View Full Version : Оф, идиот е..
Преди около месец се скарах с момчето, което харесвах (той мен също. Знам го, защото ми го каза). Скарването беше и по моя, и по негова вина. Аз бях подпийнала, а той надут пуяк! :д Вчера му писах един закачлив смс, в който му се извинявам (така да се каже) ама той не отговори. Има ред причини, поради които да не го е направил. Например може да ми е изтрил номера и да не се е сетил коя съм или телефона му да е спрян, също може пак да го е забутал някъде и да не го е чул, както и да не му се е пратил смс-а, защото телефона му е много калпав :д. Естествено може и да го е прочел ама да ме е отсвирил. Според вас като се видим (ако се видим) да му кажа ли нещо и какво? И все пак ако не успеем да се видим близката седмица да му пиша ли нещо в скайп или на смс? По принцип не ги обичам тези виртуални извинения ама ако няма друг вариант прибягвам и до тях.. Та идеи? :д
DisappointedDreamer
04-13-2012, 15:15
Учудвам се, че си пропуснала да му пишеш в ФБ.
Тц, виж се с него и тогава му се извини. Телефони, скайп, смс-и и т.н. ги забрави.
Например може да ми е изтрил номера и да не се е сетил коя съм или телефона му да е спрян, също може пак да го е забутал някъде и да не го е чул, както и да не му се е пратил смс-а, защото телефона му е много калпав :д.
първо, много си наивна, ако тея неща си ги мислиш наистина
второ, той те е отрязал, да
трето, стига си досаждала на човека, щом веднъж не става, няма да стане от 10тия, 15тия или 100тния път
и да, онлайн извиненията са тъпи, оффлайн по смс/телефон, също
а пък ''закачлив смс'' никога не може да се приеме като ''сериозно извинение, идващо от сърцето ти''
така че може да минеш натам към следващия
първо, много си наивна, ако тея неща си ги мислиш наистина
Аз не си ги мисля, аз ги знам. Защото например като сме излизали ме е предупреждавал, че телефона му си прави произволности като да звъни на хората или да затрива смс-и. Веднъж ми беше казал, че е възможно целият ни разговор да е слушан от баща му, защото той му е звънял последно, а телефонът му можело сега да го набере.. :д Е, допускам, че може и да не е било вярно ама точно тогава за какво му е било да ме лъже.. :д
DisappointedDreamer
04-13-2012, 15:24
така че може да минеш натам към следващия
Послушай съвета на кака си.
апф, явно толкова си му важна щом ''не помни коя си, изтрил ти е номера, уж му се е развалил телефона или нещо такова''
SisiStrange
04-13-2012, 15:29
Ако сте се скарали за тъпотия, пробвай да говориш с него. Нищо не губиш и според мен не му трябва много.
Защо да е наивна? Това е дори по-вероятно, отколкото да се е извинила и да я е отсвирил, щом я харесва. Аз редовно не получавам смс-и, защото телефона ми е тухла, ама не е като да прекъсвам контакти с хората, които харесвам нарочно. Те го знаят и съответно се свързват с мен по друг начин.
Хич не ми звучи толкова изгубена каузата. Би ли споделила за какво все пак се скарахте?
bloodyF Еми така е, ама и аз не мога да кажа, че той е най-важният човек за мен. Просто искам да се сдобрим, защото е много добра компания и голямо лице. :д
Ако сте се скарали за тъпотия, пробвай да говориш с него. Нищо не губиш и според мен не му трябва много.
Защо да е наивна? Това е дори по-вероятно, отколкото да се е извинила и да я е отсвирил, щом я харесва. Аз редовно не получавам смс-и, защото телефона ми е тухла, ама не е като да прекъсвам контакти с хората, които харесвам нарочно. Те го знаят и съответно се свързват с мен по друг начин.
Хич не ми звучи толкова изгубена каузата. Би ли споделила за какво все пак се скарахте?
Защото бяхме вкъщи и си правехме снимки и той ми каза да не ги качвам, обаче аз едната я качих, защото ми беше много любима. Той се обиди и така. :д
SisiStrange
04-13-2012, 15:42
Значи е дребиолия. :) И аз мразя да ми качват снимки, които не искам да се качват, случвало се е, мусила съм се, но минава бързо. Сигурно даже му е минало вече, но иска да ти даде урок с мусене.
Явно обаче се дразни на такива неща и гледай да не повтаряш.
Значи е дребиолия. :) И аз мразя да ми качват снимки, които не искам да се качват, случвало се е, мусила съм се, но минава бързо. Сигурно даже му е минало вече, но иска да ти даде урок с мусене.
Явно обаче се дразни на такива неща и гледай да не повтаряш.
Да, знам че е гадно така да се качват нежелани снимки ама се изкуших.. вече няма.. :д
ShtrudeL
04-15-2012, 13:58
Темата се заключва по желание на автора.