View Full Version : Съседкаа хммм :D
Хора значи имам следния проблем.На каря на улицата се нанесоха нови съседи.Съседи казвам защото сме през 1 къща.Хубаво съседи ама и уловка донесоха със себе си и момиче.Вчера я видях на двора 2пъти,днес 1.Таа въпроса ми е как да я заговоря за да не ме отреже...?все още е нова ?? Гаджее си имам не ми е за гадже,но просто като приятелка.
P.S темата я пуснах за разнообразие не е толкова на сериозно просот искам мнение :) а и ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!! весели празници :)
Таа въпроса ми е как да я заговоря за да не ме отреже...?все още е нова ?? Гаджее си имам не ми е за гадже,но просто като приятелка.
Как така да те отреже? Нали няма да я сваляш.
DragonLady
04-15-2012, 19:55
Попитай я откъде се е преместила, харесва ли и новото място и тн. стандартни въпроси към новодошлият. Вече за по натам може да и предложиш да и покажеш квартала, да я разведеш из него.
амии има доста момичета и при мен има които не са ми гаджета но се правят на надути заа 1вия отговор аа за останалите благодаря тези дни ще действаме да се пооправи малко шибаното време :x
Не мисля, че ще те отреже най-малкото, защото е нова и търси нови запознанства (ако не познава никой все още). Ама имай в предвид, че може и да си помисли, че я сваляш.. :д
GrandProtector
04-15-2012, 23:31
...секс?!?
благодаря за мненията ако има още ще се радвам да ги видя :)
Ами отиваш, запознаваш се с нея, заговаряш я. Сигурно като е нова търси някакви контакти...
[QUOTE=Rad00oo;10124485]Хубаво съседи ама и уловка донесоха със себе си и момиче./QUOTE]
Пич, да не беше във вързоп или торта та са донесли :D :D :D
А иначе и кажи "Комши,ако нещо help ,свиркай" и се представи!
еее така съм се изразил :d :D не съм забелязъл бтв преди малко я видях и е доста красива :) и е по голяма от колкото си мислех 17-19
mlakniwe2
04-16-2012, 14:20
Аз имах една мноо яка съседка мой набор/понеже сме две съседни къщи и аз понякога съм я шпионирал през джама като се къпе в басейна със сестра си/тя е по-голяма от нея с 2год/ и бяхме мноо добри приятели, но техните се разведоха и тя замина в друга държава с майка си инъче бяхме само приятели и почти всеки ден бяхме заедно, но до 7-8 клас-ся като гледам нейни снимки доста се е променила станала е жена вече
ludata90
04-16-2012, 15:05
Здравей, аз съм едикой си....приятно ми е да се запознаем
оказа се,че баба и и дядо и ще живеят тук а тя днес си тръгна сигурно ще идва от време на време :x:( :d