View Full Version : ОТГОРЕ ?
lovelyyy__
04-13-2012, 11:28
Така.. въпросът ми е следния..Искам да попитам момичетата,какви трикчета използвате когато сте отгоре ? От скоро водя полов живот и когато съм отгоре имам чувството ,че на приятеля ми не му е толкова добре :/ някак си се губи ритъма и се чувствам доста зле,когато на него не му е хубаво...
bad__girl
04-13-2012, 11:42
Отгоре ти държиш ритъма.Прави го повече с чупки в кръста.
DragonLady
04-13-2012, 17:29
Не ти ли идва отвътре да поемеш контрола, каквото и да правиш едва ли ще е толкова добре, ако не го искаш наистина. Иначе пози при които жената е отгоре, и варианти на ездачката бол.
don't say anything.
04-13-2012, 19:59
Не знам, ама аз винаги след това имам мускулна треска ,направо не се издържа..
bad__girl
04-14-2012, 06:23
Мускулна треска съм нямала ама определено бедрата си ме наболяват.
bella_love
04-14-2012, 18:29
зависи, не е казано, че тряя да се ебаваш в леглото, една моя приятелка ми е разказвала, че го е правила права на стената и втория път в леглото, и ми каза че мноо по удобно права, така можеш да получиш изненада всеки момент ;)
thefolenangel
04-14-2012, 19:31
Нагоре-надолу, нагоре-надолу - бързо темпо, след това правиш ромбоидно движение.
Забелязал съм че на момичетата им е най-лесно това в поза паяк, говоря за тази - http://www.sofeminine.co.uk/couple/newlovemach/afficheposition.asp?numero=14
Искам да ти кажа само едно, няма значение какво правиш (техниката се придобива с време), от значение е дали го правиш с желание. Мъжете усещаме кога една жена ни желае.
поздрави:)
DragonLady
04-14-2012, 19:39
Нагоре-надолу, нагоре-надолу - бързо темпо, след това правиш ромбоидно движение.
Забелязал съм че на момичетата им е най-лесно това в поза паяк, говоря за тази - http://www.sofeminine.co.uk/couple/newlovemach/afficheposition.asp?numero=14
Искам да ти кажа само едно, няма значение какво правиш (техниката се придобива с време), от значение е дали го правиш с желание. Мъжете усещаме кога една жена ни желае.
Подкрепям за позата паяк, която между впрочем не знаех, че така се казва, хубава е, но малко омаляват ръцете накрая.
Gwendoline
04-14-2012, 22:39
въпрос-напред назад или нагоре надолу?
thefolenangel
04-15-2012, 09:16
въпрос-напред назад или нагоре надолу?
В случая когато си отгоре миличка това е едно и също.
Нормалният ъгъл на пенисът в еректирало състояние е м/у 45-55 градуса.
thefolenangel
04-15-2012, 09:43
http://img833.imageshack.us/img833/2613/orlyf733a03139601copyco.png
+1
Аз лично предпочитам тази, когато съм отгоре - http://l.yimg.com/ea/im_sigg8Re5B4fZfNHbGfK10QX27g---x360-q80/img/-/111102/5_16ofr0a_16ofrd7_17b1ci3-17b1cib.jpg
И откога книгата е същество?
thefolenangel
04-15-2012, 11:57
И откога книгата е същество?
Ахаха не не това ме уби! :razz:
Сега нека да ти разясня.
За да мога да постигна тази цел трябва да знаеш, какво означават две думи:
сатира (http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0) и сарказъм (http://bg.wiktionary.org/wiki/%D1%81%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D1%8A%D0%BC)
Аз осмивам андонов и критикувам социалният порок, че не е отварял една допълнителна книга през живота си.
За целта използвам ирония, наричайки книгата - същество.
/край на урока, надявам се да съм бил полезен :)
Андонов, само на 20 съм, но разбирам как някой с по-високо IQ ти се струва на "26-28".
Аз не само, че разбирам но и мога (разбира се не всичко).
А съм във форума, защото когато имах проблем намерих решения и емпатия тук. Сега се старая да правя същото, за другите.
dream1707
04-15-2012, 13:15
Има много различни вариации на тази поза .. пробвай и виж коя ти е най-удобна .. Аз примерно си харесвам "обратна ездачка" или както там му се вика, където съм с гръб към него .. най-удобна ми е .. а и на него бая му харесваше ... И при всичките главно е движението в кръста, не да се тръскаш върху него на горе на долу
Ахаха не не това ме уби! :razz:
Сега нека да ти разясня.
За да мога да постигна тази цел трябва да знаеш, какво означават две думи:
сатира (http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0) и сарказъм (http://bg.wiktionary.org/wiki/%D1%81%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D1%8A%D0%BC)
Аз осмивам андонов и критикувам социалният порок, че не е отварял една допълнителна книга през живота си.
За целта използвам ирония, наричайки книгата - същество.
/край на урока, надявам се да съм бил полезен :)
Всъщност не.
Първо ми отне няколко секунди да зацепя кой, по дяволите, е Андонов и какво общо има с твоя пост. Представи си, не всеки потребител чете нападките между останалите, в случая между теб и MiroAndonow94. Не искам да ви се меся, продължавайте си. Просто ми се наби в очите това за книгата и съществото. И да - лишено е от смисъл.
Второ - благодаря за изключително безполезните линкове. Знам значението на понятията, подозирам дори по-добре от теб.
Използвайки ирония по презумпция би трябвало да кажеш нещо с насмешка - аз лично не виждам какво му е смешното да наречеш книгата същество. Може би ти го намираш за остроумно - извинявай, че не споделям мнението ти.
("Ти за книга чувал ли си?" е достатъчно според мен, но твоя си работа.)
Сатира не открих в това иронично изречение, но какво пък - явно има доста скрит сарказъм. (Ето тук да разясня и аз - и-р-о-н-и-з-и-р-а-м твоето "разбиране" на литературните термини и се възхищавам на умението ти да използваш както сатира, така и сарказъм, че и ирония в едно единствено въпросително изречение.)
Много сложни думички стана модерно да се ползват.
Не съм искала да те нападам, камо ли да те "убивам".
Следващия път провери термините, които използваш, в истински речник, а не в уикипедия.
Иначе хубави съвети даде по темата, съвпадат с мнението ми. Така и не разбрах защо толкова се засегна от един прост въпрос.
MiroAndonow94, с "майна" се обръщай към аверите си.
thefolenangel
04-15-2012, 17:46
Не съм се засегнал от въпроса ти, стана ми смешно ergo реших да ти обясня.
Похвално е, че знаеш - ирония и сарказъм могат да се ползват като синоними.
Дали е лишено от смисъл или не е толкова субективно, колкото и това дали е смешно да наречеш книгата - същество.
Няма да се задълбочавам, виждам, че си ерудиран човек. Ще оставя на теб да си помислиш дали не знам значението на думите и дали съм ги проверявал в интернет. Или даването на линкове е целяло нещо друго.
сърдечни поздрави,
иван
therichbitch
04-15-2012, 23:28
НЕ се заяждам, но не, не могат да се ползват като синоними.
ирония >> сарказъм >> сатира >> гротеска - възходящ ред на насмешката ;)
Малко ми бърка в мозъка, когато някой, който не използва пълния и краткия член по предназначение, дава уроци по български и намесва малко латински, за да изглежда по-адекватно и зряло изказаното.
по темата: Ние няма как да знаем коя от всичките вариации на позата ще удовлетвори точно твоя партньор. Опитай различни неща (нагоре ти дадоха конкретни предложения) и продължавай да наблюдаваш реакциите на момчето ти (това btw е хубаво, че го правиш, а не си гледаш само собствения кеф)
anonymous708973
04-16-2012, 06:22
Сатирата е преди сарказма май.
Падналият ангел, нагоре-надолу и напред-назад съвсем не са едно и също нещо.
therichbitch
04-16-2012, 14:22
Преди е, в 2:30 толкоз :D
bad__girl
04-16-2012, 14:27
Падналият ангел, нагоре-надолу и напред-назад съвсем не са едно и също нещо.
Хех да така си е.Сега като прочетох последните мнения по темата и на мен ми стана чудно как може да са едно и също!
haresva muuuuu ne se pritesnqvai za tva :D
thefolenangel
04-16-2012, 15:54
НЕ се заяждам, но не, не могат да се ползват като синоними.
Не се заяждам, но могат.
Потърси значението на "истински смислови синоними"
Пример: думите „юнак, герой, храбрец” се свързват в семантично ядро със значение „проява на голяма сила”. Обаче думата „юнак” означава ‘човек с голяма физическа сила’, а „герой”- ‘човек с несломим, борчески характер’, „храбрец”- ‘човек, който проявява безстрашие”.
Ирония и сарказъм имат семантично ядро със значение "осмиване". Няма да обяснявам повече по този въпрос.
В синонимният речник има 3-4 изречения в случай, че имате допълнителни въпроси, моля отворете го.
*PinkPan7her едно и също си са, в позите за които говорим, ако все още не можеш да си го визуализираш обърни позата на обратно (получава се мисионерската). ето ти и картинка за онагледяване:
http://l.yimg.com/ea/im_sigg8Re5B4fZfNHbGfK10QX27g---x360-q80/img/-/111102/5_16ofr0a_16ofrd7_17b1ci3-17b1cib.jpg
Eclipsercho
04-16-2012, 16:04
Eee, философите.. Има други раздели от форума за шитнята ви, изчезвайте.
По темата - защо не пробваш леко да легнеш върху него (със свити крачета, така че дупето да е все още във въздуха) и той отдолу да си движи кръста и вкарва/изкарва.. Това е доста приятен начин, пък и ако момчето е активно може да постигнете страхотно темпо.. ;)
anonymous708973
04-17-2012, 10:55
*PinkPan7her едно и също си са, в позите за които говорим, ако все още не можеш да си го визуализираш обърни позата на обратно (получава се мисионерската). ето ти и картинка за онагледяване:
http://l.yimg.com/ea/im_sigg8Re5B4fZfNHbGfK10QX27g---x360-q80/img/-/111102/5_16ofr0a_16ofrd7_17b1ci3-17b1cib.jpg
Нямам нужда от картинка, за да си онагледя нещо, което съм правила и за което знам, че е напълно възможно.
При задната няма нагоре-надолу по очевАдни причини, но когато момичето е отгоре, има не само нагоре-надолу и напред-назад, но и движения настрани (под формата на осмица, примерно).
lqlqlq..
04-17-2012, 16:19
Eee, философите.. Има други раздели от форума за шитнята ви, изчезвайте.
По темата - защо не пробваш леко да легнеш върху него (със свити крачета, така че дупето да е все още във въздуха) и той отдолу да си движи кръста и вкарва/изкарва.. Това е доста приятен начин, пък и ако момчето е активно може да постигнете страхотно темпо.. ;)
++1
още едно трикче, което аз правя е когато застана отгоре да си сложа ръцете в/у коремчето му да стискам леко или да го ''издрасквам'' с нокти..колкото да го възбудя оооще мъничко.Естествено това може и да не подейства при всички...
Успех!! :)
ledenakrasota
04-17-2012, 19:28
Аз ти препоръчвам да пробваш осморката отгоре. :) Страшно ще ви хареса и на двамата. Без притеснения експериментирай и ще разбереш кога, какво, как. :-D
TheBeliever
04-17-2012, 19:41
Ако те притеснява темпото, просто се наведи напред, пренеси тежестта върху ръцете и движи таза, като се старай движенията да идват от кръста, а не от бедрата.
На жена не давай да ти се качи отгоре освен ако те мързи или си пиян...
MaLkaTa_LaDy
04-18-2012, 08:59
Няма да ви чета всичките глупави постове но по сила са : ирония, сарказъм, сатира [където вече има и гротеска]... Няма значение.
По темата: И на мен в началото ми беше трудно отгоре и все още не ми е толкова кеф. На стол ми е сто пъти по-удобно. Пробвай и ще видиш.
MarietaS
04-19-2012, 05:05
Така.. въпросът ми е следния..Искам да попитам момичетата,какви трикчета използвате когато сте отгоре ? От скоро водя полов живот и когато съм отгоре имам чувството ,че на приятеля ми не му е толкова добре :/ някак си се губи ритъма и се чувствам доста зле,когато на него не му е хубаво...
Отгоре с лице към него и започваш - движения напред с леко повдигане на горе и след това назад и надолу.В началото по леко после забързай,дори ако искаш му сложи ръцете му на дупето за да помога и той!Но всички движения идват от кръста и ханша и краката.Това е най лесния начин,когато си седнала върху него.Другия е да клекнеш над него,но ще се скапиш за нула време!
На мен ми е голям кеф в КОЛА сядам си на него и това е .. :D ;p
anonymous708973
04-22-2012, 08:42
Няма да ви чета всичките глупави постове но по сила са : ирония, сарказъм, сатира [където вече има и гротеска]... Няма значение.
Хумор, ирония, сатира, сарказъм, гротеска. ;)
Приятеля ми обожава докато съм отгоре да се клатя бавно и да поддържам ритъма.Естествено не отказва и бързото,но проблема е там,че умората понякога надделява ;д
nymphadora
04-23-2012, 07:50
Лелее,умряхте да се поправяте значи :D:D