Влез

View Full Version : Дайте някакви съвети!!!

millenium21
04-14-2012, 20:04
Здравейте!Казвам се Петър и съм на 18 години от Благоевград.
Та...от няколко седмици си харесвам едно красиво момиче,с което се видяхме на един купон в общ приятел.До този момент не съм хлътвал толкова по момиче,колкото сега,защото рядко имам време да излизам,а и съм от по-срамежливите.По време на тая вечер ние си казахме не повече от 5,6 изречения,думи(както искате го приемете),но това,което забелязах и ми направи впечатление,е,че колкото и пъти да я погледнех,все ни се срещаха погледите.Аз се правех,че това не го виждам и "гледах" през нея,щото ме беше срам да си призная,че я харесвам,защото не знаех,как ще реагира.Както и да е,мина вечерта всички си тръгнахме и т.н.,но оттогава нито съм я виждал,нито съм я чувал,което ме побърква.
За това и пиша тук,ако можете да драснете по някой ред,и да споделите,вие как бихте постъпили на мое място,като имате предвид,че съм доста срамежлив,а и тя също не е от много разговорливите.От друга страна проблемът,поради който аз не я търся,е,че съм леко пълен(около 85 кг.) и не съм някакъв набит,мускулест,което ме притеснява,защото може да не я интересувам,а за нея съм сигурен,че има доста обожатели,и се чудя,дали изобщо да се занимавам,дали имам шанс!

Та това е в общи линии моята история.Може би ви се е сторило малко объркано,но дано сте разбрали най-важното!
Очаквам да напишете по нещо,за да ми помогнете!
Благодаря предварително на отзовалите се,и моля без обидни коментари! :)

kyon
04-14-2012, 20:21
Ако духовно си богат винаги има шанс. Обади и се, покани я да излезете и действай..
Нищо не губиш, но можеш да спечелиш (колкото и банално да звучи).

AniBG
04-14-2012, 20:28
Темата не е за този раздел..

Ние няма как да ти кажем "дали имаш шанс", "дали ще потръгне", "дали ще те търси или интересува от теб".. Приеми, че не сме врачки и няма как да ти отговорим с точност! Колкото до "срамежливостта ти" :lol: - трябва да се научиш да го преодоляваш, също както можеш в определени ситуации да преодолееш страха си от нещо.. Колкото до килограмите - недей да имаш толкова много комплекси, както са казали хората - харесвай се себе си, че да те харесат и другите. Щом се притесняваш тренирай нещо, ходи на фитнес или ддз, нещо с което да "заякнеш", щом не мислиш, че в този ти вид ще те хареса. Най-вожното и разумно нещо в този момент е да преодолееш срама си. По-добре да и кажеш, да пробваш - ако стане-стане, ако не-не. Но за напред ще ти е много по-лесно, защото чисто душевно ще си се убедил и ще знаеш нейното мнение и отговор. В противен случай, ако наистина я харесваш, мисълта, че не си се престрашил да и го признаеш, ще те измъчва доста дълго време. Успех! ;)

msdattt
04-14-2012, 20:29
поне опитай ;) иначее послее ще съжаляваш и ще се чудиш: "какво би могло да бъде, ако.. " :)

xxjust_believexx
04-14-2012, 20:48
Опитай, както казаха по-горе. Нищо няма да загубиш ако я поканиш да излезете, може само да спечелиш. И не всички момичета се интересуват от това, как изглеждаш, за някои е важно това какво сърце и душа притежаваш. Така, че не се притеснявай да я поканиш на среща. Отпусни се, бъди себе си и туко виж всичко се наредило. :)
По добре погрешен опит, отколкото пропуснат шанс! ;)

msdattt
04-14-2012, 20:54
Опитай, както казаха по-горе. Нищо няма да загубиш ако я поканиш да излезете, може само да спечелиш. И не всички момичета се интересуват от това, как изглеждаш, за някои е важно това какво сърце и душа притежаваш. Така, че не се притеснявай да я поканиш на среща. Отпусни се, бъди себе си и туко виж всичко се наредило. :)
По добре погрешен опит, отколкото пропуснат шанс! ;)

++ :) именно ;)

thefolenangel
04-14-2012, 21:27
Най-лошото, което може да ти се случи е да те отреже (отхвърли), но дори и това пък ще е полезен опит за бъдещето.

Sirona
04-14-2012, 21:39
Хората ненапразно казват от опит глава не боли :) Човек винаги трябва да използва всяка възможност, отколкото после да съжалява, че не е опитал.