Влез

View Full Version : Притеснение

someonerandom
04-14-2012, 07:28
С приятелката ми наскоро го направихме за първи път,проблемът е,че и двамата не знаем какво правим(на мен ми е за 1 път,тя го е правила няколко пъти с бившия си,но той дори не я беше отворил както трябва).Проблемът е,че страшно много се притеснявам и трудно ми става или спада докато слагам презерватива.Иначе докато се натискаме си ми става съвсем щастливо,просто като усетя,че нещата отиват натам и се спичам.Последният път като пълен идиот и изтърсих,че разваляла настроението(не знам защо,беше полу-шега,успокоих я и сега и е добре,но аз още се чувствам леко ужасно),Проблемът е,че ме е страх,че ако не потръгнат нещата,ще ни изстинат чувствата,така че въпросът ми е:Как адс е справим с притеснението?Наиситна много искам да съм с това момиче и съм готов да направя каквото трябва и усещам,че ако веднъж си го направим както трябва няма да имаме проблеми,просто трябва да се успокоим.Идеи?

granger
04-14-2012, 08:40
Пуснете си хубава музика , отпуснете се на максимум , загасете лапите и правете секс! Бих ти предложила и алкохол,но имайки предвид ,че казвап,че трудно го вдигаш няма да е особено добра идея. Все пак може няколко глътки уиски за отскок!Успех.

someonerandom
04-14-2012, 08:44
Аз принципно мислех вино/шампанско,защото хем е слаб алкохол и няма как да ме засегне в такава степен,хем все пак си е алкохол,пък и се води,че донякъде действа като афродизиак...

TheNormalGuy
04-14-2012, 09:04
Ми тогава избираш една хубава бутилка вино, може също да вземеш някакви ароматни свещи, те също биха има ли ефект. :)

SmilezZz
04-17-2012, 19:00
Всичко си зависи от тебе и от психическата ти нагласа. Не му мисли толкова много, просто се отдай на момента и то ще се случи от само по себе си.

nymphadora
04-17-2012, 19:24
Ти щом предварително си се спекъл дали ще успееш да го вдигнеш,значи няма да стане работата.Отпусни се и не му мисли толкова.

sibel.ali2
04-18-2012, 00:10
Az skoro shte nawursha 16 godini..imam si priqtel ot 2 meseca,kogoto go obicham strashno mnogo,kakto i toi men ..toi iska da prawim sex,no w nikakyw sluchai ne me nasilwa,kazwa mi che e gotow da me chaka do kato az buda gotowa nqma znachenie kolko wreme i che ne hodi s mene samo zaradi towa da si legne s men..az sushto go iskam iskam toi da mi e purwiq ,no mnogo se strahuwam ako se razdelim sled vreme,toi mnogo puti mi e obeshtawal che nqma da me napusne nikoga i che me obicha mn,az mu vqrwam toi mi go e dokazal mn puti i az sum go probwala..no kakwo da prawq ? :x