Влез

View Full Version : Оф, идиот е..

Зайче..
04-13-2012, 15:01
Преди около месец се скарах с момчето, което харесвах (той мен също. Знам го, защото ми го каза). Скарването беше и по моя, и по негова вина. Аз бях подпийнала, а той надут пуяк! :д Вчера му писах един закачлив смс, в който му се извинявам (така да се каже) ама той не отговори. Има ред причини, поради които да не го е направил. Например може да ми е изтрил номера и да не се е сетил коя съм или телефона му да е спрян, също може пак да го е забутал някъде и да не го е чул, както и да не му се е пратил смс-а, защото телефона му е много калпав :д. Естествено може и да го е прочел ама да ме е отсвирил. Според вас като се видим (ако се видим) да му кажа ли нещо и какво? И все пак ако не успеем да се видим близката седмица да му пиша ли нещо в скайп или на смс? По принцип не ги обичам тези виртуални извинения ама ако няма друг вариант прибягвам и до тях.. Та идеи? :д

DisappointedDreamer
04-13-2012, 15:15
Учудвам се, че си пропуснала да му пишеш в ФБ.

Тц, виж се с него и тогава му се извини. Телефони, скайп, смс-и и т.н. ги забрави.

bloodyF
04-13-2012, 15:18
Например може да ми е изтрил номера и да не се е сетил коя съм или телефона му да е спрян, също може пак да го е забутал някъде и да не го е чул, както и да не му се е пратил смс-а, защото телефона му е много калпав :д.

първо, много си наивна, ако тея неща си ги мислиш наистина
второ, той те е отрязал, да
трето, стига си досаждала на човека, щом веднъж не става, няма да стане от 10тия, 15тия или 100тния път
и да, онлайн извиненията са тъпи, оффлайн по смс/телефон, също
а пък ''закачлив смс'' никога не може да се приеме като ''сериозно извинение, идващо от сърцето ти''
така че може да минеш натам към следващия

Зайче..
04-13-2012, 15:23
първо, много си наивна, ако тея неща си ги мислиш наистина

Аз не си ги мисля, аз ги знам. Защото например като сме излизали ме е предупреждавал, че телефона му си прави произволности като да звъни на хората или да затрива смс-и. Веднъж ми беше казал, че е възможно целият ни разговор да е слушан от баща му, защото той му е звънял последно, а телефонът му можело сега да го набере.. :д Е, допускам, че може и да не е било вярно ама точно тогава за какво му е било да ме лъже.. :д

DisappointedDreamer
04-13-2012, 15:24
така че може да минеш натам към следващия

Послушай съвета на кака си.

bloodyF
04-13-2012, 15:25
апф, явно толкова си му важна щом ''не помни коя си, изтрил ти е номера, уж му се е развалил телефона или нещо такова''

SisiStrange
04-13-2012, 15:29
Ако сте се скарали за тъпотия, пробвай да говориш с него. Нищо не губиш и според мен не му трябва много.

Защо да е наивна? Това е дори по-вероятно, отколкото да се е извинила и да я е отсвирил, щом я харесва. Аз редовно не получавам смс-и, защото телефона ми е тухла, ама не е като да прекъсвам контакти с хората, които харесвам нарочно. Те го знаят и съответно се свързват с мен по друг начин.

Хич не ми звучи толкова изгубена каузата. Би ли споделила за какво все пак се скарахте?

Зайче..
04-13-2012, 15:29
bloodyF Еми така е, ама и аз не мога да кажа, че той е най-важният човек за мен. Просто искам да се сдобрим, защото е много добра компания и голямо лице. :д

Зайче..
04-13-2012, 15:31
Ако сте се скарали за тъпотия, пробвай да говориш с него. Нищо не губиш и според мен не му трябва много.

Защо да е наивна? Това е дори по-вероятно, отколкото да се е извинила и да я е отсвирил, щом я харесва. Аз редовно не получавам смс-и, защото телефона ми е тухла, ама не е като да прекъсвам контакти с хората, които харесвам нарочно. Те го знаят и съответно се свързват с мен по друг начин.

Хич не ми звучи толкова изгубена каузата. Би ли споделила за какво все пак се скарахте?

Защото бяхме вкъщи и си правехме снимки и той ми каза да не ги качвам, обаче аз едната я качих, защото ми беше много любима. Той се обиди и така. :д

SisiStrange
04-13-2012, 15:42
Значи е дребиолия. :) И аз мразя да ми качват снимки, които не искам да се качват, случвало се е, мусила съм се, но минава бързо. Сигурно даже му е минало вече, но иска да ти даде урок с мусене.

Явно обаче се дразни на такива неща и гледай да не повтаряш.

Зайче..
04-13-2012, 15:47
Значи е дребиолия. :) И аз мразя да ми качват снимки, които не искам да се качват, случвало се е, мусила съм се, но минава бързо. Сигурно даже му е минало вече, но иска да ти даде урок с мусене.

Явно обаче се дразни на такива неща и гледай да не повтаряш.

Да, знам че е гадно така да се качват нежелани снимки ама се изкуших.. вече няма.. :д

ShtrudeL
04-15-2012, 13:58
Темата се заключва по желание на автора.