View Full Version : Въпрос за тройка!
threesome
04-17-2012, 22:35
Здравейте,
с моя приятел и едно друго момиче ще правим тройка. Въпросът ми е следният. Ако той я чука нея с кондом и после мен и се редуваме и т.н. Ако тя има някакви болести могат ли да се предадат чрез кондома, някакви бактерии например?!
Естествено, що за въпрос ?! Направо ме изумявате понякога.
е ква е тая тройка "изчука първо нея" аха той ебе първата точи се ебе втората и така докат не капне или не стане както с Вазов
DragonLady
04-17-2012, 23:41
Естествено, що за въпрос ?! Направо ме изумявате понякога.
Елементарна сексуална култура нямат, тръгнали да ми се е*ът ... че и тройки да правят ...
Не, не. Бактериите са възпитани монахини и се не катерят по уйове.
Това е един от основните проблеми на тоя вид начинание. Трябва 2-те с различни презервативи и т.н. Че дори и да правите орална двете момичета, пак може да се заразите.
бе глупости що не се изследвате преди тва
Eclipsercho
04-18-2012, 11:25
Нея да я изчука в гъза, после без да сменя презерватива теб вагинално.. Ник'ви болести, чиста работа, даже е полезно. вЕрвайте ми.
бе глупости що не се изследвате преди тва
Имаш ли идея колко бацили, вируси и микроби които причиняват десетки венерически болести има ? А имаш ли представа колко струват едни изследвания ? А имаш ли представа, че никога няма да правят секс ако тръгнат да правят това дето ти казваш ?
therichbitch
04-19-2012, 15:34
е вие като сте решили да правите тройка, вземете си изберете някоя със сифилис, гонорея и спин в едно.. или от улицата ще я хванете?
In*The*Face
04-19-2012, 16:15
Може, да. И ти препоръчвам, ако сте го решили да седнете и да прочетете някоя и друга статия за секса, а след това да обясниш на приятеля ти, че е много важно да сменя презерватива.
Дори и да сменя презерватива, по-добре отидете тримата и си направете по един тест, нищо не ви пречи :)
е вие като сте решили да правите тройка, вземете си изберете някоя със сифилис, гонорея и спин в едно.. или от улицата ще я хванете?
Ти да си видял по улиците някой да му пише на челото : "Пренасям венерическа болест" ? Щото аз не съм.
therichbitch
04-19-2012, 17:36
ако не знаеш, с това се има предвид "случаен човек"
пояснявам- хубаво е да е някоя позната, за която знаят, че не е бъкана с болести
ако не знаеш, с това се има предвид "случаен човек"
пояснявам- хубаво е да е някоя позната, за която знаят, че не е бъкана с болести
Пояснявам. Дори най-добрата ти приятелка, може да е заразена с нещо, без дори тя да подозира. Вероятно ти е известно, че когато правиш секс без презерватив си е малко руска рулетка.
therichbitch
04-19-2012, 18:42
Именно, да си вземат някоя, която не се ебе без презерватив. Просто имах предвид да не някаква непозната, която е спала с 50 човека и е доста вероятно да е прихванала нещо.
Да,може. :)
П.П .. Намирам за отвратително тройките,в които участват двойка + още някой ..
ShtrudeL
04-22-2012, 21:45
Намирам за отвратително тройките,в които участват двойка + още някой ..
Гнусно дори. (Душевно гнусно)
Иначе много ясно, че може да си лепнете каквото си искате.
Щом толкова те е страх да не хванеш нещо му кажи да ,,изчука,, първо теб :D ... Толкова ли е трудно ... :D
Щом толкова те е страх да не хванеш нещо му кажи да ,,изчука,, първо теб :D ... Толкова ли е трудно ... :D
Tо ще има ли смисъл ако от едната мине на другат и после край ? Трябва редуване да има ...
ShtrudeL
04-23-2012, 03:33
Чудесно. Защото другото момиче не е човешко същество и к'во ти пука?
Дори и да сменя презерватива, по-добре отидете тримата и си направете по един тест, нищо не ви пречи :)
За всяка болест се прави различен тест. Освен това, ако теста покаже отрицателен това не значи че човек не е болен, понякога трябва да минат месеци, след заразяването за да се отчете от тестовете.