори с нея,
че просто не я възприемаш сексуално и това е.
нали знаеш разликата - психиатъра изписва лекарства, психолога
си лафи с пациента....ако това продължава - сексолог или там
каквито специалисти бяха в тази област
успех :)
Авторът мисля, че каза, че е говорил с нея. Може нещо наистина да не и е наред! :lol: :lol: Естествено, че ще е много по-добре да поговори първо с нея, а лекаря да го остави като допълнителен план, но ако не разбира от дума.. :D Лелее, докъде стигна човечеството.. :lol: Приближаваме се към животните - те само го правят братя-сестри, майки-синове, бащи-дъщери.. Луда работа! :lol:
Thrombocyte
04-12-2012, 08:36
А аз съм Ибиш и съм ходжа на село Долно Цингуларе...
explosion_
04-12-2012, 08:38
Как се обади на психиятър? Нали знаеш, че психиятъра е медицинско лице, и не е психолог, нито психоаналитик?!
И как така сестра ти неква тъпа ли е, да я отрежеш два пъти и тя да продължава да натяга?
Нещо и на мен тази история ми звучи фейк...
Знам разликата между психиатър и психолог ! Обадих се на ПСИХИАТЪР - приятел, за да ме посъветва какво да правя към кого да се обърна!
Мерси за съветите и AniBG на теб ти е смешно както и на мен в началото ама лично аз почнах да се отчайвам .. :(
Concussion
04-12-2012, 08:42
Нямам идея какво и става, обадих се на психиатър, говорихме, но той ми каза да я заведа, а това е пълен абсурт, тя не иска и да мръдне.. Някакви съвети, какво да правя? На какво може да се дължи тази рязка промяна в поведението и ? :(
Ама точно на психиатър се обади... Тролят ви, що се връзвате...
Е човекът може сериозно да има проблем, хора, като не вярвате ваш проблем. Може да звучи странно, но всичко е възможно! :D :D :D
По темата: Посъветвай се с лекар, нещо и хлопа на момичето.. А ти впрочем на колко си?! :? Може да я привличаш с нещо, особено ако си няма приятел и ако е яко загоряла.. Всичко е възможно, както казах, откачени - бол! Сега дали и тя спада към групата на откачалките е друг въпрос, но има достатъчно доказателства! :lol: Говори и с вашите, ако сметнеш за добре! Надявам се, че поне те ще приемат на сериозно случващото се! ;)
Ето това май не си го прочел ;)
Ми като се отчайваш вземи да говориш сериозно с нея и не да се съветваш с някой си приятел, а да я заведеш при лекар, който да и помогне! Таа тя има ли си приятел или не е ясно?! Може би да има някакви комплекси, че никой не я обича/харесва и да си мисли, че тези неща ще ги намери в теб. Разликата е, че ти и ги даваш, но като брат, а не като гадже.
Ама точно на психиатър се обади... Тролят ви, що се връзвате...
Ми да, то май май верно темата е еб**ка.. Много странно ми звучи сестра му, чисто гола, "да се ч*каме".. :lol: То човекът, ако наистина се беше сблъскал с това надали щеше да пише тук, ми направо щеше да я води по лекари.. :lol:
Concussion
04-12-2012, 08:44
AniBG, ти сериозно ли се върза на историята? Че и един анализ и дръпнахте на тая въображаемата сестра...
DarkTemplar
04-12-2012, 08:46
Ми да, то май май верно темата е еб**ка.. Много странно ми звучи сестра му, чисто гола, "да се ч*каме".. :lol: То човекът, ако наистина се беше сблъскал с това надали щеше да пише тук, ми направо щеше да я води по лекари.. :lol:
или да й задоволи мераците.
Ами ако тя те бъзика нещо? :д
dimitar_ak
04-12-2012, 08:56
Почвайте се. Само ползвай презерватив, че кръвосмешението се преследва от закона.
explosion_
04-12-2012, 08:59
Ами ако тя те бъзика нещо? :д
Вариант е ... ще я видим днес като се прибера от работа .. :(
Преди 3-4 години срещнах едно момиче. Запознахме се покрай моя съученичка, та имала брат. Оказа се, че беше на 7, той на 15, и са правили секс, докато техните не били вкъщи........ :lol: В началото не повярвах, но ми каза, че всеки път брат й й давал презерватив със себе си, даже ми го показа.. :lol: Таа всичко е възможно.. :lol:
Трололололо...познатата схема...колко пъти е пускано тва, просто не е истина!
explosion_
04-12-2012, 09:02
Преди 3-4 години срещнах едно момиче. Запознахме се покрай моя съученичка, та имала брат. Оказа се, че беше на 7, той на 15, и са правили секс, докато техните не били вкъщи........ :lol: В началото не повярвах, но ми каза, че всеки път брат й й давал презерватив със себе си, даже ми го показа.. :lol: Таа всичко е възможно.. :lol:
...........
explosion_
04-12-2012, 09:03
Трололололо...познатата схема...колко пъти е пускано тва, просто не е истина!
Де да не беше истина.....
Хващаш я и я пориш зверски, обругавайки таласъмената й дупка със своя могъщ оловен боздуган.
То фейка се лее, ебаси.
FuCKkK13
04-12-2012, 09:46
човеко.. ако не тролиш те съжалявам.. и нз.. другите ти казаха
explosion_
04-12-2012, 09:47
човеко.. ако не тролиш те съжалявам.. и нз.. другите ти казаха
Точно в тоя момент слабо ме интересува какво си мислят за темата... :(
dominating
04-12-2012, 10:07
А аз съм Ибиш и съм ходжа на село Долно Цингуларе...
сигурен ли си че не си ибрикчия ???
horsefly
04-12-2012, 10:12
Е, как не може да разбере ми е мн.интересно
Сигурно си разбира момичето, но иска да види докъде ще стигне...
дали е просто сексуална фантазия или нещо повече
и тя какво ти отговори, че викаш не разбира
смисъл, интересен ми е разговорът ви :)
explosion_
04-12-2012, 10:17
Е, как не може да разбере ми е мн.интересно
Сигурно си разбира момичето, но иска да види докъде ще стигне...
дали е просто сексуална фантазия или нещо повече
и тя какво ти отговори, че викаш не разбира
смисъл, интересен ми е разговорът ви :)
Не се изразих правилно разбира ме какво и говоря само че не и пука.. Разговорът ни вчера беше точно от две изречения
Аз: Облечи се, защо го правиш?
Тя: Няма, така ми е кеф..
:(
MojoJojo88
04-12-2012, 10:18
сигурен ли си че не си ибрикчия ???
Кво му пречи и Ибиш да е...и ходжа, и будист едновременно? :))))
Пич, ако това беше истина, нямаше да се занимаваш да ни убеждаваш, че не е фейк темата ти, ами щеше да се погрижиш за сестра си.
explosion_
04-12-2012, 10:22
Моето момиче, с удоволствие ще се погрижа за сестра си след работа !!!! В залата има 4 човека на кръст и аз кисна цял ден във форума па реших да попитам и тук за някакви мнения .. като мислите че темата е фейк спрете да коментирате бе хора.. Боже, Боже ...
In*The*Face
04-12-2012, 10:25
Ако темата не е пързалка, те съветвам да седнеш и да поговориш със сестра ти. Можеш дори да я отвратиш. В интернет има достатъчно цветущи примери за извратени истории с кръвосмешение. На 17 години звучи кофти да не е запозната с последствията от подобно нещо. Кажи и че сериозно започва да те притеснява, че това не е нормално и ако се шегува - сега е моментът да ти каже, защото в противен случай ще бъдеш принуден да говориш с вашите и да я заведеш на терапия. Наистина, ако не е шега звучи ужасно притеснително и те съветвам да действаш. Ако трябва я сплаши. Надявам се сестра ти да си прави шега.
explosion_
04-12-2012, 10:30
Ако темата не е пързалка, те съветвам да седнеш и да поговориш със сестра ти. Можеш дори да я отвратиш. В интернет има достатъчно цветущи примери за извратени истории с кръвосмешение. На 17 години звучи кофти да не е запозната с последствията от подобно нещо. Кажи и че сериозно започва да те притеснява, че това не е нормално и ако се шегува - сега е моментът да ти каже, защото в противен случай ще бъдеш принуден да говориш с вашите и да я заведеш на терапия. Наистина, ако не е шега звучи ужасно притеснително и те съветвам да действаш. Ако трябва я сплаши. Надявам се сестра ти да си прави шега.
Радвам се, че има някой който да ми даде подходящ съвет, благодаря ти! :)