Влез

View Full Version : Как да кажа на родителите си, че съм гей?

dani12398
04-17-2012, 12:41
Здравейте,
на 16 съм! Вече твърдо осъзнат какъв съм- хомосексуалист! От 3-4 години знам това! Имам перспективи за бъдеще!

Нищо не ме привлича в момичетата- пробвал съм, но нищо не се получава!
Докато в същото време съм пробвал и с момчета- това чувство не може да се сравни с друго!

Мислил съм за варианти да им кажа:
Директно:
Мамо, тате аз съм хомосексуалист!
Да им пусна филм за любов между двама мъже, например "Планината Броукбек"!
Мамо, тате един приятел е хомосексуалист, каза на техните, но те са реагирали бурно.. вие как бихте реагирали?
Да го вмъкна между другото в някои разговор!
Да дам любопитни факти за хомосексуалистите!

Пробвал съм да говоря с баща си на тази тема, но се оказа, че той е хомофоб!

Разговарях с най- добрата си приятелка за това...
тя ми каза да се преструвам, че харесвам момичета. Но за мен това би било ад!
Не искам разговори с родителите си за деца, сватба, семейство и т.н.

Разговорите на другите момчета за момичета, секс и т.н. НЕ МЕ ВЪЛНУВАТ! Освободен съм от физическо за да не ги слушам!

Изчетох доста форуми по въпроса и там хората обясняват, че е заради възрастта и пубертета!
- Тук казвам твърдо НЕ! Вече съм осъзнал какъв съм!

В тази тема ще очаквам Вашите предложения и съвети за това как да им кажа!

horacio
04-17-2012, 12:48
Говори първо с майка си - майките малко по-леко ги приемат тези неща и ще измислите как да го кажете и на баща ти. Кажи й го директно. Извикай я да поговорите и и обясни как стоят нещата. :)

starr21
04-17-2012, 12:48
Защо не им ги кажеш направо? Или поне на майка си ? Съмнявам си независимо от това,че баща ти е хомофоб да те намрази защото си хомо :) Би трябвало да те приеме такъв какъвто си :)

dani12398
04-17-2012, 12:50
Мислил съм и за варианта да ги запозная с някои мои приятел, пък те да се досетят...

Да, прави сте! Може да говоря с мама, пък на тате може и по- късно или да си дам още време?
Или пък колкото по-рано, толкова по- добре?

thegreenzombie
04-17-2012, 12:57
определено 98' ще си на 16.. нда
няма ли да ти е малко неловко да гледаш "филм за любов между двама мъже" с баща си..
-Тате, хайде да гледаме един филм.
-Добре, сине. Искаш ли бира?
-Не.
-Ти да не си гей?
-Да.

dani12398
04-17-2012, 13:04
няма ли да ти е малко неловко да гледаш "филм за любов между двама мъже" с баща си..
-Тате, хайде да гледаме един филм.
-Добре, сине. Искаш ли бира?
-Не.
-Ти да не си гей?
-Да.

Това е крайно гадна ситуация, затова се допитвам до вас! Какво да правя? Да изключа ли варианта с филма?

In*The*Face
04-17-2012, 13:13
Не! Този вариант го забрави и този с филма и този със запознанството с приятел. Няма как да се досетят освен ако не влезете ръка за ръка. На твоята възраст е нормално момче да има приятел момчета, така че няма как да им хрумне. Ти сега имаш ли връзка? Така или иначе ще ти е трудно, а и за тях ще е шок както и да го съобщиш. Аз също те съветвам първо да говориш с майка си. Извикай я и й кажи, че вече си на 16 години, а не изпитваш нищо към никакви момичета, но за сметка на това ти харесват момчета. Кажи й, че макар и да си осъзнал ориентацията ти за теб също е нещо ново и се нуждаеш от разбиране и подкрепа.И най-вече не забравяй да й напомниш, че преди всичко ти си нейн син и това кой пол те привлича не те прави по-лош. Успех.

D1esel
04-17-2012, 13:18
Не е нужно да им казваш. Не си внушавай, че си гей. Всеки човек е индивидуален, както в характера си, така и в сексуалността си, а думата "гей" е етикет. Ако ти се обвързва с мъж, обвържи се с мъж. Ако пък ти писне с него и ти се иска да го смениш с жена - смени го с жена. Не занимавай родителите си с глупостите от телевизията. Ако по принцип си споделяш всичко с тях можеш да им кажеш, че примерно си падаш по момчета, ама недей да ги шокираш с това, че си гей, защото просто не си. Това понятие не съществува, измислено е, за да се редуцира населението на земята.

SmilezZz
04-17-2012, 14:07
Аз също съм на мнение, че е по - добре първоначално да говориш с майка си. Дали директно или по заобиколен начин - все някак си ще трябва да го кажеш , така че ... просто намери правилните думи , за да не я шокираш до голяма степен, защото със сигурност ще е ... ммм... учудена и да не знае какво да ти кажа. А въпреки това - те са ти родители и ще те приемат такъв, какъвто си.

sarin4eto
04-17-2012, 14:42
Не е нужно да им казваш. Не си внушавай, че си гей. Всеки човек е индивидуален, както в характера си, така и в сексуалността си, а думата "гей" е етикет. Ако ти се обвързва с мъж, обвържи се с мъж. Ако пък ти писне с него и ти се иска да го смениш с жена - смени го с жена. Не занимавай родителите си с глупостите от телевизията. Ако по принцип си споделяш всичко с тях можеш да им кажеш, че примерно си падаш по момчета, ама недей да ги шокираш с това, че си гей, защото просто не си. Това понятие не съществува, измислено е, за да се редуцира населението на земята.

аз подкрепям D1esel и смятам че е напълно прав !

dani12398
04-17-2012, 15:06
Аз също съм на мнение, че е по - добре първоначално да говориш с майка си. Дали директно или по заобиколен начин - все някак си ще трябва да го кажеш , така че ... просто намери правилните думи , за да не я шокираш до голяма степен, защото със сигурност ще е ... ммм... учудена и да не знае какво да ти кажа. А въпреки това - те са ти родители и ще те приемат такъв, какъвто си.

Значи първо ще трябва да говоря с майка си! :))
Добре...
а после какво ще правя с баща ми, който живее все едно в 18 век със остарели схващания е! Все едно хомосексуалистите не са хора..
Дайте ми съвети как да продължа след това..

In*The*Face
04-17-2012, 15:10
След това ще оставиш майка ти да свикне с мисълта и да го приеме. Когато и това вече е факт ще я помолиш за съдействие в съобщаването на новината на баща ти. Не бързай. Обмисли всичко и дай време и на тях и на себе си.

dani12398
04-17-2012, 15:14
Добре :)
Ще си дам малко време, да измисля как да й кажа и ще го направя!
Междувременно ще очаквам още съвети...

Colouring
04-17-2012, 17:10
Попринцип бих ти казала,че на тези години и ти не знаеш какво искаш,но щом си мислиш,че вече си убеден..То с времето ще се покаже.
Гледам си решил да кажеш първо на майка си-и аз така смятам за правилно.Тя с по-модерни разбирания ли е,така да се каже?

dani12398
04-17-2012, 17:18
Попринцип бих ти казала,че на тези години и ти не знаеш какво искаш,но щом си мислиш,че вече си убеден..То с времето ще се покаже.
Гледам си решил да кажеш първо на майка си-и аз така смятам за правилно.Тя с по-модерни разбирания ли е,така да се каже?

Да, смятам, че тя е с по-модерни схващания!
Баща ми (е и мама е израснал във времето на социализма) и е по- консервативен- с остарели схващания за света, а все пак живеем в 21 век!
И точно тук ми е проблема за мама все ще измъдря нещо как да й кажа, обаче на него...

Savage14
04-17-2012, 18:24
Самоубий се !

dani12398
04-18-2012, 08:07
Самоубий се !

Eто за това говорех! Баща ми е същия...
живеят в 18 век! Щом си хомосексуалист- не си човек!
Такива са им схващанията. Очаквам още предложения!

dimitar_ak
04-18-2012, 09:46
Веднага се сетих за един виц и една карикатура.
В карикатурата момче решава да изненада родителите си като им сервира на закуска директно, че е гей. Майката сърдито вади банкнота и я подава на предоволния баща.
Вица:
Момче се чуди как да каже на баща си че е гей и почва от далече:
- Тате, ти за Елтън Джон чувал ли си?
- Ами чувал съм.
- А за Джордж Майкъл?
- Ами чувал съм.
Младежът изредил още така известни гейове и казал:
- Ами те са гейове, тате. Аз съм като тях.
А бащата го изгледал удивен:
- Сине, ти известен ли си, имаш ли милиони в банката?
- Ами не.
- Тогава какъв гей си, като си чист педераст.

dani12398
04-18-2012, 09:49
Мислех си да напиша нещо като писмо и да го оставя на видно място, та да го открие. Дори направих чернова:

Мамо,

много те обичам и уважавам за това, че си ме отгледала и възпитала.
Ти си моя майка, а аз твой син и вярвам, че поради това трябва да си с мен в добро и лошо.
Смятам, че искаш внуци...
вече технологиите са напреднали и позволяват на хора, които не могат да имат деца да срещнат тази радост.
Претендираме, че сме с модерни схващани. Не е така, тъй като всеки ден се убеждавам, че сме "тъмни балкански индивиди", все още живеещи в 17-18 век. Света, в който живеем се променя с всеки изминал ден!
В последната година- две осъзнавам какъв съм...
... в западните общества хомосексуалността се приема от все по-широк кръг хора.
Вече сигурно се досети за какво говоря!
Според някои, това е генетично заложено, според други сами избираме какви искаме да бъдем. Е, ако е така аз вече знам къкъв съм- хомосексуалист.
Досега го криех, защото се страхувах от реакцията ти! Това не ме прави по- различен от другите! Аз също имам чувства- обичам и искам да бъда обичан...

Все още е в суров вариант, но основното съм го написал! Какво мислите? Дали така би го приела по- добре?

dimitar_ak
04-18-2012, 09:59
В повечето случаи родителите предполагат.

D1esel
04-18-2012, 11:02
Мислех си да напиша нещо като писмо и да го оставя на видно място, та да го открие. Дори направих чернова:

Мамо,

много те обичам и уважавам за това, че си ме отгледала и възпитала.
Ти си моя майка, а аз твой син и вярвам, че поради това трябва да си с мен в добро и лошо.
Смятам, че искаш внуци...
вече технологиите са напреднали и позволяват на хора, които не могат да имат деца да срещнат тази радост.
Претендираме, че сме с модерни схващани. Не е така, тъй като всеки ден се убеждавам, че сме "тъмни балкански индивиди", все още живеещи в 17-18 век. Света, в който живеем се променя с всеки изминал ден!
В последната година- две осъзнавам какъв съм...
... в западните общества хомосексуалността се приема от все по-широк кръг хора.
Вече сигурно се досети за какво говоря!
Според някои, това е генетично заложено, според други сами избираме какви искаме да бъдем. Е, ако е така аз вече знам къкъв съм- хомосексуалист.
Досега го криех, защото се страхувах от реакцията ти! Това не ме прави по- различен от другите! Аз също имам чувства- обичам и искам да бъда обичан...

Все още е в суров вариант, но основното съм го написал! Какво мислите? Дали така би го приела по- добре?

Пич, наистина недей! Не карай майка си да получава инфаркт! Ако ще ѝ съобщаваш нещо, кажи и го лице в лице, така поне ако припадне ще си до нея и ще я освестиш някак.

И все пак, пак не разбирам, защо изобщо трябва да си поставяш сам етикета "гей"? Прави ти се секс с мъже, прави го с мъже. Но утре, ако си промениш мнението, а вече официално всички те знаят като гей няма да ти е никак приятно. Не си поставяй етикети, живей си живота и да не ти пука. Можеш да споделиш с вашите, но категорично не се определяй пред тях като гей, това е само етикет! Повтарям, не е сексуалност, а ЕТИКЕТ! ЕТИКЕТ!

Punk
04-18-2012, 11:23
Да, смятам, че тя е с по-модерни схващания!
Баща ми (е и мама е израснал във времето на социализма) и е по- консервативен- с остарели схващания за света, а все пак живеем в 21 век!
И точно тук ми е проблема за мама все ще измъдря нещо как да й кажа, обаче на него...

Какви са модерните схващания на 21 век?

crzy
04-18-2012, 11:42

Съгласен съм!
Изчакай поне да станеш на 20-25 и тогава ще разбереш какъв си.
Представи си сега като има кажеш да не го приемат добре, а след време осъзнаеш, че не си гей:
-Тате, прости ми. Аз вече не съм гей!

marin_9867
04-19-2012, 10:51
Хмм несе обиждай ама аз ако имам син и ми каже, че е гей никак няма да ми е леко с тая новина се пак ти е баща иска да си силен мъж да си хванеш някоя хубава жена и да сте щастливо семейство да имаш свой деца а не да си..... Ам се тая....

draid
04-19-2012, 11:03
Ако сина ми ( ако живот и здраве имам такъв ) ми сервира такава новина, вероятно ще получа инфаркт примесен с инсулт. Няма по-лошо за един баща от това да разбере, че сина му е педал.

Едит: Определено кажи на майка си първо.

Show No Mercy
04-19-2012, 11:07
Според мен трябва да се осъзнаеш, докато не е станало прекалено късно. За мен това е психично разстройство.

Elli *
04-19-2012, 16:54
Аз пък нямам нищо против гейовете :р симпатични са
пп - като кажеш (ако ) пиши

MaGuSs
04-20-2012, 00:57
Моя баща ако разбере за такова нещо, ще ми обърне резбата на секундата на мястото си :D

Nakadah
04-20-2012, 08:01
Случайно така да са те пернали отзаде до сега?

ch0c0late44
04-20-2012, 18:17
Стига сте се заяждали с момчето бе

tomboy
04-20-2012, 18:44
Ако сега кажеш на вашите ,че си гей , след известно време ще се завърти тема ''Как да кажа на нашите ,че пак съм нормален?''...Помисли малко , ти си на 16 , демек , повече хормони от разум .Плюс това , това че се заглеждаш по момчета не значи че си привлечен към тях сексуално. Ние момичета например , поне повечето де, поне веднъж сме заглеждали друго момиче , ей така , защото ни харесва нещо в нея. Ако след няколко години още си гей и това не е само защото се инатиш да запазиш сегашното си мнение , то тогава ще си говорим как да го сервираш на родителите си !..Моят съвет е да изчакаш !..;);):)

PullMeCloser
04-20-2012, 19:09
^ Маце, момчето не изпитва нищо, когато е с момиче!!! Той не просто не ги заглежда, не му харесва! Още в първия пост авторът казва, че е пробвал и с момчета, и с момичета и споделя разликите за него.

Според мен няма лошо или срамно, имам приятелки и познати, приятели, които са лесбиийки/бисексуални/гейове.
Казвай им направо, ако си решил, че искаш да знаят. Напълно директно си действай, според това е най-подходящият подход... Остави ги тези глупости с филмите, приятелите и тн.
Авторе, а ти сигурен ли си, че не си бисексуален? Изобщо нищо ли не изпитваш/ не усещаш, когато си с момиче?

tomboy
04-20-2012, 19:27
Ами да ти кажа не обърнах много внимание на това , защото сега не прочетох какво е написал , а преди да отида на дск ...Та какво влязло , какво ми излязло от главата за тея 7 часа !..:D
Ами ако наистина е сигурен , най-добре да им го каже внимателно..Така де , не изведнъж да ги стъписа с новината ,а да им сподели или по отделно ,ако ще му е по-лесно , или да ги събере и да поговори честно и открито с тях !..:)...Според мен ще оценят доверието , а и +това , баща му , с колкото и остарели схващания да е , ще трябва да го приеме какъвто е !Човек не си избира децата все-пак!..:)..Мисля ,че отначало може да има едно неловко мълчание помежду им , но смятам че това ще отмине. :)..Късмет на автора ...:)

Savage14
04-20-2012, 19:43
Стига сте се заяждали с момчето бе
момчето ? :D

Nikolow1993
04-20-2012, 19:46
С дамата. ХАХАХАХАХАХА :lol: :lol: :lol: :D :D :D

sashko705
04-21-2012, 20:06
Абе кво хомосексуалните не са ли хора?! Хейтърс гонна хейт! А и стига сте му натяквали за хоромоните, бла, бла.. кво и аз съм на 16 (без малко) и никога не съм се съмнявал в сексуалноста си. И все пак, авторе, можеш ли да ми обясниш кво толко виждаш в момчетата все пак? Аз лично не намирам нищо привлекателно в никое друго момче, освен в себе си. Женското тяло е толкова повече привлекателно и красиво!

In*The*Face
04-22-2012, 11:57
Абе кво хомосексуалните не са ли хора?! Хейтърс гонна хейт! А и стига сте му натяквали за хоромоните, бла, бла.. кво и аз съм на 16 (без малко) и никога не съм се съмнявал в сексуалноста си. И все пак, авторе, можеш ли да ми обясниш кво толко виждаш в момчетата все пак? Аз лично не намирам нищо привлекателно в никое друго момче, освен в себе си. Женското тяло е толкова повече привлекателно и красиво!

Да, за теб, но за него не е.

Или искате да сте велики имитирайки видни хейтъри, или още по-лошо сте толкова тесногръди, че сигурно чак ви боли. Оставете момчето на мира. Може да е привлечен, да оглежда, да се целува и да спи с който и когато си поиска и това не е ваша работа. Въпросът беше прост. Как да каже на баща си, ако нямате съвети относно него, по-добре не пълнете темата с безумните си, плоски, комплексирани коментари.

пAteNцЕ
04-22-2012, 13:03
щом е пробвал с момичета и не му е харесало а с момчета-да значи знае какъв е от личен опит а не си е казал един ден "аз съм гей" без никакви причини и без да е опитал така че не го тролете момчето си е в правото си да пита как да каже на родителите си какъв е без да има война после....
авторе ако твърдо си се решил да казваш-давай първо най-добре на майка ти
попринцип ваще какъв тип хора са? възприемат ли хора с твоята ориентация или са консерви?
ако са консерви по-добре се крий още поне 1/2 години защото могат да ти кажат че не си такъв/че не си нормален и дори да се откажат от теб/да те пратят на психолог или тем подобни филми.....

borkata11
04-22-2012, 17:52
И аз съм на 16 и си представям как би реагирал баща ми ако му кажа, че съм гей. Представям си как бих реагирал аз, ако един ден 16 годишният ми син ми сервира новината, че е гей. Баща ти не живее в 18 век. Природата е устроена за връзка между мъж и жена и всичко, което не е мъж и жена не е нормално. Както и да реагира баща ти не можеш да му се сърдиш. Като се се родил не е имало по щастлив човек от него. 16 години те е гледал и си е представял как ставаш силен и отговорен мъж, който ще продължи рода му. Няма защо да го обвиняваш, че е старомоден. Каквото и да се случи ти ще си крив, а не той. И все пак не избързвай да ги шокираш.

PwNeDboy
04-22-2012, 18:34
Брат само на 16 сии опитай се да поддържаш контакт с момичетата!!! Имам чувство че те са те отхвърляли и зареди това си в това психично състояние !!! и съм съгласен ''Гей'' - тази дума не съществува ... опитай се да си намериш половинка и не си внушавай че си гей , просто няма такова нещо послушай ни и ще разбереш че с момиче ще ти е 100 пъти по-добре ... Мисли за жени бе :Д!

xNirvanAx
04-22-2012, 18:45
Не виждам смисъл да им казваш от сега. На 16 си все пак. Има време докато станеш на 18 и тръгнеш по своя път така да се каже. :) Аз също съм гей, и не ми пука какво мислят останалите за мен. Не съм единствен. А колкото до това, как казах на родителите си.. ами оказа се, че майка ми винаги го е знаела.. просто тя подхвана темата един ден. :D Колкото до баща ми.. той ме изгони от нас за кратък период от време докато му мине.. Все пак, точно хетеро двойките са тези, които създават гей-децата. :)

thegreenzombie
04-22-2012, 21:47
Все пак, точно хетеро двойките са тези, които създават гей-децата. :)

по твоята логика, всички сме "гей-деца" .. аз не знам за случаи, в които гей двойка да е имала собствено дете.. значи, всички сме гей.. о, колко яко :/

guMss
04-22-2012, 22:02
Кажи им го направо!Ти си техен син-те трябва да те разберат и да те приемат такъв какъвто си!:)

PullMeCloser
04-22-2012, 22:50
по твоята логика, всички сме "гей-деца" .. аз не знам за случаи, в които гей двойка да е имала собствено дете.. значи, всички сме гей.. о, колко яко :/

Уау, правиш впечатление с невероятна интелигентност и остроумие! Браво!!!

Значи, първо момчето никъде не е казало, че всичко деца, създадени от хетеро двойки са хомосексуални. Логиката му е, че в хетеро двойки се раждат хомо деца, така както хетеро двойките правят и хетеро и бисексуални деца, какъв нечуван факт, хм?
Второ, гей двойките могат да имат деца, дори и да не носят техните гени. При лесбийките може да стане чрез ин витро и осиновяване, при гейовете-осиновяване.
Трето, противно на убежденията ти(ви, дори), хомосексуалността не се възпитава, тя е вродена. Няма значение дали си отглеждан от хетеро или хомо двойка.
О, колко яко.

И аз съм на 16 и си представям как би реагирал баща ми ако му кажа, че съм гей. Представям си как бих реагирал аз, ако един ден 16 годишният ми син ми сервира новината, че е гей. Баща ти не живее в 18 век. Природата е устроена за връзка между мъж и жена и всичко, което не е мъж и жена не е нормално. Както и да реагира баща ти не можеш да му се сърдиш. Като се се родил не е имало по щастлив човек от него. 16 години те е гледал и си е представял как ставаш силен и отговорен мъж, който ще продължи рода му. Няма защо да го обвиняваш, че е старомоден. Каквото и да се случи ти ще си крив, а не той. И все пак не избързвай да ги шокираш.

Още един... започва да ми става забавно.
Значи гейовете не могат да бъдат отговорни и силни мъже, хм? Верно, че сексуалността определя характера, как не се сетих!!!
И как би реагирал, интересно? Значи 16-години те е радвал, карал те е да се гордееш с него и заради една тъпа сексуалност ти ще бъдеш разочарован от него, съкрушен?

Супер тесногръди сте. Какво ви пука другите с кого си го слагат, гледайте себе си.

dani12398
04-23-2012, 12:51
Брат само на 16 сии опитай се да поддържаш контакт с момичетата!!! Имам чувство че те са те отхвърляли и зареди това си в това психично състояние !!! и съм съгласен ''Гей'' - тази дума не съществува ... опитай се да си намериш половинка и не си внушавай че си гей , просто няма такова нещо послушай ни и ще разбереш че с момиче ще ти е 100 пъти по-добре ... Мисли за жени бе :Д!

С едно момиче не мога да съм нещо повече от ПРИЯТЕЛ! Нищо по интимно от това.
Също така, до сега нито едно момиче не ме отхвърляло. Просто.. нищо не откривам в тях!

thegreenzombie
04-23-2012, 14:39
Уау, правиш впечатление с невероятна интелигентност и остроумие! Браво!!!

благодаря за признанието.. коментирах само неточното изказване.. интересно как от един ред си правиш заключения и определяш така хората..
.. тук го обърнахте на някакъв дебат "за или против хомосексуалността", или нещо от сорта.. аз лично не смятам, че това е вродено, или, че е нещо, заради което трябва да съдим някой.. всичко, абсолютно всичко, зависи от средата, в която си израснал, от обкръжението ти и от нещата, които си преживял.. от натрупания опит и изградените навици... дори и някой да ме смята за тесногръда/ограничена/етц, аз лично не приемам напълно този вид отношения.. не съм и против, ако не ми пречат на ежедневието.. и все пак нещо в мен смята това за неестествено

PetarN
04-23-2012, 14:56
Наистина виждам много хора, които имат толкова грешни представи за света. Хомосексуалността била болест, щяли да получават инфаркти... Той просто харесва момчета бе ... какво толкова лошо ? На запад отдавна са осъзнали, че това си е част от природата. Има кучета гейове, делфини, маймуни ... да продължавам ли ? Заради това тесногръдие някои хомосексуалисти живеят цял живот на сянка, преструват се, че обичат една жена, имат семейство, а дълбоко в себе си съжаляват всяко свое действие. Ако за вас има един и само един правилен път, ще ви хареса ли някой си друг да ви обяснява как това не е правилно ?

Човече, бъди спокоен, родителите ти ще го приемат, ти си техен син и си такъв, какъвто си ! Но първо кажи на майка ти ! Успех :)

anonymous708973
04-23-2012, 14:59

Абсолютно вярно е.

Впрочем, съдейки от писмото... разочарована съм. Винаги съм намирала гейовете са симпатични. В края на краищата, пак са мъже, просто им харесва да си го пъхат другаде. Обаче... не знаех, че нямат топки. Писмото е ужасно сълзливо, аз не бих написала такова.

Chacho
04-23-2012, 15:02
Дали ще си силен като човек, опира до това, дали ще си силен като човек. Никви гейове в това изречение.

borkata11
04-24-2012, 11:58
PullMeCloser, те могат да бъдат отговорни и силни, но какви мъже са? А до реакцията.. не знам и не искам да узнавам как бих реагирал. И да, бих бил съкрушен и разочарован. Не казвам, че ще го намразя и никога повече няма да му проговоря, но определено ще боли. За това и основната идея на поста ми беше, че баща му е в правото си да бъде разочарован. Не съм искал да кажа, че гейовете не са хора и трябва Ку Клукс Клан да ги подгони. Дразнят ме с парадите си, но по принцип не ми пречат. Няколко пъти горе наблегнах на това, че може да очаква всякаква реакция от баща си.
btw Chacho, много хитър подпис :D Представям си тия дето не го схващат как се пулят пред екрана :D

Dealux_
04-25-2012, 10:56
Това с кого си лягаш не те прави по-малко мъж или жена. Нито пък те прави по-малко човек.

Ако един ден имам син и ми признае, че е гей, ще го приема такъв, какъвто е. А авторе, ако баща ти държи на теб, то той също ще те приеме. Може да му отнеме време да свикне, но ще те приеме. Да му кажеш е по-добре, отколкото да се преструваш на нещо, което не си и да го залъгваш.

Успех!

sapphire5
04-25-2012, 15:40
Съгласна съм с всичко което написа D1esel . Напълно прав е. няма какво друго да кажа . Успех в живота. :)

xNirvanAx
04-27-2012, 15:24
.. коментирах само неточното изказване.. интересно как от един ред си правиш заключения и определяш така хората..
Неточното изказване беше твоето.

georgi.anev3
05-03-2012, 13:24
Аз пък нямам нищо против гейовете :р симпатични са
пп - като кажеш (ако ) пиши

mi ne e samo toy

georgi.anev3
05-03-2012, 13:28
az ne mislq taka

georgi.anev3
05-03-2012, 13:39
ми не че нещо,ама момчето трябва да реши кога да каже или пък дали ще си е гей или не и не го дразнете повече.Както аз не съм казал на моите така и той не е казал на неговите.И аз си падам по момчета ама к'во да направя.Родителите ми направо ще ме убият!!!

georgi.anev3
05-03-2012, 13:39
ми не че нещо,ама момчето трябва да реши кога да каже или пък дали ще си е гей или не и не го дразнете повече.Както аз не съм казал на моите така и той не е казал на неговите.И аз си падам по момчета ама к'во да направя.Родителите ми направо ще ме убият!!!

МуКаДеС
05-04-2012, 19:02
Ти си скапан пидирмас! BTW що не пробваш с баща ти да се наебете, може да му хареса! :D

JK maan, heads up! ;-)

AZsam_gey
08-17-2012, 23:53
Аз също съм гей като georgi.anev3 и dani12398 и аз не мога да кажа на родителите си че съм гей, да мама може да го приеме,ами баща ми??? Ще ме прибие от бой а после ще ме изрита на улицата и на за нещо. а просто защото съм гей!!!Правилно ли е според вас?

Amore-Mio*
08-18-2012, 17:06
Не мисля, че един родител е способен да изхвърли собственото си дете с ритници на улицата. Колкото суров и строг да е той, надали ще може да го направи. Обръщам се главно към AZsam_gey. Вярно, че на никой родител няма да му хареса това, че детето му е хомосексуален, но не винаги нещата стават така, както те искат. Нямам нищо против хомосексуалните. Всеки си има право на вкус, мнение и избор. Всеки сам за себе си решава. Та, по темата: колкото и да е трудно, и за двете страни - просто казваш. Независимо дали на баща или майка, все ще се наложи да го разберат и двамата. Най - добре е да се започне с по-"мекия" родител.

AZsam_gey
08-18-2012, 17:51
Никой не познава баща ми той се напива често и само да му кажа с ритници ще ме изхвърли дори и да съм му син....аз ще им кажа каквото и да става но не знам как да го кажа!!!

KadifWerewolf
08-18-2012, 20:31
Ох, от къде да започна педалчета малки.. Първо - Защо искате да кажете на вашите?!
Един от вас беше написал, че не искал да говори с техните за сватби, деца, жени и така нататък, вие да не си мислите, че аз говоря с моите родители за тези теми? Ако вашите са толкова консервативно настроени (което е нормално за тяхната възраст) просто не им казвайте, какво толкова? Има ли нужда да се карате заради такъв незначителен факт - не. След някоя друга година даже няма да живеете заедно, а и много рядко ще се виждате и чувате, поемате различни пътища и няма нужда да знаят с кого и какво се чукате.
Некви въпроси да имате, недорасляци?! :Д Обиждам ви защото сте глупави, не защото сте педали, само да подчртая

AZsam_gey
08-19-2012, 20:52
аз не искам да крия от родителите ми какъв съм....искам те да знаят и те да ме приемат такъв къкъвто съм!!!

KadifWerewolf
08-20-2012, 13:41
ся разбрах, че си фейк, жалко :D

Amore-Mio*
08-20-2012, 13:59
Тогава просто недей да казваш нищо. Не е задължително да знаят. Животът си е твой, твоите избори са си твои, не техни. Разбираемо е това, че искаш да знаят, но понякога няма как просто. Не смятах, че положението е чак толкова зле с баща ти. Трай си просто. Мълчи си.

Или в краен случай се обръщаш към "Закрила на детето" с някой роднина и това е. Казваш как стоят нещата с баща ти и ще се намери решение.

DennisCobain
08-20-2012, 14:25
И аз съм гей. 8-)

BrainlessROCKBABY
08-20-2012, 14:34
И аз мисля, че не трябва да им казваш. Изчакай няколко години, махни се от вкъщи и като станеш самостоятелен, чак тогава мисли да им се разкриваш.

thelover3
08-20-2012, 14:44
На мен пък са ми симпатични гейовете, за разлика от лесбийките. Аз ако бях на твое място, нямаше да им казвам, поне на този етап. Изчакай още малко и тогава, ако все още си убеден, че харесваш момчета.

AZsam_gey
08-20-2012, 19:10
Сигурен съм че харесвам момчета просто защото момичетата ми се натискат и аз ги избягвам...

explosion_
08-21-2012, 07:14
Мамо, тате аз съм гей!

AZsam_gey
08-21-2012, 12:16
Направо да им го кажа пък ако ма пребият и ме изгонят да са махам о не тая няма да я бъде искам да им кажа да ама не да ги убивам или те да ма прибият да ме изгонят или нещо от този род.....

mal4oty
09-16-2012, 13:00
Отиваш при баща ти с думите :
Тате, аз съм шибан пед*л, извинявай че съм олигофрен и няма да продължа рода ти понеже обичам да чеша на момчетата задните дворове.

Богиня
09-16-2012, 13:50
Широко скроен човек съм, нямам нищо против хомосексуалистите...
...но ако детето ми ми заяви, че е хомо, не бих бликала от радост и сълзи.
Е, от сълзи да, но не вследствие на радост... :D
Някой горе беше писал, че ако баща му разбере, веднага ще му ''намести'' резбата. :D И моят тати е същият. Поне беше де... вече пораснах и не ми се меси в живота. :)

Дани, писал си, че искаш секс. С кого, ако не е тайна? :oops: :D

Me.Myself.and.I
09-16-2012, 17:06
Много ми е интересно как точно разбра, че си гей.. Правил ли си секс с момиче, опитвал ли си с момче за да можеш да съпоставиш с кой ти харесва повече.. Ако не си, според мен това е някакво моментно състояние и си избий тия гей мисли от главата, защото рискуваш майка ти и баща ти никога повече да не гледат на теб по същия начин по който гледали досега.

bilqnavod
09-17-2012, 22:00
Защо не изчакаш още година и тогава да им съобщиш?

ekaterina_kokushkina
09-20-2012, 12:35
Ако сина ми ( ако живот и здраве имам такъв ) ми сервира такава новина, вероятно ще получа инфаркт примесен с инсулт. Няма по-лошо за един баща от това да разбере, че сина му е педал.

Едит: Определено кажи на майка си първо.

Каква е тая глупост? Мога да ти изброя поне 10 по-лоши неща от това синът ти да е гей, но си мисля, че сам можеш да се сетиш. Аз си мисля, че родителската любов е безусловна и да, може бащата да го приеме по-тежко, но едва ли ще спре да го обича. В крайна сметка, най-важното за един родител е синът му да е жив, здрав, щастлив, добър и достоен човек

ОР
05-17-2014, 10:31

Ми да

кек

doni444
05-17-2014, 14:45
незнам

MrUnnamed
05-20-2014, 19:48
Не те ли е срам, че си педе*аст, родил си се за да правиш деца да си пускаш семето в нечия вагина, а не да ближеш сперма и да ти го хакат в г*за. Супер много се отвръщавам като видя такива хора като теб, как един мъж е изнежен до крайна пределност... то това сте бетер жените! Извинявай, но не харесвам педе*астите и искам да се знае това, защото един уважаващ себе си мъж никога няма да ближе сперма и да дава на мъже да му го хакат в г*за... !