PDA

View Full Version : Постоянно ми се пикае!Помощ!

Dido23
04-12-2012, 17:17
Здравейте, искам да ви попитам на какво може да се дължи това че постоянно ми се пикае?На 13 години съм и досега винаги съм ходил по 2-3 пъти до тоалетна на ден а сега по 25-30 пъти.Дали може да е от това че постоянно бия чекии (сега гледам да не правя) говорих с майка ми преди месец за това, но тя каза, че сигурно съм настинал.Много е неприятно и ако някой е имал същия проблем да пише!

Exidee
04-12-2012, 17:34
Веднага казвай на вашите да те водят на изследване за диабет! Няма смисъл да чакаш, не е нормално да ходиш по толкова много пъти ..

draid
04-12-2012, 22:30
Да те изследват за захар, задължително !

Майка ти да не се прави на лекар, ами да те води на истински такъв. При личната и от там изследвания. Имаш ли зачестена жажда и сухота в устата ?

MagicSmiles23
04-13-2012, 07:20
Да те изследват за захар, задължително !

Майка ти да не се прави на лекар, ами да те води на истински такъв. При личната и от там изследвания. Имаш ли зачестена жажда и сухота в устата ?
+1 Въпреки ,че ми мязаш на трол ама... =3

Dido23
04-13-2012, 07:54
Ами всъщност не ми се пие вода и устата ми не пресъхва.От какво друго може да е видях симптомите на диабета от тях само отговарям на това че ми се пикае и че започнах да свалям малко килца, но това е защото не вечерям вече :D

draid
04-13-2012, 08:18
Не става въпрос за Диабет а за повишена кръвна захар, което не е гаранция за диабет но е фактор при него. Отиди да те изследват ! Може да се получи и от инфекция в пикочния мехур и т.н. Но една от честите причини е именно повишена захар, защото организма се опитва да я изхвърли. Отиди да се изследваш и не си играй с тия работи.

lqlq_
06-06-2012, 17:41
В момента имам същия проблем,страх ме е да ида на лекар,,.защото водя полов живот майка ми незнае,апък и аз неискам да и казвам..И ме е страх да не разбере.Според вас дали могат да разберат?

li0n
06-06-2012, 17:54
Да, за Бога, ще те гледат отдолу, могат...

lqlq_
06-06-2012, 19:51
Е,ама аз няма да ходя на гинеколог..А само ще дам урина

draid
06-06-2012, 20:31
В момента имам същия проблем,страх ме е да ида на лекар,,.защото водя полов живот майка ми незнае,апък и аз неискам да и казвам..И ме е страх да не разбере.Според вас дали могат да разберат?

Честото уриниране, може да е причинено и от инфекция. Така че, страх не страх, трябва да се ходи на лекар.