PDA

View Full Version : Опишете обстановката в която сте в момента

Rad00oo
04-18-2012, 10:15
Е,въпроса е ясен ето ме и мен 1ви
Вън вали аз съм на топло вътре на неоправен креват със лап топа пред мен :D

Зайче..
04-18-2012, 10:25
На вън духа вятър, и аз съм на неоправено легло с лаптопа върху краката, климатика работи, телефона е до мен и чакам да звънне, телевизора работи, аз съм по нощница.. :д По-добре не мога да го опиша :д

Rad00oo
04-18-2012, 10:29
хах добре очаквам още :)

pepochko
04-18-2012, 10:51
навън вали аз съм легнал на оправеното ми легло с мишка и клавиатура в ръка докато в мен духа климатикът топло топло слушам си THE VOICE пиша си смси с гаджето и тва е основното :)

Rad00oo
04-18-2012, 10:56
:) (y) 100 букви :d

Bomber
04-18-2012, 11:24
Леглото ми е неоправено и разхвърлено чаршафите намачкани телефона ми е някъде забутан дрехи се стелят по-пода и всичко това по-някакъв небрежен и красив сам по-себе си начин всичко това се случва докато Музиката избива от колонките пералнята думка във ритъма на Дъпстепа от долния етаж,който впрочем е усилен на Max пия си кафето,със лек привкус на утайката от вчера,но все пак ми харесва чувам как гларусите на улицата отвън се бият за парче хляб напълно невъзмутими от минаващите покрай тях коли :D

Rad00oo
04-18-2012, 11:30
еййй добро описание :)

Bomber
04-18-2012, 11:36
еййй добро описание :)
Мерси ставам за писател :D

Rad00oo
04-18-2012, 11:39
при мен леглото все още не е оправено вън вали яко дъжд топлп си ми е че набутах парното яко свири си ми RadioFresh леко и се готвя да преинсталирам лаптопа на сестра ми :D

prinncess
04-18-2012, 19:05
Навън вали .. цял ден вали :( Аз си гледам едно сериалче :D Стаята ми е супер разхвърляна :D Учебници, дрехи, чанти .. какво ли не. Изморена съм и може би ще си легна след малко, ще си поговоря по телефона и заспивам, че утре пак на училище :(

bloodyF
04-19-2012, 20:01
*
На вън духа вятър, и аз съм на неоправено легло с лаптопа върху краката, климатика работи, телефона е до мен и чакам да звънне, телевизора работи, аз съм по нощница.. :д По-добре не мога да го опиша :д

*НАВЪН /1 ДУМА/
*КЛИМАТИКЪТ РАБОТИ /ТОЙ РАБОТИ-ПЪЛЕН ЧЛЕН/
*ТЕЛЕФОНЪТ Е ДО МЕН /ТОЙ Е ДО МЕН-ПЪЛЕН ЧЛЕН/
*ТЕЛЕВИЗОРЪТ РАБОТИ /ТОЙ РАБОТИ-ПЪЛЕН ЧЛЕН/
*ТОЧКА НА КРАЯ НА ИЗРЕЧЕНИЯТА
ЩЕ ГО НАПИША ПРАВИЛНО,ЗАРАДИ ЗАПЕТАИТЕ

''Навън духа вятър и аз съм на неоправено легло, с лаптопа върху краката. Климатикът работи, телефонът е до мен и чакам да звънне. Телевизора работи, аз съм по нощница. По-добре не мога да го опиша. ''

не че съм безгрешна и знам всичко, ама се изнервих
пък и кратък урок по БЕЛ никога не е излишен

да опиша и аз
Лежа, завита, с пижама и пуловер, лаптопът върху мен, говоря си с пичовете по скайп, такива ти ми работи

Зайче..
04-19-2012, 20:04
*

*НАВЪН /1 ДУМА/
*КЛИМАТИКЪТ РАБОТИ /ТОЙ РАБОТИ-ПЪЛЕН ЧЛЕН/
*ТЕЛЕФОНЪТ Е ДО МЕН /ТОЙ Е ДО МЕН-ПЪЛЕН ЧЛЕН/
*ТЕЛЕВИЗОРЪТ РАБОТИ /ТОЙ РАБОТИ-ПЪЛЕН ЧЛЕН/
*ТОЧКА НА КРАЯ НА ИЗРЕЧЕНИЯТА
ЩЕ ГО НАПИША ПРАВИЛНО,ЗАРАДИ ЗАПЕТАИТЕ

''Навън духа вятър и аз съм на неоправено легло, с лаптопа върху краката. Климатикът работи, телефонът е до мен и чакам да звънне. Телевизора работи, аз съм по нощница. По-добре не мога да го опиша. ''

не че съм безгрешна и знам всичко, ама се изнервих
пък и кратък урок по БЕЛ никога не е излишен

да опиша и аз
Лежа, завита, с пижама и пуловер, лаптопът върху мен, говоря си с пичовете по скайп, такива ти ми работи

:D Точно ставах и явно съм написала наистина много глупости.. :д По прицип съм зле със запетайките, обаче като съм сънена имам проблеми като цяло :д.

bloodyF
04-19-2012, 20:09
Леглото ми е неоправено и разхвърлено чаршафите намачкани телефона ми е някъде забутан дрехи се стелят по-пода и всичко това по-някакъв небрежен и красив сам по-себе си начин всичко това се случва докато Музиката избива от колонките пералнята думка във ритъма на Дъпстепа от долния етаж,който впрочем е усилен на Max пия си кафето,със лек привкус на утайката от вчера,но все пак ми харесва чувам как гларусите на улицата отвън се бият за парче хляб напълно невъзмутими от минаващите покрай тях коли :D

ДОБРО ОПИСАНИЕ ЛИ/
ПЪЛНО С ГРЕШКИ

ПЪРВО, ПО- Е ПРЕВЪЗХОДНА СТЕПЕН, КОЯТО СЕ СЪГЛАСУВА С ПРИЛАГАТЕЛНИ БЕ, МАЛОУМНИК.
ПО-ХУБАВ, ПО-ТЪП, ПО-ГРОЗЕН И Т.Н.
......
второ, запетаите са важна част от граматиката
http://zapetaia-teoriia.ezikova-kultura.tutmanik.com/
ето ти, както и на останалите,четете и се образовайте
трето, дъбстеп се пише с Б

хайде със здраве
/и учебник по български език, да се надяваме/

granger
04-19-2012, 20:21
ДОБРО ОПИСАНИЕ ЛИ/
ПЪЛНО С ГРЕШКИ

ПЪРВО, ПО- Е ПРЕВЪЗХОДНА СТЕПЕН, КОЯТО СЕ СЪГЛАСУВА С ПРИЛАГАТЕЛНИ БЕ, МАЛОУМНИК.
ПО-ХУБАВ, ПО-ТЪП, ПО-ГРОЗЕН И Т.Н.
......
второ, запетаите са важна част от граматиката
http://zapetaia-teoriia.ezikova-kultura.tutmanik.com/
ето ти, както и на останалите,четете и се образовайте
трето, дъбстеп се пише с Б

хайде със здраве
/и учебник по български език, да се надяваме/
INDEED!!!!

Зайче..
04-19-2012, 20:25
Спокойно, момичета.. :д

bloodyF
04-19-2012, 20:31
Спокойно, момичета.. :д

спокойни сме.
отивай да четеш за запетаите от линка, който дадох по-горе.

DisappointedDreamer
04-19-2012, 20:39
спокойни сме.
отивай да четеш за запетаите от линка, който дадох по-горе.

:lol: Прави са обаче момичетата.

SunT
04-19-2012, 20:54
Хахах Блъди се развихри.. :D дразнещо е, да, ама все пак...
Иначе аз съм си седнала на бюрото с лаптопа, около мен има дрехи, учебници и сякви такива неща :D по леглото зад мен също.Говоря с приятелка по скайп и се готвя да си легна, преди майка да се е върнала и да ме е убила :D

SmilezZz
04-20-2012, 13:42
В напълно нормална обстановка.
Навън времето си е нормално - нито е горещо, нито е студено. Нито вали , нито духа. Отворила съм си прозореца да се проветрява и да се усеща аромата на цъфналите люляци. Седя си в съвсем обикновена стая - с легло, компютър, телевизор, маса и гардероб, "прясно" подредено и изчистено.

xoxi
04-21-2012, 12:41
Прозорецът ми е отворен, а времето е супер приятно и прохладно.
Стаята ми изглежда свежа, въпреки че се нуждае от разтребване. Имам чувството, че времето е спряло тук. До мен стоят две празни чаши от какао, полу-празно пакетче семки и три книги на Стивън Кинг. Прегърнала съм си шишето с водата и съм седнала на стола с кръстосани по турски крака.
Виждам котката как сладко спи в хола на дивана. Мисля с книга в ръка да ходя да й правя компания.

SlowDownBaby
04-21-2012, 18:33
Стоя в ужасната си квартира на оправеното легло,лаптопа е на краката ми,а аз съм се облегнала на стената,чувам силаната музика на съквартиранта и си мечтая да се прибирам в Бургас :D

fenkaaa
04-22-2012, 21:38
Стоя си пред компютъра на стола,отзад зад мен леглото ми е оправено,телевизора работи и ми е леко студено :D

Ramona
04-23-2012, 16:24
Прозореца до мен е отворен, телевизорът работи - Грозната Бети.Пред него стоят няколко модни списания.

ves_
04-23-2012, 16:33
леглото ми е неоправено,вратата на терасата е отворена и аз лежа и прещраквам каналите на телевизора и поглеждам от време на време към лаптопа дали някой е писал :D

faithh
04-24-2012, 18:50
Стаята ми е разхвърляна, прозореца е отворен, слушам любимата си песен и се наслаждавам на вечерта. В прекрасно настроение съм, но само катo се сетя, че утре трябва да ставам рано за училище и ми се скапва живота .. :D

Sirona
04-24-2012, 19:50
В мекото и удобно легълце с лаптопа в мен. Единственият звук, който се чува е чуруликането на птичките от отворения прозорец (защо не спят :D)

prinncess
04-25-2012, 21:06
Седя си пред компютъра, с разхвърляни учебници на бюрото и гледам мач. :D

Wwwooow
04-28-2012, 09:48
стоя на скърцащия стол;д ии лаптопа е пред мен естествено. Стаята ми е подредена ,навън духа вятър и пече слънце.

New_Teen_Mashine
05-20-2012, 14:21
седя си на стола с пусната щайга с слушалки ,говоря с френд, слушам музика. (в нас)
Навън слънцето залязва бавно , притворил съм си прозореца , метнал съм си дрехите на леглото... (навън)
Облечен съм с червена тениска, шорти с шарки на трева (weed).(облекло)

lqlq89
05-20-2012, 15:34
Опънала съм се на леглото, лаптопа е на краката ми и слушам как вали. Облякла съм си и една горничка, че днес е хладно.

kolegata88
05-21-2012, 15:08
Вънка е жега,седнал съм на седалката,лаптопа на таблото,около мен е пълно с хора,един готви друг яде,пие,играят карти,аз си хапвам и пийвам в камиона слушам музичка,и ще играя карти след малко

Colouring
05-23-2012, 11:32
Леглото ми е оправено, но на него има хиляди неща. Разпръснала съм някакви книги и списания. Имах намерението да ги оправям. Диванът изглежда удобен. На него има няколко цветни възглавници,които сякаш ме приканват. :Д Прозорецът е отворен - чувам как вали. Донякъде е успокояващо. Аз седя по турски, хванала съм си косата, и се топля в анурака си. До мен има празна чаша от кафе, а музиката тихичко си свири в унисон с настроението ми е момента.

mlakniwe
05-23-2012, 12:11
Седя пред компа и обновявам постоянно сайта на МОН за да видя дали са излезли отговорите от днешните матури

Кръгъл идиот
05-23-2012, 12:18
Работна - бюра, компютри,...нерви, тъпи колежки...:D

Dagichka
05-23-2012, 15:38
на стола пред компютъра съм, до мен ТВто работи и гледам с едното око Четири сватби, пуснала съм лампата, но и щорите са ми леко отворени и виждам навън какво е грозно сиво и мокро ;д

FunNn
05-25-2012, 12:06
навън вали, аз съм си на топло, заобиколена от творческия хаос на стаята си и разцъкваща форуми като никога :D

bReAk3R
05-25-2012, 13:44
Седя на оправеното си легло в стаята си, пред лаптопа си, поставен върху раклата, която пък е до леглото. Навън е дъждовно, но пък не вали. Мокро е. Температурата вътре е нормална. Аз съм гол нагоре, надолу съм с анцунга ми на пума. На леглото на сестра ми има мой отворен учебник и чантата й, на мойто има разни глупости. Това, което чувам е бученето от кутията на компа.

dude99
05-28-2012, 12:29
В момента вали брутално , компа е пред очите ми (монитора) , чудя се дали да си науча за утре :D

ch0c0late44
05-28-2012, 18:42
Излегнала съм се на дивана,с нетбука върху краката ми,навън пече,по телевизора дават некъв филм който не гледам.Вратата към терасата е отворена,сестра ми току що разля чаша бира на масата,май намокри дистанционното,майка ми донесе кърпа за да почисти. 8-)

aLeksandrinka
05-30-2012, 16:45
Отворен прозорец понеже пече,студен чай пред мен,слушам музика и се чудя какво да правя...

kitty02
05-31-2012, 12:22
Щракам си с мишката, гледам Disney Channel, папагалите ми чуруликат весело, навън пече слънчице .. Майка ми готви боб. :lol:

xoxi
05-31-2012, 18:06
Подпряла съм си се на разхвърляното бюро, чувам как майка ми говори с баба в хола, а баща ми готви нещо, което мерише много приятно. Забелязвам, че бойлера още не е загрял, а нямам търпение да си ударя един душ преди лягане.

sweetycherry33
06-05-2012, 19:52
Късно вечерта е, навън вали много дъжд, пиша си с приятелка по скайпа и умирам от скука.

x7aZzy
06-06-2012, 22:03
Легнала съм си на едното от двете легла.
В стаята ми е доста студено (днес пак беше 9 градуса), но за мен няма нищо по-хубаво от това да спя на отворени прозорци и да се сгуша в одеялото.
Ръцете ми замръзват.
Лампите са угасени, освен нощната.
До главата ми стоят безброй статии на английски, които трябва да съединя в един реферат и да преведа на немски. Трудно, но вече имам опит. Чаша с кафе и Das letzte Gefecht ме чакат да затворя лаптопа.

error92
06-07-2012, 00:18
03:20...след около 3 часа трябва ставам, а още не съм легнал :D лампите изгасени, прозореца отворен, че ми е много горещо...впрочем лягам след 10 минути, така че лека от мен <3

babati
06-07-2012, 03:38
хавлия и чехли на земята

легло персон и половина, което ми е късо и тесно
на земята има хавлия , шапка и чехли
на бюрото има всякакви учебни боклуци от писане на курсов проект
32 инчов лцд телевизор окачен на стената с надпис проверете сигналния кабел от изваден хдми кабел от по-ранъчно гледане на стъклен дом (нелегално изтеглен)
на шкафа има зареден газов пистолет с много брутални патрони с лютив газ за агресивни направо мечки го дават че трябва да изгони останал така от нощното ми излизане за сладко срещу евентуални нападащи или имащи нещастието да ме залаят песове
Лежа си слаптопа на майка ми (купих и го за нова година пълно дърво с двуядрен процесор, но без камера и с труден за натискане спейс, защото моя се развали и нямам компютър в нас и и го взех нейния докато се оправи моя и докато ми стои накорема си мисля наистина ли са толкова вредни ел магнитните излъчвания от безжичната мрежа)

отворен прозорец и съхнеща възглавница на стол
над мен има луминисцентна лампа

на тавана има хартиени топченца :D

babati
06-07-2012, 03:45
x7aZzy

въпрос на гледна точка е дали е студени
аз зимата спя на отворен прозорец, а на 9 градуса си махам чорапите, че ми е топло :)

kitty02
06-09-2012, 06:38
Седнала съм по турски на стол до компютъра, брат ми гледа нек'во детско по TV-то. Мисля си, че трябва да ида да подредя стаята си, но хич не ми се оправя :(

li0n
06-09-2012, 06:50
Навън е ужасна жега. Както и у нас. Повече от това обаче не мога да се съблека.. Ей ся ставам. Лаптопа е върху мен, телефона ми не се зарежда. Ужасно е разхвърляно. Има балони по земята, леглата не са оправени, гардероба ми е ужас, килима ми седи до терасата. Мразя да ми е разхвърляно, скоро ще си подредя.

Your.Passion
06-09-2012, 07:29
Аз съм вкъщи на леглото с широко отворен прозорец за да влиза чист въздух .Лаптопа пред мен слушам любимата си песничка ,кефя се и си мисля за лятото !!! :D :-)

Sladichkoto0
06-09-2012, 10:27
Навън е адска жега ... Аз си седя на дивата с лап топа и си слушам музика :D

smilelady
06-09-2012, 12:27
Лежа по корем на леглото, докато от слушалките ми звучи Nickelback. Стаята ми е светла и приветлива, даже е дразнещо. Любимата ми чаша седи върху бюрото и ме разсейва.Постоянно. Ще се наложи да стана и да я преместя.

bijou
08-12-2012, 00:11
Седя си на диванчето в хола по турски, лаптопа е пред мен на масата, пуша цигара, чудя се какво да правя, телевизора е пуснат на Fox life и чакам да почне Любовна академия (много се зарибих по нея :D ) и пия вода.

xoxi
08-12-2012, 14:34
Тихо е. Около мен са разхвърляни подаръци, апарати, листя... Котката спи до мен и това ме успокоява до някаква степен. Виждам леко замъглено, а цялата къща ухае на неговия парфюм.
Ако имаше малко повече светлина, щях да се чувствам по-добре.

gt-r
08-12-2012, 15:43
Като ви чета коментарите ,много ме успокоявате:)
Моята обстановка е добре подредена стая,тиха музика,не много интересен филм по Диема.Само слънцето липсва ,но и без него ще минем

~The Smile~
08-12-2012, 15:57
Навън духа силен вятър,в стаята си съм,седнала на стола пред компютъра,чатя и хапвам.

HollyGolightly
08-12-2012, 17:57
На вън е 43 градуса, супер слънчево, аз съм си на леглото, лаптопа ми е на коленете, слушам музика, завесите са спуснати, климатика и вентилатора работят.

Amore-Mio*
08-13-2012, 13:21
Навън подухва лек ветрец, аз съм вътре на топличко. Четири стени. Стая с легло, бюро, компютър, телевизор. Прясно изчистена и подредена стая. Няма да издържи дълго време, но все пак.

sweetycherry33
08-13-2012, 13:28
Навън е малко облачно.Седя на комп в стаята си, хапвам и слушам музика.

BrainlessROCKBABY
08-13-2012, 14:01
Навън пече, та се къса. Седя на климатик, пред ТВ и се люлея на един стол.

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110628165118/glee/images/0/06/NobodyCares.gif

jghgh
08-13-2012, 14:58
Разхвърляно бюро, леко изнервена, стоя пред компютъра и пийвам вода. След малко ще се приготвям да излизам. Всички в нас се преструват, че днес нищо не се е случило, нищо че имахме италиански скандал.

krisko_krisko
08-13-2012, 18:55
Абе Вие разбрахте ли к'во е станало...? Днеска от МОМН са решили учебната година да почне не на 15, не на 17, а на 1 септември и ще приключи на 31 май. Защото по времето от 31 май до 15 юни ще е задължително да тренираме някой спорт в училището ни. Защото голяма част от децата са с наднормено тегло пък и така ще се открият нови таланти в спортовете. На сайта на МОМН е качена информацията с повече подробности.

BrainlessROCKBABY
08-14-2012, 10:03
Абе Вие разбрахте ли к'во е станало...? Днеска от МОМН са решили учебната година да почне не на 15, не на 17, а на 1 септември и ще приключи на 31 май. Защото по времето от 31 май до 15 юни ще е задължително да тренираме някой спорт в училището ни. Защото голяма част от децата са с наднормено тегло пък и така ще се открият нови таланти в спортовете. На сайта на МОМН е качена информацията с повече подробности.

ей, трол, я не ме плаши така, че щях да получа сърдечен разрив : X

Barbie47
08-14-2012, 18:59
През прозореца виждам едва блещукащите улични лампи, но ясно се чуват детските викове от площадката. Слушам хубава музика, пия вода, която след малко ще заменя с чай. В мислите ми обаче е единствено той... топъл дълбок поглед, от който все още не мога да се съвзема.

neverbackdownx
08-27-2012, 18:23
Навън духа мнооого силен вятър , съвсем мало вали, след малко ще оправям леглото * няма да спя сега * , телевизорът е пуснат , а лаптопа е на краката ми :D * ооо да , много добро описание ,няма що :D *

neverbackdownx
08-27-2012, 18:24
ей, трол, я не ме плаши така, че щях да получа сърдечен разрив : X

Няма начиин ! Стига лъгахте пък вие , аман ! :X

Allex
08-27-2012, 21:26
разхвърлена обстановка ;д

Your.Passion
08-27-2012, 21:31
У нас,в стаята ми - разхвърлена обстановка :Д