View Full Version : Най-добрата му приятелка
Заедно сме само от седмица,а се познаваме от около 5 години,но сме били само познати.Нещата между нас се случват доста бързо и ето ,че в момента той спи до мен на леглото.На вечеря някак си изведнъж започна да говори за най-добрата си приятелка(за която ми беше говорил и по-предни дни),колко и отивал син и лилав молив за очи и как той просто и търсил принц...А попринцип в разговора ставаше дума за моите очи...както и да е.Като цяло той е обграден с много хора и доста от тях са му един вид фенки...хах.Беше ми говорил и за бившата си,с която имали голяма любов,но сега вече били само близки приятели.Колкото до най-добрата му приятелка,той сам започна темата за нея преди няколко дена и все пак се радвам,че поиска да ми каже за нея. Заболя ме много и онзи ден относно бившата му и това,което е имало между тях,както и вчерашната изцепка Колко много и отивал на Мими син и лилав молив ,видиш ли...
Не искам да повтарям грешките си от предни връзки и за това искам да му дам колкото се може повече...но имам чувството,че и да се опитвам няма да бъда най-голямата му любов.Той има повече опит от мен... И някак си не усещам начина по,който го привличам.Не разбирам дори защо е с мен въпреки,че ми е казвал,но може би съм искала да чуя нещо друго.
Как да постъпя?
SisiStrange
04-15-2012, 05:50
Кажи му, че нямаш нищо против да си има приятелки, бивши и прочие, но те нямат място в разговорите ви. За какво въобще е седнал да ти обяснява каква голяма любов били с бившата? От опит ти казвам, по-голяма тъпня няма. За миналото може да се говори, но с минимални подробности. Всичко останало дразни.
Един вид неуважение е да седи до теб, а да дърдори за на другите момичета моливите, сенките, щипките за коса и тн.
Започни и ти да му разправяш за на Пешо хубавите, загорели рамене и колко му седят потници. Току виж му светне.
anonymous708973
04-15-2012, 05:54
Близки приятели с бивша... дръжки.
А вие колко близки бяхте преди да тръгнете? Струва ми се, че момчето още не е загряло твоето положение в неговия живот.
Glamour92
04-15-2012, 05:58
Според мен пък съмненията ти са породени от собствената ти несигурност-проблем,който може да доведе до сума ти други глупости.Ако е така- ти и само ти си човекът,който може да оправи нещата ...
На Мимето й бил ходел пембян молив-е,добре,така да бъде-най-вероятно приятелят ти не е влагал нищо в тая невинна фраза-иначе сега щеше да е с нея,не с теб(освен ако не го е френдзоуннала,но и тогава си остава твой-човек току така от "зоната на здрача" не излиза хДД ) .
Колкото до това дали вашата любов ще прерасне в нещо голямо за него-на тоя етап никой не може да каже.Ние също не сме медиуми-връзката ви датира от седмица,реално няма как да бъде с такава дълбочина,с каквато са били отношенията му с бивши.
След като се опознаете по-добре и си станете по-близки,може пък ти да се превърнеш в така наречената му "голяма любов".Може пък и да не.
Засега просто се наслаждавай на моментите ви заедно и не си набивай филми в главата.Ако питаш мен,нямаш кой знае какви поводи за притеснение.По-плашещо щеше да е ако отказваше въобще да говори за Мимето и бившите когато го питаш нещичко за тях,да върти очи и да се измъква от темата,пелтечейки...
SisiStrange
04-15-2012, 06:25
Забелязала съм, че пълната самоувереност у едно момиче се появява с помощта на човека до нея. Той я кара да разцъфне. Ти може да имаш прекрасно тяло, уникален вкус, огромни красиви очи и въобще всичко, но ако човека до теб все ти говори за други момичета, очите им, големите си любови и тн., няма как да си сигурна в него. Някак по-скоро идеята е да не се дразни, когато други го свалят, а той е с нея и не им дава знаци, и за него тя е специална. Абеее... едно момче трябва да може да те накара да се почувстваш уникална за него. Без значение какви са му приятелите/приятелките.
Забавлявай се! И не бъди прекалено сериозна. Какво ако утре ти сервира някоя неприятна изненада? Важното е днес да си си изкарала добре с него. Може просто така да си говори, а по - вероятно е наистина да има чувства към най - добрата си приятелка. Просто не задълбавай, радвай му се докато го имаш.
Ами опитвам се да се забавлявам и да не се вкарвам във филми,но не винаги се получава.Той ми е разправял как са си говорили с най-добрата му приятелка ,че и двамата мислят един за друг колко са готини и тн,но не били изпитвали по-големи чувства от приятели/ брат-сестра.А и между другото тя ще заминава да учи в чужбина от това лято(което за мен не е толкова лошо ;д ).Била станала приятелка с бившата му...НО иначе го отървавала от фенки (китарист е) и не знам си какво още.
Пък оная бившата му...веднъж,когато той беше в нас тя му се обади,че имала проблеми с компа и почна да му разправя някви работи там относно тва.Аз я чух от телефона,но не знаех,че ТОВА е бившата му и след края на разговора си изказах мнението какъв може да е проблема с компа.След тва той веднага и се обади да и обясни това,което аз му казах.Хъх..
Иначе не отделя някво време за да ми говори за нея,само 1-2 пъти бяхме стигнали просто до тая тема.Притеснява ме начина,по който каза,че са имали голяма любов.Един вид 'Ооо...ма ти нищо не знаеш,беше ГОЛЯМА любов' .
Наистина е минало страшно малко време за да се разбере,какво ще стане.Той каза,че бил голям оптимист относно нас двамата и до сега не бил имал връзка,която да започвала толкова хубаво.И въпреки това не усещам да има такова старание ,каквото имам аз спрямо него.
Относно това и аз да започна да говоря така за някой пичага ...да може и да пробвам нещо.Един път искахме да излезем и аз в нас бях с някъв много тесен клин ,та той ми каза "Ама как ше излизаш така?!Моля ти се облечи си нещо...кво са да те заглеждат тука...некви..." .
Може би просто си е типичния мъж ,знам ли.Много често седим и се гледаме право в очите без да си кажем и дума и той се засмива или се усмихва ,а като го попитам какво има той ми отговаря 'Нищо,радвам ти се' ,а аз искам да знам какво му минава през главата...
anonymous708973
04-15-2012, 08:33
Напълно е възможно наистина да ти се радва. Аз така правя :д
Хахаха, обличай си тесните клинове и се радвай.
paradosou
04-15-2012, 10:16
Ако пак захване, опитай с нещо полушеговито-полусериозно, от което би се усетил.
И наистина - не задълбавай толкова, просто се радвай на хубавите моменти. Така или иначе в един момент връзката ще тръгне в определена посока и доста неща ше се изяснят. :)
therichbitch
04-15-2012, 15:29
той ти дрънка за тая и оная и после ти забранява да се обличаш еди как си... само на мен ли ми се струва нахално
SisiStrange
04-15-2012, 15:38
И на мен ми се струва нахално.
Все едно: Ах, ква е красавица тая, ама ти гледай да не изпъкваш много-много.
valdesbg
04-15-2012, 16:30
Тва с клиновете е оправдано, синия молив на Мимето да не те бърка особено. Иначе - не се филмирай излишно, аз засега не виждам нещо парадоксално или лошо. Това че ти не усещаш нещо не означава че не съществува. Означава че по една или друга причина не стига до теб. Вариант едно - предавателното устройство, вариант две - приемното устройство. Вижте къде е проблема и го решете.
SmilezZz
04-16-2012, 16:06
Прекалено рано е да се вкарваш във филми и да си мислиш как утре ще дойде края! Може би просто все още не е свикнал с мисълта, че е обвързан - може би да иска да знаеш повече за най - добрата му приятелка , не знам какви глупости могат да минават през главата му. Но ако продължава така , отвърни му полу-сериозно, че да се усети и да спре да се държи по тоя начин. Но не се притеснявай излишно , че това ще ти изиграе лоша шега. Бъди по - уверена не само в себе си , но и в него, и във връзката ви.
Не се филмирай много-много. Явно най-добрите приятелки често биват голям трън в очите на гаджетата на приятелите си. Това, че са си приятели, че споменал, че на нея й отивал нз си къв молив... еми хубаво, де кво толкоз се връзваш? Давай го по-яваш и не бързай.
djipsito
04-16-2012, 20:35
Кое с клиновете е оправдано не разбрах ?
Обличай се както си искаш. За приятелките ти казаха по-горе..
DisappointedDreamer
04-17-2012, 09:25
Кое с клиновете е оправдано не разбрах ?
Обличай се както си искаш. За приятелките ти казаха по-горе..
Оправдано е, защото е нормално/сладко гаджето и да не иска някой друг да зяпа пищните и форми в тесни дрешки.
SisiStrange
04-17-2012, 09:36
^ Което пък е много глупаво, особено, ако момичето се харесва и е суетна. Повечето момичета не се обличат, за да свакят непознати мъже, а заради себе си. И може би малко заради другите жени. Бих се сдухала много, ако някога ми се наложи забрана да нося тесни, къси роклички, за да не би някой да ме загледа някъде. XD
DisappointedDreamer
04-17-2012, 09:50
^ Е, да. Не съм казала че е правилно, просто го разбирам младежа. 8-)
In*The*Face
04-17-2012, 10:25
Аз съм била и все още съм в позицията на най-добра приятелка на момче. Почти всичките му приятелки са ревнували от мен и рано или късно се стигаше до раздяла. Със сегашната му приятелка се сприятелихме още в самото начало и тя никога не се е дразнела от нашите взаимоотношения и са заедно вече от години. Не би трябвало да се дразниш когато ти споделя за нея, особено ако си сигурна, че между тях няма нищо друго освен приятелство. Що се отнася до близките взаимоотношения с бивши, аз съм така с повечето. Те си имат приятелки, миналото е зад гърба ни, но това не значи да се подминаваме като непознати. Довери се малко повече на приятеля си и недей да дълбаеш във въпроси от рода "ама защо си с мен". Щом е, значи иска да бъде, намира нещо в теб и му е приятно. Колко далеч ще стигнете и дали ще се превърнеш в по-голяма от предишните му любови зависи само от вас.