Влез

View Full Version : Между любовта и приятелствато...

elizabethg
04-16-2012, 13:56
Здравейте!Може и да има такава тема,но поне аз не можах да открия.Та...Аз винаги съм била върл враг на това,когато намериш своята половинка да забравиш най-добрата/добрия си приятелка/приятел.Какво мислите по въпроса?Случвало ли ви се е.Аз примерно имам приятел,но не отцепвам моята приятелка,а по-скоро тя ме отцепва.Постоянно и пиша да излизаме,а тя все си намира причина.И все не иска.Гадно ми е така.Да не стане после:"Ооо,тя си хвана приятел и ме забрави."Точно за това постоянно я търся и я моля да излизаме,а тя не...Не знам какво да правя.Дори преди месец ме накара да отидем на кино с едни нейни приятелки и бившата на моя приятел...Аз казах,че няма да отида заради нея,а тя ми отговори:"Ти не си добре"и"Кво като му е бивша"...Добре,не съм ли права пък?
Не знам защо става така...Аз я търся,а тя ме отцепва... ;(

nIkEnCeTy_bE
04-16-2012, 14:38
Ами явно не ти е истинска приятелка. И аз никога не съм смятала, че е редно да отделяш приятелите си. Има ли желание, има и начин. Винаги ще намериш време и за единият, и за другият.

SisiStrange
04-16-2012, 15:16
Ами явно не ти е истинска приятелка. И аз никога не съм смятала, че е редно да отделяш приятелите си. Има ли желание, има и начин. Винаги ще намериш време и за единият, и за другият.
Съгласна съм с това.

Странно, че се е отдръпнала от теб едва след като си тръгнала с момчето. Да не би да го е харесвала?

msdattt
04-16-2012, 15:21
Съгласна съм с това.

Странно, че се е отдръпнала от теб едва след като си тръгнала с момчето. Да не би да го е харесвала?

И аз си помислих същото, но има и вероятност просто да е ревнива или пък познавам много момичета, които са на принципа: "Е, сега тая си намери гадже, а пък аз съм сама" и от чиста .. завист да те отбягва. Смисъл.. има ли си гадже приятелката ти?

loveca777
04-16-2012, 15:24
Да ви имам проблемите и притесненията

msdattt
04-16-2012, 15:26
Да ви имам проблемите и притесненията

xD еба ли го, след време ще се чудим защо сме си били главата за такива простотии ;)

elizabethg
04-16-2012, 15:56
Не,тя си няма приятел.

msdattt
04-16-2012, 16:00
Не,тя си няма приятел.

Според мен това е причината, колкото и странно да звучи :) остави я, ако ти е истинска приятелка няма да те остави заради подобно нещо :) просто огледай хората около себе си и прецени кои заслужават да си винаги с тях ;)