View Full Version : гаджето ми ,дайте съвет
pepochko
04-18-2012, 10:41
здравейте аз съм момче на 14 години и преди две седмици станах гадже с бившата ми с която бяхме гаджета преди 1 година аз много я обичам и тя твърди същото за мен излизаме следобед с компания или без прегръщаме се и си говорим и тва е във училище все едно не се познаваме само отвреме на време по някоя прегръдка и понякой път в часовете погледите ни се засичат , двамата се усмихваме и тва е. според мен това е така защото в даскало тя ходи с нейните приятелки а аз с моите приятели и затова според мен и двамата ни е срам да отидем при другия и да си говорим. навсичкото отгоре някои дни се виждаме само в даскало защото нея я наказват отвреме навреме и неможе да излиза и тогава си пращаме смси в които си пишем колко се обичаме и т.н. Искам всичко това да се промени искам по често да си говорим да се гушкаме и целуваме и т.н. както беше миналата година (тогава въобще не се пускахме от прегръдки целувки..... ) Дайте съвет какво да направя или какво да променя ?!!?
Nutella♥
04-18-2012, 10:54
Ако сте в един клас ситуацията е конфузна.Такива връзки много трудно просъществуват.Но имате шанс - може би на нея просто я е срам да идва при теб докато сте на училище защото не знае каква ще е реакцията на приятелките й и как после ще я базикът.Бъди ти инициятавния - ходи при нея в междучасията,може да седнете заедно на чин,покажи и просто,че искаш по-често да сте заедно и смятам,че тя ще разбере намека.
TheBeliever
04-18-2012, 10:55
Ами отиваш и си я прегръщаш, какво друго да направиш. :lol:
Срам ви е един от друг? И се наричате ... "гаджета"?
pepochko
04-18-2012, 11:01
Срам ви е един от друг? И се наричате ... "гаджета"?
не ни е срам един отдруг а от съучениците ни по скоро
Eclipsercho
04-18-2012, 11:15
Детска история.. на 14 (бивша от когато сте били на 13..) нито се обичате, нито имате връзка в реалния смисъл на думата.. Като не идва при теб, ти отиди при нея.. И не виждам нищо срамно в това да имаш приятелка (пред твоите или нейните приятели).
eastman47
04-18-2012, 13:26
щом си от Ботев Пловдив никъв респект не получаваш!
pepochko
04-18-2012, 13:27
Детска история.. на 14 (бивша от когато сте били на 13..) нито се обичате, нито имате връзка в реалния смисъл на думата.. Като не идва при теб, ти отиди при нея.. И не виждам нищо срамно в това да имаш приятелка (пред твоите или нейните приятели).
кое те кара да си мислиш че е детска история и откъде разбра че не се обичаме а съучениците ни знаят че сме гаджета и аз също не виждам нищо срамно в това но когато тя е заобиколена от 10 момичета мен ми е неудобно да отида при тях и да я прегърна или да я заговоря
pepochko
04-18-2012, 13:49
щом си от Ботев Пловдив никъв респект не получаваш!
кой си ти ле, я си мълчи , ти ли ще ми говориш за респект
TheBeliever
04-18-2012, 13:50
мен ми е неудобно да отида при тях и да я прегърна или да я заговоря
Ето това го прави детска история.
то само това да ти е проблема.........
SmilezZz
04-18-2012, 15:06
Детски му работи.
Какви гаджета сте вие и каква връзка имате , когато ви е срам да се прегърнете пред приятелите си. И какво от това , ако някой от тях ви види? Ето това прави историята детска. Нямате си и хал хабер от връзки и подобни, иначе голямата влюбена двойка, ама в кавички.
pepochko
04-18-2012, 15:54
добре ле немога да разбера помолих ви да ми дадете съвет а вие ми викате че били детски работи ми кат са детски недейте да коментирате
Ти така ли не разбра, че съветът на всички беше да отидеш и да я прегърнеш.... Или те е срам, че после приятелчетата ти ще се ебават с теб?
Eclipsercho
04-18-2012, 16:14
Ти така ли не разбра, че съветът на всички беше да отидеш и да я прегърнеш.... Или те е срам, че после приятелчетата ти ще се ебават с теб?
"Хаха той си има гадже! ХАХА прегръщат се, какъв loser!"
В смис.. много зрялото отношение.. :D
Авторе, хора преди мен отговориха на въпроса ти тъй че няма да повтарям..
FuCKkK13
04-18-2012, 16:25
конфузно щото сте мънички.. ако бяхте по-големи това нямаше да е проблем.. просто един ден като излезете си поговори с нея и и' кажи,че искаш да е като преди.. колкото до срама - що ви е срам ? нещо лошо ли правите ? другите нямат ли си ''гаджета'' ? .. един път отпуснете ли се пред класа си след това ще ви е по-добре за това го направете скоро....
pepochko
04-18-2012, 16:35
конфузно щото сте мънички.. ако бяхте по-големи това нямаше да е проблем.. просто един ден като излезете си поговори с нея и и' кажи,че искаш да е като преди.. колкото до срама - що ви е срам ? нещо лошо ли правите ? другите нямат ли си ''гаджета'' ? .. един път отпуснете ли се пред класа си след това ще ви е по-добре за това го направете скоро.... мерси най накрая да прочета някой свястен коментар а за това не че ни е толкова срам аз го обясних и по нагоре в коментар 8 ние се прегръщаме ,но аз искам да е както преди ,в училище да си говорим да се шрегръщаме т.н...
FuCKkK13
04-18-2012, 16:41
^ ми както ти казах говори с момичето и като се разберете всичко ще е 6 ... колкото до това с междучасията просто си определете едно в което да сте само двамата и всеки ден точно тогава ще сте така,а останалото време с приятели :)
pepochko
04-18-2012, 17:07
^ ми както ти казах говори с момичето и като се разберете всичко ще е 6 ... колкото до това с междучасията просто си определете едно в което да сте само двамата и всеки ден точно тогава ще сте така,а останалото време с приятели :)
ще те послушам и да видим какво ще стане
jeezloxxy
04-18-2012, 19:30
здравейте аз съм момче на 14 години .............. аз много я обичам
LOL.
ROFL.
Значи сте "гаджета", ама "двамата ни е срам да отидем при другия и да си говорим"?
Abandon thread.
IWannaBeSedated
04-18-2012, 20:26
о, боже.
Ако наистина се обичате, както твърдиш, едва ли щяхте да се подминавате по коридорите и да се правите, че не се познавате.
irreparable_
04-18-2012, 22:31
Отиди при нея , казваш на приятелките и "ще чакате сега" и си я гушкаш и каквото искаш я правиш ! :D