Влез

View Full Version : кое е правилното решение .. ??

mads13
04-17-2012, 14:46
Преди време бях споделила част от моята история...значи харесвам едно момче,с което бяхме много близки приятели..той харесва друго момиче,за което всеки се преструва а в същото време говори зад гърба й,защото има много непоносим характер (използвачка,предателка)..н спирам да мисля за него..той го знае..познаваме се от 8 години обаче чак тази година се задълбочиха отношенията ни като приятели..ние се сближихме от януари до сега..март месец той ми каза,че е започнал да има чувства към мен и е започнал да осъзнава какво е момичето което харесва..ноо всичко се оказа напразно,защото на следващия ден отново говореше колко много я обича и иска да бъдат заедно (а те не могат,защото тя ходи с друг, а в същото време тя се възползва и от двамата-макар и 2-мата да го знаят,те я обичат)..приех факта,че ще бъдем само приятели..ии реших да се откажа..обаче след няколко седмици той ми каза,че му писнало от това момиче и отново харесвало мен..отново повярвах и започнахме да си споделяме всичко..аз му споделих какво мисля за момичето което той е харесвал и се съгласи с моето мнение,но го помолих да не казва нищо..след 2 дена е казал всичко и твърдеше,че аз съм си измисляла и съм лъгала за всичко..вече нямал чувства..скарахме се,защото не го очаквал от мен и някакви такива..аз му казах истината,защото всичките ми приятели са на моето мнение ! .. той е толкова влюбен в нея ии не осъзнава нищо..днес се закачахме,защото въпросното момиче не беше на училище (само когато я няма може да се закачаме,защото ревнувала и той щял да ми се разсърди) ии го попитах дали сме скарани и дали ми е сърдит и той каза не..всичко хубаво,обаче тя го омайва така,че той да не може да се осъзнае..той твърди,че разбирал обаче я обичал,обаче си и мислел,че го лъжа (няма логика) .. ии по въпроса с чувствата .. имало сделка той да тръгне с мене ии затова било всичко .. но пък изглежда много свестен,когато има истински чувства или просто ако държи на приятелството .. всички ми казват да го оставя..но е от моя клас,виждам го всеки ден,не спирам да мисля за него и не мога да си го избия..аз поисках да говорим по телефона за да разбера истината той отказа..отидох до у тях,той извика други момчета и отново отказа да говорим..искам да разбера дали има шанс поне малко да изпитва чувства или ако няма такива как да го накарам да ми има доверие ии поне да се радвам на приятелство с него :( моля помогнете ми и без нападки .. благодаря предварително :)

Chacho
04-17-2012, 15:30
...

Ох, милата, май за първи път слагаш "розовите очила". Не бой се, всички минават през това. Не знам дали на тоя етап ще успееш да осъзнаеш, че момчето е кретен и си губиш времето с него, но ще се пробвам малко да ти помогна.

1. Той въобще не знае какво иска и постоянно си мени настроението, което в неговия случай е синоним на мнение. А настроението му се мени според това дали оная му е намигнала днес или не.

2. Жалък е. Достатъчно му е момиче, което си помпа егото с вниманието му, да му намигне/се усмихне/каже две думи и вече се врича във вечна любов, забравя за недостатъците й, боготвори я и, ако тя поиска - и краката ще й излиже. Забележителното е, че е толкова отдаден към мацка, на която й е през вагината, през матката и през яйчниците едновременно за него, осъзнава му чувствата и си го ползва като играчка, на която поставя една часовникарска батерия и работи безотказно две седмици.

3. Не можеш да му имаш доверие, ако споделиш нещо, щом порти когато му скимне.

4. Сърди се за глупости, което е детинско. Нестабилна му е ценностната система и му липсва обективност, затова.

Тебе те възприема като тоалетна хартия. Изтрива си лайната с теб, без да го интересуваш. Няма чувства към теб, щото се е втренчил в другото момиче. Ако питаш мен, трябва да си благодарна, че е така.

Любовта може и да идва от сърцето, не от главата, но не ти пречи да подхождаш с малко трезва мисъл. С времето ще я добиеш, но все пак, научи се да не се унижаваш. Имай си принципи - да не си затваряш очите пред лъжи, мотане, грубо отношение, т.н.

Почакай малко и ще си намериш някой подходящ. Може да е в класа ти, може ако ще и в съседната стая да спи, но трябва да се научиш да надмогваш на желанията си, защото в живота не винаги получаваш това, което искаш. А пичът скоро ще падне от двата стола на земята. Няма да се сдържи и ще си разкрие чувствата пред оная, която ще му заяви, че иска да са само приятелчета и ще се усети какво е изпуснал. Години след като го осъзнае, може и да се промени.

SmilezZz
04-17-2012, 15:50
Та , когато той харесва друга - няма какво да направиш. А и не си заслужава да се занимаваш с този, който твърди, че харесва даден човек, а говори зад гърба й какви ли не неща. (Ако съм разбрала правилно , де)

mads13
04-17-2012, 16:44
мерси за отговорите! :) SmilezZz правилно си разбрала.Chacho приемам факта,че все още съм малка ии съм неопитна в тези неща и точно заради това пиша тук за да може хора минали през това да ми помогнат.Благодаря ви !