Влез

View Full Version : Как да я преодолея?

noproblem123
04-15-2012, 11:34
С приятелката ми бяхме заедно около 2 месеца, но аз се влюбих лудо в нея, а тя ми каза, че само ме харесва и не е влюбена и иска да не продължаваме нататък. И двамата сме на 17. В момента ме е много яд и за това, че не мога да съм с нея и за това, че не правихме секс и пропуснах възможност. Има ли начин да я преодолея и да не мисля само за това? Минаха почти 2 седмици от раздялата ни. От начало всичко тръгна на игра, но после се влюбих, а тя ме заряза. Как да си променя мисленето и да не ме е яд за пропусната възможност и да бъда с нея. Само да отбележа, че ако не бяхме скъсали щяхме да го правим в най-скоро време, дойде като гръм от ясно небе тази раздяла. Имах и много планове с нея....Странното е, че не я мразя, а я обичам повече..помогнете ми, защото всяка мисъл за нея ме депресира и натъжава все повече.

Sh@d0w
04-15-2012, 13:16
Тъжно ти е защото не си я минал, не за друго. Споко един ден пак ще те огрее, дотогава карай на ръчна.

PLEYGIRL
04-15-2012, 13:22
Време ...... изчакай поне 4,5 месеца ако още си така тогава си намери друго момиче.

valdesbg
04-15-2012, 13:38
Е иди я изчукай като толкова искаш. Но това няма да ти реши основния проблем.

noproblem123
04-15-2012, 17:36
Ами проблема е, че е девствена, а ми беше казвала, че е готова и ми беше обещала, че това ще се случи. Чувствам се прецакан. Все едно да ми се яде пиле с картофи, да го сложа във фурната, да се сготви и накрая, когато трябва да го изям, да го хвърля през прозореца. Същото със секса. Ходихме 2 месеца и толкова се надявах..., но и се влюбих в нея, тя е много добър човек, просто тая раздяла ми дойде доста неочаквано и не знам как да я приема. Ако имате някакви утешителни фрази за секса или за несподелената любов, споделете ги.

valdesbg
04-15-2012, 18:02
Е то си личи как е поредната бройка за теб, що се оправдаваш? Като толко ти е важен секса ходи я чукай.. ако тя се даде.. значи си го заслужавате и двамата.

Иначе... ще е добре в следващите поне 5-6 годинки да не припарваш до момичета.

thefolenangel
04-15-2012, 18:34
Валдес краен си. Не мисля, че е само за секс.

Желязото се кове докато е горещо. Щом са минали 2 седмици никакъв шанс.

И Шадоу е прав. Много!

noproblem123
04-15-2012, 20:11
Еми все пак е девствена и нямаше как да ми пусне толкова бързо. Въпроса е, че щеше да стане скоро и ми се изплъзна тази възможност от ръцете, но това няма значение. Питам как мога да спра да мисля за нея, защото тя наистина ме нарани, но пак я искам.

thefolenangel
04-15-2012, 20:58
Хвани си някоя и прави секс с нея всеки ден, работи за да не мислиш за нея.
Иначе пермаментно, бързо и ефикасно решения на твоя проблем няма.
Всички сме минали от там и бъдещите поколения мъже ще минават.

http://3.bp.blogspot.com/-Iu5LzreNdyE/TzDCgGhxaNI/AAAAAAAAEi0/LE5-6AHpng4/s1600/e765b8da_misc-true-story.jpeg

DisappointedDreamer
04-15-2012, 21:14
Еми все пак е девствена и нямаше как да ми пусне толкова бързо. Въпроса е, че щеше да стане скоро и ми се изплъзна тази възможност от ръцете

Ъ, ужасен човек си. Валдес въобще не е краен. За теб тя е била поредната девствена ципа, която се разкъсаш, поредната дупка, в която ще си го пъхнеш.

Намери си друго момиче, което да чукаш, и което ще харесва да бъде наричано Number 100.

NambyPamby
04-15-2012, 21:18
Валдес краен си. Не мисля, че е само за секс.

Е, как да не е, като от 5 реда текст на 10 места споменава колко съжалява, че не я е минал, още повече, че видиш ли, била девствена?
Абсолютен оръфляк. Във форума лъха на отчаяние и загорялост донемайкъде, на живо сигурно е още по-зле. Пак много те е изтърпяла тая преди да ти бие шута.

mimess93
04-15-2012, 21:21
Няма за какво да се чувстваш прецакан. На почти 19 съм и вече съм свикнала може би с разделите и връзките.. Времето е най-добрия лечител и не забравяй, че една врата се затваря за да се отвори нова. Много по-добра. Не унивай. Ще имаш още стотици раздели . От всичко можеш само да се учиш. От мъка няма смисъл и полза.

TheNormalGuy
04-15-2012, 21:35
Момичета за искащи секс под път, и над път, тая като не иска, друга ще иска ;)

mimess93
04-15-2012, 21:46
защо всичко опира до сека , хора. Толкова ли ограничени станахме. Говорим за нормални отношения между двама души. Секса е ясен. само за т'ва говорите и поставяте на пръв план.

Nakadah
04-15-2012, 22:38
ХахахахАХахаххАХахахахаха хахАХАхахах!

miki589
04-15-2012, 23:23
Според мен единственото което търсиш от нея е секс !! Трудно е да преодолееш някой който наистина обичаш !! Най добре стой далече от нея влез в друга компания така по лесно ще я забравиш ! И си харесай някое др момиче !!

anonymous708973
04-16-2012, 05:57
Ами проблема е, че е девствена, а ми беше казвала, че е готова и ми беше обещала, че това ще се случи. Чувствам се прецакан. Все едно да ми се яде пиле с картофи, да го сложа във фурната, да се сготви и накрая, когато трябва да го изям, да го хвърля през прозореца. Същото със секса. Ходихме 2 месеца и толкова се надявах...,

Като си прегорил пилето, така ще стане.
С други думи, не си си опекъл работата правилно, не си заслужил да си легне с теб.

SmilezZz
04-16-2012, 12:47
Просто порас(т)ни!
И кого си мислиш, че лъжеш - нито си лудо влюбен в нея , нито си имал планове за бъдещето с нея. Личи си. На всеки ред си писал колко съжаляваш, че не си я минал - то и заради това ти е гадно , не за това, че не си с нея. То се вижда. Ти ако наистина я обичаше толкова - щеше да съжаляваш и щеше да направиш всичко възможно , за да се върне при тебе , а не да хленчиш , защото не си успял да я минеш.