View Full Version : Ужасен край или ужас без край?
fiveseven
04-16-2012, 23:53
Здравейте на тези които решиха да отворят темата ми. Историята която ще ви разкажа и ще прочетете по-надоло ,започва преди 5 месеца. Запознахме се с въпросното момиче в бар и стана така че след известно време тя прояви интерес към мен и искаше да тръгнем. Стана така че една седмица аз се дърпах защото исках да проуча нещата да съм сигурен че няма да направя грешка ,каквато и в крайна сметка стана.. След известно време бяхме заедно и стана така че аз се закачих отвратително много по нея. Правих неща които така и си останаха неоценени ,а лишеният бях аз ;свалях и звездите по 20 пъти на ден; случвало се е да показвам слабост пред нея и да и се обяснявам в любов (което чак ме е срам да си призная) ;карала ме е да се правя да плача пред нея само и само да направя така че да се гушнем в леглото и да заспим нормално. И така 3-4 месеца... в последният обаче както и преди ми е споменавала че иска да е свободна и да не и държат сметка ,това започна да се засилва и се е случвало да не се чуем по седмица. 1вата седмица в която не се чухме всичко ок 2рият път обаче каза че неиска да ме вижда след като цяла вечер бяхме добре обикаляхме дискотеките направихме грешка да идем на друго място и от там всичко рухна и не сме се виждали от тогава.
В тази любовна драма аз правя така че да сме заедно за над 5ти път ,защото винаги аз съм този който се бори. Оказа се че чашата наистина преля неможе вече да и тичам зад гъза като кученце да мълча като говори само и само да е с мен ,да знам че се е занимавала с други двама в последните 10 дена ,и на всичкото отгоре да е нагла и долна.. и въпреки това немога да си я избия от главата.. незнам любов ли е ,обич или просто силна привързаност.... колко време ще и имам тая тръпка само аз си знам.. ,а може би ще ми дадете съвет или предположение.....?За протокола момичето е с година по голямо от мен ,а аз скоро празнувах 2ри юбилеи. една зодия сме но сме коренно различни. Тя с дългогодишен опит в любовния живот ,много връзки ,много мъже ,всичко по много... а аз бях в дългогодишен застой преди нейната поява.. Благодаря
NambyPamby
04-17-2012, 00:17
Тая е превърнала трошенето на к...ве в самоцел, хахаха.
Застой - застой, нормално е да си заинтригуван, когато най-сетне се появи нещо наглед хубаво в живота ти, нещо ново, интересно, непознато, но любов... Твоето прилича на мазохизъм, а тя е в ролята на строга господарка. Ужас някакъв.
Да се унизяваш по такъв начин заради някаква случайно срещната чапла... Каквото и да се е случило с предишното ти гадже, колкото и дълго да ти е липсвала женска ласка, тва да се заловиш като удавник за сламка не е по-добро решение, повярвай ми.
бтв, когато прочетох в началото, че те е навивала от самото начало да започнете връзка, си помислих, че по-нататък ще пише, че се е оказала бременна и е търсела татко за бъдещето си отроче. отдъхнах си чак. 8-)
зависи от ситуацията.. тя може да ти казва, че иска да е свободна и иска да скъсате или защото ти я лишаваш.. има случаи когато момчетата супер много ревнуват и забраняват на приятелките си да влизат в фейсбук, скайп и т.н., измислят си всякакви неща, нямат никакво доверие в човека, с когото са. това вече след известно време не се издържа, каквито и неща да правиш за нея. А другият случай е , когато няма основателна причина и тя просто иска да си ги сменя ей така. Незнам каква е ситуацията при вас, затова не мога да ти дам съвет. :х
TheNormalGuy
04-17-2012, 07:47
Пич, не си ли се замислял, че може би си я задушавал и/или си я ограничавал по някакъв начин?
DisappointedDreamer
04-17-2012, 08:13
Тая е превърнала трошенето на к...ве в самоцел, хахаха.
Застой - застой, нормално е да си заинтригуван, когато най-сетне се появи нещо наглед хубаво в живота ти, нещо ново, интересно, непознато, но любов... Твоето прилича на мазохизъм, а тя е в ролята на строга господарка.
Точно. Тя е първата, която ти е обърнала внимание, и ти здраво си я хванал с две ръце, и не искаш да я пуснеш. Тя, от своя страна, не е особено очарована - било и е интересно в началото, ново момче, ала бала, ама в последвствие е решила, че не иска да бъде с теб, не иска връзка, иска да бъде свободна и да се шляе след други мъже.
Съветвам те просто да се разделите. И за двама ви ще бъде по-добре. Млад си, ще можеш да намериш друго момиче, което няма да те шиба по задника с пръчка, карайки те да вършиш, всичко, което и дава наслада.
dimitar_ak
04-17-2012, 08:21
Извинявай, че ще съм толкова директен, но бръкни в гащите си и виж дали ще намериш нещо мъжко там. Срам за пола ти бе, човек. Почнал си да се държиш като п***а само за да получиш нейното благоволение да я заведеш на дискотека (сигурен съм, че и ти плащаш всичко). Нямам думи.
shmatarok
04-17-2012, 08:29
Леле... остави я, не си заслужава,ограничавай контактите с нея, по думите ти работата изглежда зле. Ти сам си казваш, че те използва, ами спри да й го позволяваш. Оставяй я да си ходи при другите мъже, момичета има много, не е нужно да страдаш така заради някоя, която си прави каквото иска. ;)
fiveseven
04-17-2012, 09:12
колкото и голяма тръпка да ми е все още ,тя не ме заслужава... искам да попитам обаче има ли начин да върна интригата и да направя така че тя да почне да тича след мен?
DisappointedDreamer
04-17-2012, 09:22
бръкни в гащите си и виж дали ще намериш нещо мъжко там. Срам за пола ти бе, човек.
Точно.
Авторе, ти си идиот. Нищо чудно, че си тичал по задника и. А сега искал тя да почне да тича след него. Ти чуваш ли се? Вместо да я оставиш и повече никога да не се занимаваш, ти продължаваш да се тикаш между шамарите.
Карала те е да се правиш че плачеш и това от какъв зор(Доставяше и удоволствие ли какво :D)
Като чета историята ти ми става ясно че ти определено си я задушавал
тази те има само да я водиш по-дискотеките и баровете един съвет преди Намери си друга и преди да тръгнеш с някое момиче я опознай изключително добре стегни се
и да направя така че тя да почне да тича след мен?
имаш ли пари? ако имаш ще тича не само тя след теб. ама явно нямаш достатъчно. парите са решение на всички несгоди и проблеми в живота. имаш ли пари - имаш всичко и по много. тва е.
In*The*Face
04-17-2012, 11:25
Да направиш така, че да тича след теб - едва ли. Ти описваш типичната патица, която си помпа самочувствието с наивни момчета като теб. Но можеш да направиш така, че да върнеш поне малко от изгубеното си самочувствие. Просто идея. Поискай среща. Отиди усмихнат и готин. Поръчай по едно и за двама ви, без да я питаш. Седни срещу нея. Кажи й, че си я извикал, за да приключиш всичко веднъж за винаги. Искал си да го направиш очи в очи, макар че тя не го заслужава. Усмихвай се и се прави на тотално незаинтересован и безчувствен. Кажи й, че й пожелаваш да срещне правилния човек, който ще издържи на всичките й капризи, но ти си до тук. Глътни си питието, пожелай й хубава вечер и си тръгни.
Единствения шанс да почне да тича след теб е да спреш да го искаш (или поне конкретно от нея)
Абсолютно съгласна съм с In*The*Face! Това е правилното решение, покажи и, че си момче на място! Все пак замисли се.. не ти трябва момиче, което те унижава по този начин. Има тоооолкова много момичета и свестни при това, с които ще си добре и ще си щастлив. Просто я зарежи, и дори да ти е много мъчно ако си спомняш после хубавите моменти заедно (изобщо ако има такива) - не се поддавай!.. : )))
Направи си услуга и я зарежи.
SmilezZz
04-17-2012, 14:28
Престани да се унижаваш по тоя начин и постоянно да й тичаш зад г*за, защото явно тя или не знае какво иска, или просто си мисли, че света се върти около нея. Каквото било - било, вече е време да спреш да се правиш на такъв, какъвто не си и да си внушаваш, че това ти харесва. Не се самозалъгвай, защото с нея още от самото начало се е видяло , че не сте един зад друг и по тоя начин само си даваш празни надежди, че всичко би могло да се промени.
awesomeness
04-17-2012, 17:25
Аз бих ти дала един съвет- НИКОГА, ама НИКОГА не тичай по гъза на момиче, защото ще ти се качи на главата. Казва ти го момиче :)
Остави я да се развива. Ако държи на теб ще те потърси сама съвсем скоро, ако не - нищо не губиш. :)
Starless
04-17-2012, 17:39
Да направиш така, че да тича след теб - едва ли. Ти описваш типичната патица, която си помпа самочувствието с наивни момчета като теб. Но можеш да направиш така, че да върнеш поне малко от изгубеното си самочувствие. Просто идея. Поискай среща. Отиди усмихнат и готин. Поръчай по едно и за двама ви, без да я питаш. Седни срещу нея. Кажи й, че си я извикал, за да приключиш всичко веднъж за винаги. Искал си да го направиш очи в очи, макар че тя не го заслужава. Усмихвай се и се прави на тотално незаинтересован и безчувствен. Кажи й, че й пожелаваш да срещне правилния човек, който ще издържи на всичките й капризи, но ти си до тук. Глътни си питието, пожелай й хубава вечер и си тръгни.
Това много ми хареса!
Иначе те са ти го казали хората - продължаваш напред и това е, не си заслужава... Трябва много да си я обичал/ш, за да й позволяваш да де държи така с теб...
И на мен ми хареса предложението на In*The*Face, но според мен проблема му е, че няма да му дойде естествено такава постъпка. Следващият път пак ще нагази в тия лайна. Ако си изгради самоуважение, тогава би имало смисъл.
ledenakrasota
04-17-2012, 22:06
Сам си си причинил всичко. Изпадала съм в същата ситуация душевно. Яко бях хлътнала,но такива драми при мен не е имало, защото сама приключих нещата. :) Истината е, че ако сам не се уважаваш, никой няма да те уважава. :-D Да пренебрегнеш себе си , заради друг е нещо, което малко хора могат да направят. Когато не те оценят много боли. Но също така научих, че трябва да е за подходящия човек. Тогава си струва. :)
Но също така научих, че трябва да е за подходящия човек. Тогава си струва. :)
Само да го bold-на.
Човек не забравяй, че си мъж. Понякога колкото и трудно да е, трябва да се държиш на ниво.
BrokenInnocence
04-18-2012, 15:25
Извинявай, че ще съм толкова директен, но бръкни в гащите си и виж дали ще намериш нещо мъжко там. Срам за пола ти бе, човек. Почнал си да се държиш като п***а само за да получиш нейното благоволение да я заведеш на дискотека (сигурен съм, че и ти плащаш всичко). Нямам думи.
Абсолютно. Разкарай я. Спри да й угаждаш и й покажи, че си мъж, а не п***а. Според това, което описваш тя изобщо не те уважава, а какво остава за някакви други чувства. Спри да й позволяваш да те върти на малкия си пръст и нищо чудно след това сама да тръгне след теб.