PDA

View Full Version : Подарък за класната

angel000
04-17-2012, 15:55
Тази година сме абитуриенти и се чудим какъв подарък да вземем на класната. Не става да е екскурзия, защото е обиколила цял свят и не върви ние да и предлагаме мизерни екскурзийки, не става и злато защото има прекалено много, а друг вид бижута освен злато не носи. Сега е ваш ред да дадете оригинални идеи или да споделите какви подаръци сте правили вие.

ChildrenOfBodom
04-17-2012, 16:30
Направете и подарък , който ще и остане спомен за доста дълго време. Ние подарихме на нашата класна доста красива икона и я надписахме с имената на всички от класа от задната страна с хубави пожелания. Жената чак се разплака от радост. Може да вземете някоя скъпа картина или нещо от този тип. Може да бъдете креативни и да създадете нещо сами , което съдържа доста от вашите спомени. Късмет в избора на подарък!

bowlingForBeer
04-18-2012, 07:29
Търсиш оригинални идеи, за да се направиш на много креативен пред класа си? Закво изобщо се хабиш, остави другите да измислят подарък, като се надяваме, че поне те са по-интелигентни от вестник. А и явно ти и класната ти ще далеч от другарчета.

nIkEnCeTy_bE
04-18-2012, 07:54
Може да направите албум със снимки от 8 клас насам в някакъв хронологичен ред, например. Може да е някакъв сувенир от някакво по специално дърво.

monini4ka
04-18-2012, 10:06
Ем, аз oще не съм била абитуриентка, но познати са подарявали плазми, лаптопи.. За друго не се сещам. Иначе идеята за иконата и снимките е много оригинална. :]

ParadOx
04-18-2012, 13:26
познати са подарявали плазми, лаптопи

Дааа, Бентли и апартамент в Дубай направо...

mlakniwe2
04-18-2012, 15:11
И ние сме 12клас тая год.Може да ти се стори смешно, но ние сме решили да купим на класната дръвче/лимоново/и да не е съвсем малко за да може да стане нещо от него и да роди плодове-стигнахме до това решение понеже тя винаги е искала някво дръвче +това подаръкът е дълготраен, ако това дръвче порасне тя ще си спомня за нас, ако роди плодове още по-добре, искахме да е нещо, с което ще си спомня за нас и в същото време да е полезно и тя да го хареса-така че това е моето предложение някво дръвче например или има и още един вариант който обмисляхме, от снимка на класа да дадем да я направят картина, но се отказахме от това-подаръка не е задължително да е някъв скъп и нещо подобно-просто трябва да е запомнящ се и тя да го хареса-би трябвало да го обсъдите с класа

scrooper
04-18-2012, 15:40
златни бижута (ако носи) и ако си я обичате- колаж със ваши снимки

monini4ka
04-27-2012, 06:27
Дааа, Бентли и апартамент в Дубай направо...

Ем казвам ти какво са ми казвали.. ;д Все пак това е подарък за абитуриетска. В смислъл, нормално е да струва повече пари.

Но иначе идеята за дръвчето е много оригинална, още повече щом тя иска.. Много ще се зарадва според мен.

Elli *
04-30-2012, 06:57
може мини дръвче - бонсай :)) те са мн хубави