View Full Version : Искам да излезем, но тя все си намирао правдания.... ЗАЩО?
NewMessage
04-16-2012, 09:38
Пускам тази тема за да помогна на една позната. Запознала се е с едно момиче, което няма никакви приятели. Решила е да се сприятели с нея, но тя абсолютно винаги и отказва да се видят. Хем няма къде и с кого да излезе, хем като я покани се натиска у дома и не излиза никъде... Не говори, само мълчи...
Асоциална е някак.
Не общува добре, личи си че не е общувала с хора...
срамува се, срам я е да влзе в магазин ако има хора, срам я е да говори с другите.. защо?
И
Nutella♥
04-16-2012, 10:54
Може би точно защото не е свикнала да излиза често и няма много познати се притеснява сега да се отпусне пред приятелката ти ! Може би се чувства несигурна и уплашена,че тя може да я отблъсне защото тя не е като другите и не контактува често.Поговори с приятелката ти,тя трябва да я предразположи по някакъв начин,да и покаже,че няма нищо лошо да си имаш приятелки.Поканете я на разходка и дори да откаже ако трябва отидете до тях и я домъкнете,след това се забавлявайте.Всичко се дължи на притеснението й, това е ново за нея.Просто я викайте по-често,да движи във вашата компания и така ще се отпусне.
ПС:Ако не съм много любопитна - на колко години сте?:)
NewMessage
04-16-2012, 12:33
Благодаря за съветите!
Иначе аз съм на 16г., приятелката ми е на 17г. и въпросното момиче от историята е на 17г. също.