View Full Version : Харесва ли ви ?
Имам страница във фейс бук ии написахме нещо с една приятелка .. кажете си мнението ако може ;п
Разговор между приятелки...
Мими:Хей, какво има ?
Пами:Нищо особенно :)
Мими:Още го обичаш нали ?
Пами:Не. Немога да обичам някой, който ме нарани!
Мими:Познавам те .. Виждам болката в очите ти.. търсиш го с поглед.. искаш да си го върнеш...
Пами:Може би.. но дори и да е така няма смисъл всичко свърши.
Мими:Защо да няма смисъл? Обичахте се ! НЕ мисля , че нещо се е променило !
Пами:Променихме се ние двамата...
Мими:Не съжеляваш ли ?
Пами:НЕ , направих правилния избор, макар да ме боли !
Мими:ПРОСТИ МУ... ! Така нараняваш себе си !
Пами:Ще нараня и двамата, повече ако сме заедно.. просто немога да дам шанс на някой, който не ме цени!
Вече му казах ''СБОГОМ'' и това е последното ми решение...
Може би след време отново ще се срещнем, но по-зрели, по-умни.
И няма да направим грешките, които допуснахме преди.
Осъзнавам, че го обичам така, както никога не съм обичала , но по-добре е всичко да приключи ТУК...
Мими:Винаги ще те подкрепям !
Пами:Обичам го, но това е края !
TheBeliever
04-17-2012, 20:48
Чуден правопис.
Да ... знам , че имам грешки , но попринцип не пиша на кирилица .
fluffy_^
04-17-2012, 20:54
Аз не го разбрах!Смисъл според мене не е някакси заваршено добре.
shmatarok
04-17-2012, 20:59
Да ... знам , че имам грешки , но попринцип не пиша на кирилица .
Това не е оправдание, на латиница грешките също са видими ;) Да не намесвам принципите, че е ужасно тъпо според мен да пишеш с маймуницата...
И аз като флъфи... Последните две изречения нещо куцат. Без тях ми звучи по-добре...
SisiStrange
04-18-2012, 06:04
Ем... звучи ми малко... не искам да обидя никого... ами лигаво.
DisappointedDreamer
04-18-2012, 06:07
Това не е оправдание, на латиница грешките също са видими ;)
Мда.
Аз не го разбрах!Смисъл според мене не е някакси заваршено добре.
И отново да. Това, което сте "написали" не е нищо особено. Не ме грабва, не се различава от 1000 други такива. Да не говорим, че по смисъл и правопис сте пълна 0.
bowlingForBeer
04-18-2012, 07:40
Много ви се моля и на тебе, и на приятелката ти. Не се опитвайте да мислите, изобщо не ви се получава.
Аууууу.... като видя "съжелявам" и "немога", и няма да казвам къде ми бъркате!
Първо - правописът! Второ - банално, безинтересно. Трето - изобщо какъв е смисълът?
SmilezZz
04-18-2012, 15:20
Бива , но някак си му липсва нещо , нещо е недоизпипано и седи недовършено. И в началото някак си на мен ми се струва безсмислено директно да се почва с "Още го обичаш , нали? ". Може би някъде преди това или в самото начало преди въпроса "Какво има" да се отбележи факта, че един вид едната приятелка утешава приятелката си, която наранена, е сложила край на своята връзка. Поне според мен.
NambyPamby
04-18-2012, 15:34
Много ви се моля и на тебе, и на приятелката ти. Не се опитвайте да мислите, изобщо не ви се получава.
Не мога да рАзбера от какво сте толкова горди, че чак я споделяте тая простотия наляво-надясно?
На 12 работата ви е да играете на дама, вместо да си размеквате мозъчетата с "Дързост и красота".
ShtrudeL
04-18-2012, 16:00
*повърн* *повърн*
Glamour92
04-18-2012, 17:41
Много сапунено,бре...
Вкарайте малко движение, интрига и някоя пикантерия,махнете част от лиготията и може и да стане нещо.
Ама пак няма гаранция.
Личи ви, че сте дечурлига и не знаете за кво говорите. Не ми харесва, прекалено ми е лигаво. Говорите с думи като "никога", "обич", "прошка", които се опитвате да натоварите с тежък смисъл, но същевременно се вижда, че ги употребявате за съвсем ежедневни, недозрели случки.
Хванете прочетете някоя книга. Не спирайте да пишете, ако ви харесва, но на тоя етап е лошо. С времето ще станете по-добри.
ledenakrasota
04-18-2012, 18:03
*smoke* *drunk*
TheNormalGuy
04-18-2012, 18:14
К'ви са тия лигавинщини, деца я пораснете малко де...
Достойно е за похвала.
Такова гениално послание
jeezloxxy
04-18-2012, 19:05
Dafuq.
Каква е тая лигавщина,бе.
П.С Ако любимият се окаже Джеймс Бонд Iron man style, който владее Силата, може да стане по-интересно.
1 Не сме малки а сме на по 16-17 години.. както повечето от вас..
2 Че е лигаво , да така е , само защото такива истории харесват по-маките
За да бъде по-истинско можеше да вкараш повече обяснения как се чувства влюбената и по-малко диалог.. После ще се опитам да го преработя, защото като идея много ми хареса и ако ми се получи нещо ще ти го пратя (ако искаш де :д).