Влез

View Full Version : Хапчета за забавяне на еякулацията?

smechurko
04-13-2012, 20:11
Здравейте,

Някой, който е ползвал такива хапчета да каже, какъв резултат дават и има ли смисъл от тях помагат ли, как се дават със, без рецепта, увреждат ли организма и колко струват? Аз бях чел за Ejacutrol, пишеше, че са добри.

granger
04-13-2012, 20:23
КАМАГРА - задръж тапата.

ubuntureload
04-13-2012, 20:26
Мастика + шоколад... Мед + орехи... двоен кеф и не си тровиш организма с лайна ;)

lovelyyy__
04-14-2012, 07:45
защо не пробваш с презервативи durex performa

Stalik
04-15-2012, 09:02
Не вярвам положението да е толкова зле, че да се налага да се прибягва до хапчета. Всичко е въпрос на практика. Иначе предложението за презервативите Performa е най-сериозното, което аз бих препоръчал на този етап. Хапчетата са като поостарееш още малко. :)

thefolenangel
04-15-2012, 09:21
Мии хапчетата са АБСОЛЮТНО КРАЙНААА мярка, не я подкрепям.

Иначе най-честият метод за забавяне на еякулацията е да си мислиш за нещо друго.

Ако трябва да ти визуализирам това с пример, ще ти кажа за моя първи път - решавах на ум едно биквадратно уравнение. Изкарах невероятно дългите 10 минути :D

Но това е така само в началото. След трениране на мускула и натрупаният опит, сега мога си изкарам колкото искам :)

Вярвам, че и при тебе ще е така.НЕ се трови с химия!

smechurko
04-16-2012, 16:19
Мии хапчетата са АБСОЛЮТНО КРАЙНААА мярка, не я подкрепям.

Иначе най-честият метод за забавяне на еякулацията е да си мислиш за нещо друго.

Ако трябва да ти визуализирам това с пример, ще ти кажа за моя първи път - решавах на ум едно биквадратно уравнение. Изкарах невероятно дългите 10 минути :D

Но това е така само в началото. След трениране на мускула и натрупаният опит, сега мога си изкарам колкото искам :)

Вярвам, че и при тебе ще е така.НЕ се трови с химия!

Ако ти кажа за какви глупости съм си мислил. :X Ама не мога... :D