View Full Version : Avon Clearskin
Какво мислите за продуктите от сериите?
Смятам да я пробвам, чудя се обаче коя серия..тази за разширените пори или за черните точки.
Ето и снимка, за да се сетите долу горе за кои продукти става въпрос http://avonbg.com/media/4681/clear.skin_496x210.jpg
Използвала съм ги, не са зле, но предпочитам на акне аут продуктите. :)
Използвала съм ги, не са зле, но предпочитам на акне аут продуктите. :)
Много положителни мнения съм чувала наистина. Преди 5 години, ако не и повече, ми беше предписан кремът от дерматоложка, но нямаше никакъв ефект. Сега може да са ги подобрили.
nymphadora
04-15-2012, 17:41
Имам един тоник 3 в 1 и доколкото си спомням ми изсушаваше кожата.
sweet__potion
04-15-2012, 18:21
аз имам същия тоник 3 в 1 и с него си премахвам грима, иначе като цяло козметиката на Ейвън е хубава.
Сигурна съм, че им бях ползвала нещо на тази колекция, но не си спомням кое. ._.
Като цяло на Ейвън съм доволна от почистващите за лице.
Nutella♥
04-16-2012, 12:43
Аз пък не съм особено доволна от продуктите за лице на Ейвън.Използвала съм няколко,но като че ли повече имам доверие на масовите марки.Не съм доволна от продуктите им и смятам,че и този е повече прехвален в каталога и едва ли ще има някакъв резултат.Ако искаш пробвай някой кремчета за лице на Биодерма - по-скъпички са,но определено по качествени от Ейвън.
nIkEnCeTy_bE
04-16-2012, 14:39
Ползвах ги преди и бях доволна. Точно синята серия ползвах, а майка ми зелената. Но пак всичко си зависи от кожата ти.