View Full Version : Как да кажа на родителите си, че съм гей?
dani12398
04-17-2012, 12:41
Здравейте,
на 16 съм! Вече твърдо осъзнат какъв съм- хомосексуалист! От 3-4 години знам това! Имам перспективи за бъдеще!
Нищо не ме привлича в момичетата- пробвал съм, но нищо не се получава!
Докато в същото време съм пробвал и с момчета- това чувство не може да се сравни с друго!
Мислил съм за варианти да им кажа:
Директно:
Мамо, тате аз съм хомосексуалист!
Да им пусна филм за любов между двама мъже, например "Планината Броукбек"!
Мамо, тате един приятел е хомосексуалист, каза на техните, но те са реагирали бурно.. вие как бихте реагирали?
Да го вмъкна между другото в някои разговор!
Да дам любопитни факти за хомосексуалистите!
Пробвал съм да говоря с баща си на тази тема, но се оказа, че той е хомофоб!
Разговарях с най- добрата си приятелка за това...
тя ми каза да се преструвам, че харесвам момичета. Но за мен това би било ад!
Не искам разговори с родителите си за деца, сватба, семейство и т.н.
Разговорите на другите момчета за момичета, секс и т.н. НЕ МЕ ВЪЛНУВАТ! Освободен съм от физическо за да не ги слушам!
Изчетох доста форуми по въпроса и там хората обясняват, че е заради възрастта и пубертета!
- Тук казвам твърдо НЕ! Вече съм осъзнал какъв съм!
В тази тема ще очаквам Вашите предложения и съвети за това как да им кажа!
Говори първо с майка си - майките малко по-леко ги приемат тези неща и ще измислите как да го кажете и на баща ти. Кажи й го директно. Извикай я да поговорите и и обясни как стоят нещата. :)
Защо не им ги кажеш направо? Или поне на майка си ? Съмнявам си независимо от това,че баща ти е хомофоб да те намрази защото си хомо :) Би трябвало да те приеме такъв какъвто си :)
dani12398
04-17-2012, 12:50
Мислил съм и за варианта да ги запозная с някои мои приятел, пък те да се досетят...
Да, прави сте! Може да говоря с мама, пък на тате може и по- късно или да си дам още време?
Или пък колкото по-рано, толкова по- добре?
thegreenzombie
04-17-2012, 12:57
определено 98' ще си на 16.. нда
няма ли да ти е малко неловко да гледаш "филм за любов между двама мъже" с баща си..
-Тате, хайде да гледаме един филм.
-Добре, сине. Искаш ли бира?
-Не.
-Ти да не си гей?
-Да.
dani12398
04-17-2012, 13:04
няма ли да ти е малко неловко да гледаш "филм за любов между двама мъже" с баща си..
-Тате, хайде да гледаме един филм.
-Добре, сине. Искаш ли бира?
-Не.
-Ти да не си гей?
-Да.
Това е крайно гадна ситуация, затова се допитвам до вас! Какво да правя? Да изключа ли варианта с филма?
In*The*Face
04-17-2012, 13:13
Не! Този вариант го забрави и този с филма и този със запознанството с приятел. Няма как да се досетят освен ако не влезете ръка за ръка. На твоята възраст е нормално момче да има приятел момчета, така че няма как да им хрумне. Ти сега имаш ли връзка? Така или иначе ще ти е трудно, а и за тях ще е шок както и да го съобщиш. Аз също те съветвам първо да говориш с майка си. Извикай я и й кажи, че вече си на 16 години, а не изпитваш нищо към никакви момичета, но за сметка на това ти харесват момчета. Кажи й, че макар и да си осъзнал ориентацията ти за теб също е нещо ново и се нуждаеш от разбиране и подкрепа.И най-вече не забравяй да й напомниш, че преди всичко ти си нейн син и това кой пол те привлича не те прави по-лош. Успех.
Не е нужно да им казваш. Не си внушавай, че си гей. Всеки човек е индивидуален, както в характера си, така и в сексуалността си, а думата "гей" е етикет. Ако ти се обвързва с мъж, обвържи се с мъж. Ако пък ти писне с него и ти се иска да го смениш с жена - смени го с жена. Не занимавай родителите си с глупостите от телевизията. Ако по принцип си споделяш всичко с тях можеш да им кажеш, че примерно си падаш по момчета, ама недей да ги шокираш с това, че си гей, защото просто не си. Това понятие не съществува, измислено е, за да се редуцира населението на земята.
SmilezZz
04-17-2012, 14:07
Аз също съм на мнение, че е по - добре първоначално да говориш с майка си. Дали директно или по заобиколен начин - все някак си ще трябва да го кажеш , така че ... просто намери правилните думи , за да не я шокираш до голяма степен, защото със сигурност ще е ... ммм... учудена и да не знае какво да ти кажа. А въпреки това - те са ти родители и ще те приемат такъв, какъвто си.
sarin4eto
04-17-2012, 14:42
Не е нужно да им казваш. Не си внушавай, че си гей. Всеки човек е индивидуален, както в характера си, така и в сексуалността си, а думата "гей" е етикет. Ако ти се обвързва с мъж, обвържи се с мъж. Ако пък ти писне с него и ти се иска да го смениш с жена - смени го с жена. Не занимавай родителите си с глупостите от телевизията. Ако по принцип си споделяш всичко с тях можеш да им кажеш, че примерно си падаш по момчета, ама недей да ги шокираш с това, че си гей, защото просто не си. Това понятие не съществува, измислено е, за да се редуцира населението на земята.
аз подкрепям D1esel и смятам че е напълно прав !
dani12398
04-17-2012, 15:06
Аз също съм на мнение, че е по - добре първоначално да говориш с майка си. Дали директно или по заобиколен начин - все някак си ще трябва да го кажеш , така че ... просто намери правилните думи , за да не я шокираш до голяма степен, защото със сигурност ще е ... ммм... учудена и да не знае какво да ти кажа. А въпреки това - те са ти родители и ще те приемат такъв, какъвто си.
Значи първо ще трябва да говоря с майка си! :))
Добре...
а после какво ще правя с баща ми, който живее все едно в 18 век със остарели схващания е! Все едно хомосексуалистите не са хора..
Дайте ми съвети как да продължа след това..
In*The*Face
04-17-2012, 15:10
След това ще оставиш майка ти да свикне с мисълта и да го приеме. Когато и това вече е факт ще я помолиш за съдействие в съобщаването на новината на баща ти. Не бързай. Обмисли всичко и дай време и на тях и на себе си.
dani12398
04-17-2012, 15:14
Добре :)
Ще си дам малко време, да измисля как да й кажа и ще го направя!
Междувременно ще очаквам още съвети...
Colouring
04-17-2012, 17:10
Попринцип бих ти казала,че на тези години и ти не знаеш какво искаш,но щом си мислиш,че вече си убеден..То с времето ще се покаже.
Гледам си решил да кажеш първо на майка си-и аз така смятам за правилно.Тя с по-модерни разбирания ли е,така да се каже?
dani12398
04-17-2012, 17:18
Попринцип бих ти казала,че на тези години и ти не знаеш какво искаш,но щом си мислиш,че вече си убеден..То с времето ще се покаже.
Гледам си решил да кажеш първо на майка си-и аз така смятам за правилно.Тя с по-модерни разбирания ли е,така да се каже?
Да, смятам, че тя е с по-модерни схващания!
Баща ми (е и мама е израснал във времето на социализма) и е по- консервативен- с остарели схващания за света, а все пак живеем в 21 век!
И точно тук ми е проблема за мама все ще измъдря нещо как да й кажа, обаче на него...
Savage14
04-17-2012, 18:24
Самоубий се !
dani12398
04-18-2012, 08:07
Самоубий се !
Eто за това говорех! Баща ми е същия...
живеят в 18 век! Щом си хомосексуалист- не си човек!
Такива са им схващанията. Очаквам още предложения!
dimitar_ak
04-18-2012, 09:46
Веднага се сетих за един виц и една карикатура.
В карикатурата момче решава да изненада родителите си като им сервира на закуска директно, че е гей. Майката сърдито вади банкнота и я подава на предоволния баща.
Вица:
Момче се чуди как да каже на баща си че е гей и почва от далече:
- Тате, ти за Елтън Джон чувал ли си?
- Ами чувал съм.
- А за Джордж Майкъл?
- Ами чувал съм.
Младежът изредил още така известни гейове и казал:
- Ами те са гейове, тате. Аз съм като тях.
А бащата го изгледал удивен:
- Сине, ти известен ли си, имаш ли милиони в банката?
- Ами не.
- Тогава какъв гей си, като си чист педераст.
dani12398
04-18-2012, 09:49
Мислех си да напиша нещо като писмо и да го оставя на видно място, та да го открие. Дори направих чернова:
Мамо,
много те обичам и уважавам за това, че си ме отгледала и възпитала.
Ти си моя майка, а аз твой син и вярвам, че поради това трябва да си с мен в добро и лошо.
Смятам, че искаш внуци...
вече технологиите са напреднали и позволяват на хора, които не могат да имат деца да срещнат тази радост.
Претендираме, че сме с модерни схващани. Не е така, тъй като всеки ден се убеждавам, че сме "тъмни балкански индивиди", все още живеещи в 17-18 век. Света, в който живеем се променя с всеки изминал ден!
В последната година- две осъзнавам какъв съм...
... в западните общества хомосексуалността се приема от все по-широк кръг хора.
Вече сигурно се досети за какво говоря!
Според някои, това е генетично заложено, според други сами избираме какви искаме да бъдем. Е, ако е така аз вече знам къкъв съм- хомосексуалист.
Досега го криех, защото се страхувах от реакцията ти! Това не ме прави по- различен от другите! Аз също имам чувства- обичам и искам да бъда обичан...
Все още е в суров вариант, но основното съм го написал! Какво мислите? Дали така би го приела по- добре?
dimitar_ak
04-18-2012, 09:59
В повечето случаи родителите предполагат.
Мислех си да напиша нещо като писмо и да го оставя на видно място, та да го открие. Дори направих чернова:
Мамо,
много те обичам и уважавам за това, че си ме отгледала и възпитала.
Ти си моя майка, а аз твой син и вярвам, че поради това трябва да си с мен в добро и лошо.
Смятам, че искаш внуци...
вече технологиите са напреднали и позволяват на хора, които не могат да имат деца да срещнат тази радост.
Претендираме, че сме с модерни схващани. Не е така, тъй като всеки ден се убеждавам, че сме "тъмни балкански индивиди", все още живеещи в 17-18 век. Света, в който живеем се променя с всеки изминал ден!
В последната година- две осъзнавам какъв съм...
... в западните общества хомосексуалността се приема от все по-широк кръг хора.
Вече сигурно се досети за какво говоря!
Според някои, това е генетично заложено, според други сами избираме какви искаме да бъдем. Е, ако е така аз вече знам къкъв съм- хомосексуалист.
Досега го криех, защото се страхувах от реакцията ти! Това не ме прави по- различен от другите! Аз също имам чувства- обичам и искам да бъда обичан...
Все още е в суров вариант, но основното съм го написал! Какво мислите? Дали така би го приела по- добре?
Пич, наистина недей! Не карай майка си да получава инфаркт! Ако ще ѝ съобщаваш нещо, кажи и го лице в лице, така поне ако припадне ще си до нея и ще я освестиш някак.
И все пак, пак не разбирам, защо изобщо трябва да си поставяш сам етикета "гей"? Прави ти се секс с мъже, прави го с мъже. Но утре, ако си промениш мнението, а вече официално всички те знаят като гей няма да ти е никак приятно. Не си поставяй етикети, живей си живота и да не ти пука. Можеш да споделиш с вашите, но категорично не се определяй пред тях като гей, това е само етикет! Повтарям, не е сексуалност, а ЕТИКЕТ! ЕТИКЕТ!
Да, смятам, че тя е с по-модерни схващания!
Баща ми (е и мама е израснал във времето на социализма) и е по- консервативен- с остарели схващания за света, а все пак живеем в 21 век!
И точно тук ми е проблема за мама все ще измъдря нещо как да й кажа, обаче на него...
Какви са модерните схващания на 21 век?
Съгласен съм!
Изчакай поне да станеш на 20-25 и тогава ще разбереш какъв си.
Представи си сега като има кажеш да не го приемат добре, а след време осъзнаеш, че не си гей:
-Тате, прости ми. Аз вече не съм гей!
marin_9867
04-19-2012, 10:51
Хмм несе обиждай ама аз ако имам син и ми каже, че е гей никак няма да ми е леко с тая новина се пак ти е баща иска да си силен мъж да си хванеш някоя хубава жена и да сте щастливо семейство да имаш свой деца а не да си..... Ам се тая....
Ако сина ми ( ако живот и здраве имам такъв ) ми сервира такава новина, вероятно ще получа инфаркт примесен с инсулт. Няма по-лошо за един баща от това да разбере, че сина му е педал.
Едит: Определено кажи на майка си първо.
Show No Mercy
04-19-2012, 11:07
Според мен трябва да се осъзнаеш, докато не е станало прекалено късно. За мен това е психично разстройство.
Аз пък нямам нищо против гейовете :р симпатични са
пп - като кажеш (ако ) пиши
Моя баща ако разбере за такова нещо, ще ми обърне резбата на секундата на мястото си :D
Случайно така да са те пернали отзаде до сега?
ch0c0late44
04-20-2012, 18:17
Стига сте се заяждали с момчето бе
Ако сега кажеш на вашите ,че си гей , след известно време ще се завърти тема ''Как да кажа на нашите ,че пак съм нормален?''...Помисли малко , ти си на 16 , демек , повече хормони от разум .Плюс това , това че се заглеждаш по момчета не значи че си привлечен към тях сексуално. Ние момичета например , поне повечето де, поне веднъж сме заглеждали друго момиче , ей така , защото ни харесва нещо в нея. Ако след няколко години още си гей и това не е само защото се инатиш да запазиш сегашното си мнение , то тогава ще си говорим как да го сервираш на родителите си !..Моят съвет е да изчакаш !..;);):)
PullMeCloser
04-20-2012, 19:09
^ Маце, момчето не изпитва нищо, когато е с момиче!!! Той не просто не ги заглежда, не му харесва! Още в първия пост авторът казва, че е пробвал и с момчета, и с момичета и споделя разликите за него.
Според мен няма лошо или срамно, имам приятелки и познати, приятели, които са лесбиийки/бисексуални/гейове.
Казвай им направо, ако си решил, че искаш да знаят. Напълно директно си действай, според това е най-подходящият подход... Остави ги тези глупости с филмите, приятелите и тн.
Авторе, а ти сигурен ли си, че не си бисексуален? Изобщо нищо ли не изпитваш/ не усещаш, когато си с момиче?
Ами да ти кажа не обърнах много внимание на това , защото сега не прочетох какво е написал , а преди да отида на дск ...Та какво влязло , какво ми излязло от главата за тея 7 часа !..:D
Ами ако наистина е сигурен , най-добре да им го каже внимателно..Така де , не изведнъж да ги стъписа с новината ,а да им сподели или по отделно ,ако ще му е по-лесно , или да ги събере и да поговори честно и открито с тях !..:)...Според мен ще оценят доверието , а и +това , баща му , с колкото и остарели схващания да е , ще трябва да го приеме какъвто е !Човек не си избира децата все-пак!..:)..Мисля ,че отначало може да има едно неловко мълчание помежду им , но смятам че това ще отмине. :)..Късмет на автора ...:)
Savage14
04-20-2012, 19:43
Стига сте се заяждали с момчето бе
момчето ? :D
Nikolow1993
04-20-2012, 19:46
С дамата. ХАХАХАХАХАХА :lol: :lol: :lol: :D :D :D
sashko705
04-21-2012, 20:06
Абе кво хомосексуалните не са ли хора?! Хейтърс гонна хейт! А и стига сте му натяквали за хоромоните, бла, бла.. кво и аз съм на 16 (без малко) и никога не съм се съмнявал в сексуалноста си. И все пак, авторе, можеш ли да ми обясниш кво толко виждаш в момчетата все пак? Аз лично не намирам нищо привлекателно в никое друго момче, освен в себе си. Женското тяло е толкова повече привлекателно и красиво!
In*The*Face
04-22-2012, 11:57
Абе кво хомосексуалните не са ли хора?! Хейтърс гонна хейт! А и стига сте му натяквали за хоромоните, бла, бла.. кво и аз съм на 16 (без малко) и никога не съм се съмнявал в сексуалноста си. И все пак, авторе, можеш ли да ми обясниш кво толко виждаш в момчетата все пак? Аз лично не намирам нищо привлекателно в никое друго момче, освен в себе си. Женското тяло е толкова повече привлекателно и красиво!
Да, за теб, но за него не е.
Или искате да сте велики имитирайки видни хейтъри, или още по-лошо сте толкова тесногръди, че сигурно чак ви боли. Оставете момчето на мира. Може да е привлечен, да оглежда, да се целува и да спи с който и когато си поиска и това не е ваша работа. Въпросът беше прост. Как да каже на баща си, ако нямате съвети относно него, по-добре не пълнете темата с безумните си, плоски, комплексирани коментари.
щом е пробвал с момичета и не му е харесало а с момчета-да значи знае какъв е от личен опит а не си е казал един ден "аз съм гей" без никакви причини и без да е опитал така че не го тролете момчето си е в правото си да пита как да каже на родителите си какъв е без да има война после....
авторе ако твърдо си се решил да казваш-давай първо най-добре на майка ти
попринцип ваще какъв тип хора са? възприемат ли хора с твоята ориентация или са консерви?
ако са консерви по-добре се крий още поне 1/2 години защото могат да ти кажат че не си такъв/че не си нормален и дори да се откажат от теб/да те пратят на психолог или тем подобни филми.....
borkata11
04-22-2012, 17:52
И аз съм на 16 и си представям как би реагирал баща ми ако му кажа, че съм гей. Представям си как бих реагирал аз, ако един ден 16 годишният ми син ми сервира новината, че е гей. Баща ти не живее в 18 век. Природата е устроена за връзка между мъж и жена и всичко, което не е мъж и жена не е нормално. Както и да реагира баща ти не можеш да му се сърдиш. Като се се родил не е имало по щастлив човек от него. 16 години те е гледал и си е представял как ставаш силен и отговорен мъж, който ще продължи рода му. Няма защо да го обвиняваш, че е старомоден. Каквото и да се случи ти ще си крив, а не той. И все пак не избързвай да ги шокираш.
PwNeDboy
04-22-2012, 18:34
Брат само на 16 сии опитай се да поддържаш контакт с момичетата!!! Имам чувство че те са те отхвърляли и зареди това си в това психично състояние !!! и съм съгласен ''Гей'' - тази дума не съществува ... опитай се да си намериш половинка и не си внушавай че си гей , просто няма такова нещо послушай ни и ще разбереш че с момиче ще ти е 100 пъти по-добре ... Мисли за жени бе :Д!
xNirvanAx
04-22-2012, 18:45
Не виждам смисъл да им казваш от сега. На 16 си все пак. Има време докато станеш на 18 и тръгнеш по своя път така да се каже. :) Аз също съм гей, и не ми пука какво мислят останалите за мен. Не съм единствен. А колкото до това, как казах на родителите си.. ами оказа се, че майка ми винаги го е знаела.. просто тя подхвана темата един ден. :D Колкото до баща ми.. той ме изгони от нас за кратък период от време докато му мине.. Все пак, точно хетеро двойките са тези, които създават гей-децата. :)
thegreenzombie
04-22-2012, 21:47
Все пак, точно хетеро двойките са тези, които създават гей-децата. :)
по твоята логика, всички сме "гей-деца" .. аз не знам за случаи, в които гей двойка да е имала собствено дете.. значи, всички сме гей.. о, колко яко :/
Кажи им го направо!Ти си техен син-те трябва да те разберат и да те приемат такъв какъвто си!:)
PullMeCloser
04-22-2012, 22:50
по твоята логика, всички сме "гей-деца" .. аз не знам за случаи, в които гей двойка да е имала собствено дете.. значи, всички сме гей.. о, колко яко :/
Уау, правиш впечатление с невероятна интелигентност и остроумие! Браво!!!
Значи, първо момчето никъде не е казало, че всичко деца, създадени от хетеро двойки са хомосексуални. Логиката му е, че в хетеро двойки се раждат хомо деца, така както хетеро двойките правят и хетеро и бисексуални деца, какъв нечуван факт, хм?
Второ, гей двойките могат да имат деца, дори и да не носят техните гени. При лесбийките може да стане чрез ин витро и осиновяване, при гейовете-осиновяване.
Трето, противно на убежденията ти(ви, дори), хомосексуалността не се възпитава, тя е вродена. Няма значение дали си отглеждан от хетеро или хомо двойка.
О, колко яко.
И аз съм на 16 и си представям как би реагирал баща ми ако му кажа, че съм гей. Представям си как бих реагирал аз, ако един ден 16 годишният ми син ми сервира новината, че е гей. Баща ти не живее в 18 век. Природата е устроена за връзка между мъж и жена и всичко, което не е мъж и жена не е нормално. Както и да реагира баща ти не можеш да му се сърдиш. Като се се родил не е имало по щастлив човек от него. 16 години те е гледал и си е представял как ставаш силен и отговорен мъж, който ще продължи рода му. Няма защо да го обвиняваш, че е старомоден. Каквото и да се случи ти ще си крив, а не той. И все пак не избързвай да ги шокираш.
Още един... започва да ми става забавно.
Значи гейовете не могат да бъдат отговорни и силни мъже, хм? Верно, че сексуалността определя характера, как не се сетих!!!
И как би реагирал, интересно? Значи 16-години те е радвал, карал те е да се гордееш с него и заради една тъпа сексуалност ти ще бъдеш разочарован от него, съкрушен?
Супер тесногръди сте. Какво ви пука другите с кого си го слагат, гледайте себе си.
dani12398
04-23-2012, 12:51
Брат само на 16 сии опитай се да поддържаш контакт с момичетата!!! Имам чувство че те са те отхвърляли и зареди това си в това психично състояние !!! и съм съгласен ''Гей'' - тази дума не съществува ... опитай се да си намериш половинка и не си внушавай че си гей , просто няма такова нещо послушай ни и ще разбереш че с момиче ще ти е 100 пъти по-добре ... Мисли за жени бе :Д!
С едно момиче не мога да съм нещо повече от ПРИЯТЕЛ! Нищо по интимно от това.
Също така, до сега нито едно момиче не ме отхвърляло. Просто.. нищо не откривам в тях!
thegreenzombie
04-23-2012, 14:39
Уау, правиш впечатление с невероятна интелигентност и остроумие! Браво!!!
благодаря за признанието.. коментирах само неточното изказване.. интересно как от един ред си правиш заключения и определяш така хората..
.. тук го обърнахте на някакъв дебат "за или против хомосексуалността", или нещо от сорта.. аз лично не смятам, че това е вродено, или, че е нещо, заради което трябва да съдим някой.. всичко, абсолютно всичко, зависи от средата, в която си израснал, от обкръжението ти и от нещата, които си преживял.. от натрупания опит и изградените навици... дори и някой да ме смята за тесногръда/ограничена/етц, аз лично не приемам напълно този вид отношения.. не съм и против, ако не ми пречат на ежедневието.. и все пак нещо в мен смята това за неестествено
Наистина виждам много хора, които имат толкова грешни представи за света. Хомосексуалността била болест, щяли да получават инфаркти... Той просто харесва момчета бе ... какво толкова лошо ? На запад отдавна са осъзнали, че това си е част от природата. Има кучета гейове, делфини, маймуни ... да продължавам ли ? Заради това тесногръдие някои хомосексуалисти живеят цял живот на сянка, преструват се, че обичат една жена, имат семейство, а дълбоко в себе си съжаляват всяко свое действие. Ако за вас има един и само един правилен път, ще ви хареса ли някой си друг да ви обяснява как това не е правилно ?
Човече, бъди спокоен, родителите ти ще го приемат, ти си техен син и си такъв, какъвто си ! Но първо кажи на майка ти ! Успех :)
anonymous708973
04-23-2012, 14:59
Абсолютно вярно е.
Впрочем, съдейки от писмото... разочарована съм. Винаги съм намирала гейовете са симпатични. В края на краищата, пак са мъже, просто им харесва да си го пъхат другаде. Обаче... не знаех, че нямат топки. Писмото е ужасно сълзливо, аз не бих написала такова.
Дали ще си силен като човек, опира до това, дали ще си силен като човек. Никви гейове в това изречение.
borkata11
04-24-2012, 11:58
PullMeCloser, те могат да бъдат отговорни и силни, но какви мъже са? А до реакцията.. не знам и не искам да узнавам как бих реагирал. И да, бих бил съкрушен и разочарован. Не казвам, че ще го намразя и никога повече няма да му проговоря, но определено ще боли. За това и основната идея на поста ми беше, че баща му е в правото си да бъде разочарован. Не съм искал да кажа, че гейовете не са хора и трябва Ку Клукс Клан да ги подгони. Дразнят ме с парадите си, но по принцип не ми пречат. Няколко пъти горе наблегнах на това, че може да очаква всякаква реакция от баща си.
btw Chacho, много хитър подпис :D Представям си тия дето не го схващат как се пулят пред екрана :D
Това с кого си лягаш не те прави по-малко мъж или жена. Нито пък те прави по-малко човек.
Ако един ден имам син и ми признае, че е гей, ще го приема такъв, какъвто е. А авторе, ако баща ти държи на теб, то той също ще те приеме. Може да му отнеме време да свикне, но ще те приеме. Да му кажеш е по-добре, отколкото да се преструваш на нещо, което не си и да го залъгваш.
Успех!
sapphire5
04-25-2012, 15:40
Съгласна съм с всичко което написа D1esel . Напълно прав е. няма какво друго да кажа . Успех в живота. :)
xNirvanAx
04-27-2012, 15:24
.. коментирах само неточното изказване.. интересно как от един ред си правиш заключения и определяш така хората..
Неточното изказване беше твоето.
georgi.anev3
05-03-2012, 13:24
Аз пък нямам нищо против гейовете :р симпатични са
пп - като кажеш (ако ) пиши
mi ne e samo toy
georgi.anev3
05-03-2012, 13:28
az ne mislq taka
georgi.anev3
05-03-2012, 13:39
ми не че нещо,ама момчето трябва да реши кога да каже или пък дали ще си е гей или не и не го дразнете повече.Както аз не съм казал на моите така и той не е казал на неговите.И аз си падам по момчета ама к'во да направя.Родителите ми направо ще ме убият!!!
georgi.anev3
05-03-2012, 13:39
ми не че нещо,ама момчето трябва да реши кога да каже или пък дали ще си е гей или не и не го дразнете повече.Както аз не съм казал на моите така и той не е казал на неговите.И аз си падам по момчета ама к'во да направя.Родителите ми направо ще ме убият!!!
Ти си скапан пидирмас! BTW що не пробваш с баща ти да се наебете, може да му хареса! :D
JK maan, heads up! ;-)
AZsam_gey
08-17-2012, 23:53
Аз също съм гей като georgi.anev3 и dani12398 и аз не мога да кажа на родителите си че съм гей, да мама може да го приеме,ами баща ми??? Ще ме прибие от бой а после ще ме изрита на улицата и на за нещо. а просто защото съм гей!!!Правилно ли е според вас?
Amore-Mio*
08-18-2012, 17:06
Не мисля, че един родител е способен да изхвърли собственото си дете с ритници на улицата. Колкото суров и строг да е той, надали ще може да го направи. Обръщам се главно към AZsam_gey. Вярно, че на никой родител няма да му хареса това, че детето му е хомосексуален, но не винаги нещата стават така, както те искат. Нямам нищо против хомосексуалните. Всеки си има право на вкус, мнение и избор. Всеки сам за себе си решава. Та, по темата: колкото и да е трудно, и за двете страни - просто казваш. Независимо дали на баща или майка, все ще се наложи да го разберат и двамата. Най - добре е да се започне с по-"мекия" родител.
AZsam_gey
08-18-2012, 17:51
Никой не познава баща ми той се напива често и само да му кажа с ритници ще ме изхвърли дори и да съм му син....аз ще им кажа каквото и да става но не знам как да го кажа!!!
KadifWerewolf
08-18-2012, 20:31
Ох, от къде да започна педалчета малки.. Първо - Защо искате да кажете на вашите?!
Един от вас беше написал, че не искал да говори с техните за сватби, деца, жени и така нататък, вие да не си мислите, че аз говоря с моите родители за тези теми? Ако вашите са толкова консервативно настроени (което е нормално за тяхната възраст) просто не им казвайте, какво толкова? Има ли нужда да се карате заради такъв незначителен факт - не. След някоя друга година даже няма да живеете заедно, а и много рядко ще се виждате и чувате, поемате различни пътища и няма нужда да знаят с кого и какво се чукате.
Некви въпроси да имате, недорасляци?! :Д Обиждам ви защото сте глупави, не защото сте педали, само да подчртая
AZsam_gey
08-19-2012, 20:52
аз не искам да крия от родителите ми какъв съм....искам те да знаят и те да ме приемат такъв къкъвто съм!!!
KadifWerewolf
08-20-2012, 13:41
ся разбрах, че си фейк, жалко :D
Amore-Mio*
08-20-2012, 13:59
Тогава просто недей да казваш нищо. Не е задължително да знаят. Животът си е твой, твоите избори са си твои, не техни. Разбираемо е това, че искаш да знаят, но понякога няма как просто. Не смятах, че положението е чак толкова зле с баща ти. Трай си просто. Мълчи си.
Или в краен случай се обръщаш към "Закрила на детето" с някой роднина и това е. Казваш как стоят нещата с баща ти и ще се намери решение.
DennisCobain
08-20-2012, 14:25
И аз съм гей. 8-)
BrainlessROCKBABY
08-20-2012, 14:34
И аз мисля, че не трябва да им казваш. Изчакай няколко години, махни се от вкъщи и като станеш самостоятелен, чак тогава мисли да им се разкриваш.
thelover3
08-20-2012, 14:44
На мен пък са ми симпатични гейовете, за разлика от лесбийките. Аз ако бях на твое място, нямаше да им казвам, поне на този етап. Изчакай още малко и тогава, ако все още си убеден, че харесваш момчета.
AZsam_gey
08-20-2012, 19:10
Сигурен съм че харесвам момчета просто защото момичетата ми се натискат и аз ги избягвам...
explosion_
08-21-2012, 07:14
Мамо, тате аз съм гей!
AZsam_gey
08-21-2012, 12:16
Направо да им го кажа пък ако ма пребият и ме изгонят да са махам о не тая няма да я бъде искам да им кажа да ама не да ги убивам или те да ма прибият да ме изгонят или нещо от този род.....
Отиваш при баща ти с думите :
Тате, аз съм шибан пед*л, извинявай че съм олигофрен и няма да продължа рода ти понеже обичам да чеша на момчетата задните дворове.
Широко скроен човек съм, нямам нищо против хомосексуалистите...
...но ако детето ми ми заяви, че е хомо, не бих бликала от радост и сълзи.
Е, от сълзи да, но не вследствие на радост... :D
Някой горе беше писал, че ако баща му разбере, веднага ще му ''намести'' резбата. :D И моят тати е същият. Поне беше де... вече пораснах и не ми се меси в живота. :)
Дани, писал си, че искаш секс. С кого, ако не е тайна? :oops: :D
Me.Myself.and.I
09-16-2012, 17:06
Много ми е интересно как точно разбра, че си гей.. Правил ли си секс с момиче, опитвал ли си с момче за да можеш да съпоставиш с кой ти харесва повече.. Ако не си, според мен това е някакво моментно състояние и си избий тия гей мисли от главата, защото рискуваш майка ти и баща ти никога повече да не гледат на теб по същия начин по който гледали досега.
bilqnavod
09-17-2012, 22:00
Защо не изчакаш още година и тогава да им съобщиш?
ekaterina_kokushkina
09-20-2012, 12:35
Ако сина ми ( ако живот и здраве имам такъв ) ми сервира такава новина, вероятно ще получа инфаркт примесен с инсулт. Няма по-лошо за един баща от това да разбере, че сина му е педал.
Едит: Определено кажи на майка си първо.
Каква е тая глупост? Мога да ти изброя поне 10 по-лоши неща от това синът ти да е гей, но си мисля, че сам можеш да се сетиш. Аз си мисля, че родителската любов е безусловна и да, може бащата да го приеме по-тежко, но едва ли ще спре да го обича. В крайна сметка, най-важното за един родител е синът му да е жив, здрав, щастлив, добър и достоен човек
Ми да
кек
MrUnnamed
05-20-2014, 19:48
Не те ли е срам, че си педе*аст, родил си се за да правиш деца да си пускаш семето в нечия вагина, а не да ближеш сперма и да ти го хакат в г*за. Супер много се отвръщавам като видя такива хора като теб, как един мъж е изнежен до крайна пределност... то това сте бетер жените! Извинявай, но не харесвам педе*астите и искам да се знае това, защото един уважаващ себе си мъж никога няма да ближе сперма и да дава на мъже да му го хакат в г*за... !